Ahoi, kui te just mängukorraldajad pole, siis larp.ee kalendrisse te enam väga ei satu.
Klõpsige korra (ja tulge tagasi) http://www.larp.ee/
Niih.
Minul on sellega kaks emotsiooni: esiteks on larbikalender suhtkoht tarvilik asi ürituste kattuvuste koordineerimiseks. Sisalik töötab kuulutuste edastamise kohana küll, aga eelkuulutusi ehkumänge me üles panna ei saa.
Võimalik lahendus: Tekitada siia mänguaegade teema.
Teine, veidi keerulisem asi: mul on tunne, et kui larp.ee kaoks hommepäev ära, jääksin ma ilma väga pikast larpide toimumise ajaloost. Ühesõnaga tuleks kogu larbikalendri ajalugu kuskile äraturvatuna ära tõsta. Vaja on vabatahtlikku, kes nõus oleks lohewikisse ümber tõstma.
(Stu tuunikateksti saab tema lahkel loal Lohewikisse; ilmselt on seal ka Panicu Reeglid ja veel võib-olla midagi, mida peaks alles hoidma.)
Kolmas teema, mida peaks arutama: kes edasi läheb? Usun, et larp.ee on aadressina väärt hoidmist ja usun samuti, et selle saab piisavalt hakkajatesse kätesse usaldada. Siin oleks vaja Hulkuri kommentaari.
(Narr on see, et ma olin ilmselt halli teksti suhtes bänneripime ja ilmselt olen sest viimastel päevadel mitu korda nägemata mööda jalutanud)