[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Thanaria VI muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Thanaria VI muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Thanaria VI muljed

PostitusPostitas Meryle 20:48 23. Mai 2010

Ilarioni sumedad õhtud.
Õhtu oli küll, sumeduse osas pole ma päris pädev ja tegelikult oli tegu Rhadagariga. Pealkiri saab eepilise kõla eest siiski plusspunkte, olgugi et ta natuke eksitav oli.

Hea mäng oli. Tõenäoliselt jalutasin ma suurest osast plotliinidest mööda, aga need, mis mind tabasid, olid huvitavad. Ma pole Thanarial vist kordagi nii oma elu eest kartnud. Samuti tabas mind just sellel mängul eriline wth-hetk.
*vaatab tuttavat laipa*
'See ei ole võimalik. See käib niipidi, et mina olen maas siruli ja tema vaatab mulle otsa.'

Kokkuvõttena: aitasin päästa kolme inimese elu, tõmmati haneks vähemalt korra, surmahirmus vähemalt kolm korda. Lõpuks elus ja peaaegu terve. Edukas.

Tänan gemme ja kõiki mängijaid. Eriti haldjat ja Anko seltskonda, ma hakkan juba uskuma, et te olete tegelikult armsad, toredad ja head. :)

Meilia
(tüdruk pika kaikaga)
Meryle
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

Re: Thanaria VI muljed

PostitusPostitas Tindome 21:21 23. Mai 2010

mul on sellest mängust kangesti kahju.
Sest kandvad ideed tundusid nii head, plaanitud eriefektid nii mõjuvad ja tööd oli asja alla metsikult pandud, kohtasin väga hästi mängitud väga badass npc-d (kaunis naiskõrtsmik) ning mängijad olid vist ka laias laastus kenad inimesed (mitte et ma neid mängus suurt näinud oleksin, nad peaasjalikult surid enne minuga kohtumist).
Aga kuna suurim tähtsündmus läks kogemata tööle planeeritud 15 tunni asemel 1,5 tunni pärast ja asja käigus (parandage, kui ma eksin) sai surma umbes 50% niigi üsna kasinatest mängijatest, siis ülejäänu vedamiseks ei olnud hämmeldunult ringi ekslevates taas-või kuidagiviisi elusolevates üksikutes mängijates suurel alal piisavalt mootoreid.

natuke oli nagu d&d (muuseas väga vaheldusrikkas) metsas kõndides :) - mängujuht räägib sulle, mida ümberringi näed, ja siis sina püüad välja mõelda, kuidas mõistatust olemasolevaid vahendeid rakendades kasulikult lahendada. Teisi kedagi pole, sest - neid pole.
Küll aga olid sääsed päris huvitav lisandus plotile - sutakate ja sääskede olemuslik sarnasus ja mõte, et nemad kõik pärivad kord maailma andsid mulle üsa tugeva tunde, et kindlasti olid kohalikud anomaaliad ka sääskede sellises hulgas süüdi. Ja v-o segasid sääsed mind sihilikult kõiksugu maagiale keskendumast, sest nad olid Kurjad!
Kõige kummastavam hetk oligi see, kui ma kõndisin üksi läbi metsa ja korraga jõudsin sellisesse kohta, kus sääsepinin puude vahel vastu kajama hakkas , nii et kogu mu ümbrus tundus olevat täis kõrgetoonilist pinisevat laulu ja ma vaatasin natuke aega tõsises hämmelduses ringi - umbes nagu vastselt vampiiriks muutunud mees filmis "from dusk til dawn": kas on võimalik, et selle hääle on mängujuhid kuidagi organiseerinud?

