Väga vahva mäng oli. Selline seikslumäng oma parimate külgedega. Metsas ringi jooksmine, tegutsemine, kollid, altarid, artifaktid. Kõik oli supper. Järv (st jõgi) oli supper sellise palavusega. Ülimalt palju lahedaid momente oli mängus. Hullult palju infot (mille kohapealt ma väga rutu järje kaotasin ja ilmselgelt enam hiljem eriti ei taibanud kogu asja mastaapsust).
Suur suur aiäth vahvale seiklejate kambale, kelle kõrval (taaskord) väga vahva kõiksuguseid kurjade jõudude sepitsusi luhta keerata oli. Minu kõige ootamatum moment mängul on ilmselgelt teie poolt tekitatud seal kivil, sest mida iganes ma oodanud oleks, siis seda küll mitte. Aga ei.. ootamatused teevadki mängu huvitvaks.
Samuti suur aitäh Shellinorile, kes vapralt kõikjal kaasas oli. Tore on omada enda kõrval kedagi, keda sa usaldad. Ning see eepilisus seal vees pärast järve mineviku heastavate kõrvalmõjudega oma elulugu jutustamas. See oli eepiline ja kurb..
Ning vaimud.. Te olite vahvad. Ma küll enamjaolt ei näinud teid. Küll aga kuulsin. Ning see kuulmine oli.. vahel jube.. vahel kahtlusi tekitav. Kui sa arvad üht ja mingi vaim (kes eeldatavasti teadis ikka rohkem kohaliku elu kohta kui rändajad) räägib teist, siis..
Ja Maya.. väga vahva majaperenaine.. Ma ilmselgelt alustasin temaga suhtlemist valesti aga väga ruttu tekis mul tema vastu usaldus. ja suur aitäh sulle meie sõidutamise eest bussipeatusesse ka
Ning siis kõik teised.. pc-d ja npc-d.. ja gm-id muidugi. Kõik olid hullult vahvad. Too vee koll.. Libahunt.. Alaricu teenistuses olev salakuulaja, keda me kätte ei saanudki...
EHk jah.. hullult vahav mäng oli
Ja pilte ka:
http://www.dragon.ee/gallery/main.php/v ... rajad/sr7/