Minu veendumus, et miski larbijumalus on kõigi enda jäsemetega selle vastu, et mina ja Hanna kordki ühel poolel saaksime mängida, sai see kord lõpliku kinnituse...
Thanarial mul tegelikult üldse ei vea tegelaste elupikkusega. Minu nelja tegelase surmast, saab kolm just selle seeria alla kirjutada.
Kuid tegelikult tahtsin ma tänada minu Kaaskond Vangivõtjaid. Mul on siiralt kahju, et me kauem koos mängida ei saanud, kuid eks selles saab süüdistada vaid minu tormakust põgenemiskatsetel (aga nu vabandage, ma olin tervelt kuu aega korralikult käitunud, ega ma lõputult ei jaksa hea olla. Ja no...ee.. võib-olla mängis mu rutakas põgenemiskatses ka rolli see, et teil oli sihikul inimesed, keda ma vajasin), ma oleks tahtnud näha, mis plaanid teil veel minu jaoks olid lisaks sellele suupulgale. Masohhistlik uudishimu?
Samuti suutsite minus pidevalt hoida üleval paranoiataset. Esiteks siis, kui herr Kõige Ülem mulle kahtlast punast jooki pakkus (ma ootasin üsna pikalt, millal tuleb lause: "Ee, sa nüüd jääd magama/kukud kokku/sista muu vastik asi siia) ning siis, kui herr Kapten tuli mu köidikuid kontrollima (mis ma umbes 10min eest olin oma adrenaliinist värisevate kätega lahti harutanud ning eemaldanud) ja ei märganud nende puudumist mu jalgade ümbert (peast käis läbi sadu mõtteid alates sellest, et kas mu jutud Latharist jms on saanud ta minu poolele, kas tal on lihsalt minust kahju või äkki on tegu hoopistükkis mõne infiltreerunud mässulisega). Inimlik möödavaatamine ei tulnud mulle mõttessegi.
Uuestisünd Kõrtsmiku Sõbrannana oli ka üsna meeleolukas. Tundub, et verekaotus sääskede süü läbi mõjutas oluliselt mu matemaatikaoskust ning mõtlemisvõimet. Ei noh, 30aastaselt olla 18aastase
noorema lapse ema, on täiesti normaalne. Viga sai käppelt parandanud ning temast sai lõpuks 5aastane poiss. Vahetult enne seda oli Kõrtsmik rääkinud pika loo sellest, kuidas too poiss kogu tema piirituse ära jõi.... Ei noh, maal elavadki... teistssugused inimesed.
Kolmas hetk, mis mängult eredamalt meelde jäi, oli Anko kamba piiramine. Peakamp koos O'shi ja zuatakatega läksid ühelt poolt, kuid meie Eliniga ei viitsinud niisama kaasa hängida ning peitsime hoopis mõõgad seljale, sumpasime läbi nõgeste ning hüsteeritsesime natuke midagi zutakate kohta, et piiratavatele seljataga saada. Ma olin täiesti kindel, et nad viivad otsad kokku ja lasevad meid maha, kuid enda suureks üllatuseks oli püssimehele mõõga kõrileasetamine imetabaselt kerge. Kuigi jah, eks tal oli tähtsamatki teha, kui kahte karjuvat (ja relvitut, khm) neiut silmas pidada.
Järgnenud veresaun küll rikkus isiklikust võidukast momendist tekkinud rahulolu ning võttis kulmekergitama.
Ülejäänud mängu koha pealt pean ma paraku Tindomega nõustuma.
Siinkohal ma siis lehvitaks Thanariale. Teiega oli tore koos mängida
Gõmmid- palju jaksu ja edu!
[Ja Anko? Ma usun teisse. Ärge vedage mind ja mu elutööd alt.]
Alandlikult, lugupidavalt ning trotslikult Teie
Renna, Gera Ishen ning Selun DR (ning posu pärastsurma NPC-sid)
PS!
Natuke arvufakte:
Vasak jalg: 65 sääsehammustustust.
Parem jalg: 36 sääsehammustust.