Väga tänan tegemise eest ja soovin paremat õnne järgmiseks korraks!
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shirotoki 21:43 23. Mai 2010

Kõik sai liiga kiiresti läbi, aga muidu oli päris tore. Sai olla zombiede poolt pantvangi võetud, surnuks hammustatud ja siis imekombel surnust ellu äratatud.
Shirotoki
Seikleja

PostitusPostitas Katzenminze 23:03 23. Mai 2010

Minu veendumus, et miski larbijumalus on kõigi enda jäsemetega selle vastu, et mina ja Hanna kordki ühel poolel saaksime mängida, sai see kord lõpliku kinnituse...
Thanarial mul tegelikult üldse ei vea tegelaste elupikkusega. Minu nelja tegelase surmast, saab kolm just selle seeria alla kirjutada.

Kuid tegelikult tahtsin ma tänada minu Kaaskond Vangivõtjaid. Mul on siiralt kahju, et me kauem koos mängida ei saanud, kuid eks selles saab süüdistada vaid minu tormakust põgenemiskatsetel (aga nu vabandage, ma olin tervelt kuu aega korralikult käitunud, ega ma lõputult ei jaksa hea olla. Ja no...ee.. võib-olla mängis mu rutakas põgenemiskatses ka rolli see, et teil oli sihikul inimesed, keda ma vajasin), ma oleks tahtnud näha, mis plaanid teil veel minu jaoks olid lisaks sellele suupulgale. Masohhistlik uudishimu?
Samuti suutsite minus pidevalt hoida üleval paranoiataset. Esiteks siis, kui herr Kõige Ülem mulle kahtlast punast jooki pakkus (ma ootasin üsna pikalt, millal tuleb lause: "Ee, sa nüüd jääd magama/kukud kokku/sista muu vastik asi siia) ning siis, kui herr Kapten tuli mu köidikuid kontrollima (mis ma umbes 10min eest olin oma adrenaliinist värisevate kätega lahti harutanud ning eemaldanud) ja ei märganud nende puudumist mu jalgade ümbert (peast käis läbi sadu mõtteid alates sellest, et kas mu jutud Latharist jms on saanud ta minu poolele, kas tal on lihsalt minust kahju või äkki on tegu hoopistükkis mõne infiltreerunud mässulisega). Inimlik möödavaatamine ei tulnud mulle mõttessegi.

Uuestisünd Kõrtsmiku Sõbrannana oli ka üsna meeleolukas. Tundub, et verekaotus sääskede süü läbi mõjutas oluliselt mu matemaatikaoskust ning mõtlemisvõimet. Ei noh, 30aastaselt olla 18aastase noorema lapse ema, on täiesti normaalne. Viga sai käppelt parandanud ning temast sai lõpuks 5aastane poiss. Vahetult enne seda oli Kõrtsmik rääkinud pika loo sellest, kuidas too poiss kogu tema piirituse ära jõi.... Ei noh, maal elavadki... teistssugused inimesed.

Kolmas hetk, mis mängult eredamalt meelde jäi, oli Anko kamba piiramine. Peakamp koos O'shi ja zuatakatega läksid ühelt poolt, kuid meie Eliniga ei viitsinud niisama kaasa hängida ning peitsime hoopis mõõgad seljale, sumpasime läbi nõgeste ning hüsteeritsesime natuke midagi zutakate kohta, et piiratavatele seljataga saada. Ma olin täiesti kindel, et nad viivad otsad kokku ja lasevad meid maha, kuid enda suureks üllatuseks oli püssimehele mõõga kõrileasetamine imetabaselt kerge. Kuigi jah, eks tal oli tähtsamatki teha, kui kahte karjuvat (ja relvitut, khm) neiut silmas pidada.
Järgnenud veresaun küll rikkus isiklikust võidukast momendist tekkinud rahulolu ning võttis kulmekergitama.

Ülejäänud mängu koha pealt pean ma paraku Tindomega nõustuma.

Siinkohal ma siis lehvitaks Thanariale. Teiega oli tore koos mängida :)
Gõmmid- palju jaksu ja edu!
[Ja Anko? Ma usun teisse. Ärge vedage mind ja mu elutööd alt.]

Alandlikult, lugupidavalt ning trotslikult Teie
Renna, Gera Ishen ning Selun DR (ning posu pärastsurma NPC-sid)

PS!
Natuke arvufakte:
Vasak jalg: 65 sääsehammustustust.
Parem jalg: 36 sääsehammustust.
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 23:09 23. Mai 2010

Aitäh kõigile.

*kallistab*

Pole vaja kaua oodata, lõpp (kas hukatuslik või võidukas, oleneb teist) saabub juba sel aastal.

Olite vaprad, ja kuigi mul on pea alati tunne, et ma teid alt vean, aitäh, et te kohale tulite (siiski!) ning trotsisite kuumust, sääski ja kõike muud.

Teie GM
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 14:23 24. Mai 2010

Mul oli alguses siiralt kahju, et kõrts oli tühjaks joodud, kuid avastades, et kokku käis seal vaid kaks külastajat (suur tänu teile, sain oma elust ja olust teile juttu jagada), ei olnudki väga hullu.
Põhiliselt tegime suure töö seal kolmekesi ära - andsime sääskedele toitu, et nad õhtul vähem lärmakad oleksid.
Mängi sai tõesti kiiresti läbi ja õhkulastud kõrtsikojas, mis tundus mahajäetud ning kõle, just selline elu käiski.
Lõppu-epicut pean minagi ära märkima: see, kuidas me koos oma Sõbrannaga-Kelle-Noorem-Poeg-0n-18-Ise-Olles-30 (ehk siis Itiga) O'shi kambas veidi tahaplaanile jäime ning nurga tagant kisades välja jooksime, sõnadega:"Appi,appi, nad tahavad meid tappa!", omal hõbedast läikivad mõõgad seljal, pani meid imestama teiste mängijate siirus, kus meil soovitati põgeneda. Kuid tänan noormeest püssiga, kes meid enda selja taha "peitu" lubas, kelle üle me siis hiljem kohut mõistsime. Kurrnurr eepika oli selle nimi..

Igatahes Kõrtsmik, kes kellegi nime teada ei tahtnud, tänab!:)
I'll kill you so hard, you will die to death.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Iardacil 17:51 26. Mai 2010

Iardacil
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dan 11:10 27. Mai 2010

Tunneks huvi, miks kasutati rekvisiidina õhupüssi, ja kuidas välditi Relvaseaduse paragrahv 18 punkt 4: "Piiramata tsiviilkäibega relva ega selle laskemoona ei või soetada, omada, vallata, kanda, hoida ega edasi toimetada alla 18-aastane isik."

http://www.dragon.ee/gallery/main.php/v ... 1.JPG.html

Sellest, et piltidel on näha relva hooletu (kaasisikuid ohustav) kandmine, on siililegi selge. Relva toru peab olema suunatud ohutusse suunda.
Dan
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 12:04 27. Mai 2010

Kõige muu kohta pole mul õrna aimugi, aga seda tean kindlalt, et see tore lokkidega noormees piltidel 2 ja 3 on 20 aastat vana (jah, me kõik teame, et ta näeb välja nagu oleks 15, aga välimus on tihti petlik). Ja alaealisi mängul vist ei olnudki.

Ja nüüd üllatustevoor: see oli päris relv? O.o Tegelt ka? Tore, et keegi meile ka mainis.
"Minu jaoks on ta jätkuvalt kehastunud mässulisus." - Märt
Hellera
Haldjate sõber

PostitusPostitas Katzenminze 12:49 27. Mai 2010

Ka esimesel pildil olnu on täisealine.

Ma võin nüüd ka eksida, parandage, kui nii on, kuid minu meelest polnud see relv laetudki, vaid kasutati GM-i ja suusõnalisi käsklusi.
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dan 13:21 27. Mai 2010

Ma ei tõstatanud küsimust konkreetse(te) inimese vanuse kohta, vaid üldiselt - kuidas tagati et antud relv ei satuks nooremate kui 18 aastat kätte.

Õhupüss on piiramata käibega pneumorelv. Sellega võib tappa inimese, isegi antud kaikaga tinakuuli kasutades, tabades piisavalt sitasti. Paar aastat tagasi lasti Tallinnas purjus mehe poolt tavalise õhupüssiga kuul LÄBI poisikese rindkere, kes lumepalliga oli valesse aknasse visanud (tahtis sõpra välja kutsuda).

Saage aru, küsimus pole isegi selles kas relva kasutas alaealine või täiskasvanu, kas ta tegi sellest pauku või mitte ja kuidas ta seda hoidis. Antud relva (tegu ON relvaga, ka juriidilisest vaatepunktist) juures pole midagi tehtud, mis näitaks et on tegu ohutu propiga (pildilt ei näe, kas tal pole näiteks vedru eemaldatud või muud moodi laskekõlbmatuks muudetud) või laetud, vinnastatud relvaga. Miks me kõik ei võiks siis hakata "hiinakast" 250 krooniga ostetud õhukatega larbil käima? Odavam kui airsoft. Järgmiseks tassib keegi kodunt kaheraudse kaasa, lahe vehkida ja näeb jõle lahe välja (tulirelva kasutamiseks etendusel ja muul showl on vaja politsei kirjalikku luba, muideks). Ega need sportnooled, mis vibule peale käivad, pole ka üldse ohtlikud tegelikult kui sinna poffer ümber tõmmata ja nõrga jõuga vibust lasta - kas on nii ?

Kui oletamine ja iroonia kõrvale jätta - larbil peaks siiski kasutama selleks ettenähtud rekvisiite, et mitte ohtu seada kaasmängijate elu või tervist.
Dan
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 14:22 27. Mai 2010

Toreda lokkidega poisi vanust mainisin ma ainult seetõttu, et ta näeb välja nagu peaks algkoolis käima ja see ajab inimesi tihti segadusse.

Aga üldiselt teeb mulle muret see, et juhul kui nüüd oli tõesti tegu täiesti korraliku kasutatava relvaga, siis ma käisin mängul, kus ma olin potentsiaalselt ohustatud ja keegi ei vaevunud mulle seda mainima? Äkki ma sel juhul ei oleks tahtnud mängida (väga võimalik, et oleksingi tõesti kisa tõstnud)? Kas ma ei saa enam kaasmängijaid usaldada? Samas... ohustatud olen ma nagunii igal mängul. Ka pooliku telliskiviga võib tappa inimese.
"Minu jaoks on ta jätkuvalt kehastunud mässulisus." - Märt
Hellera
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 14:46 27. Mai 2010

...no mingil määral võib vast lohutuseks olla, et antud mängul ei ole reaalset laskmist ette nähtud - pöörad toru ohvri poole ja karjud "põmm!" on phmt tehnika.
Sellest relvast /ega relvadest üldse/ ma ei tea midagi, aga laadimata oli ta vast ikka? Loodetavasti
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 15:11 27. Mai 2010

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas Katzenminze 15:46 27. Mai 2010

Mina olin kõrval, kui seda relva kasutati. Töötas kui snaiper ehk tüüp "lasi", teavitas sellest GM-i, too aga jooksis ja ütles mängijale, et ta on pihtsa saanud. Hanna, kas mitte sina ei saanud sellisel viisil pihta varemete juures? Ja teised ka?

Ma kohe kindlasti ei võrdleks seda eelpool mainitud sportnoolega, millel boffer ümber. Minu meelest oleks see relv endast potentsiaalset ohtu kujutanud siis, kui kaasas oleks olnud kuulid (vms selle puhul kasutatake), see oleks olnud laetud ning oleks tekkinud olukord kus mängija hoiab "naljavikuks" näppu päästikul ning imiteerib laskmist. Kui aga relv on tühi ning laskmine käib lausemeetodil, siis mina siin küll ohtu ei näe. Parandage, kui ma eksin, ning harige mind.
Katzenminze
Haldjate sõber

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll