TERE rahvas.
Khm.
Mina jäin mänguga väga rahule nii palju kui mina nägin ja seda omast vaatepunktist.
Minu roll NPC'na meeldis mulle ja kõik mind ümbritsevad õppejõud ning nende vaheline suhtlus oli väga meeleolukas.
Ühe asja üle nuriseks ja see on väsimus. PC'd kõndisid end tõenäoliselt lolliks aga eks seal oli kõigil rahmimist ja kurb oli vaadata, kui pohhuistlikuks inimesed muutusid üks hetk. See rikkus isegi seda nö "omas mullis" mängimist. Endal hakkab ka ebameeldiv ja süüdlase tunne kimbutama, kui mängijad sind kibestunud ja pange-mind-põlema-ma-ei-viitsi-siin-olla pilguga jõllitavad.
Aga tegelikult oli seda märgata alles väikeses osas lõpus, eksole ja me andsime oma parimad, et NPC'dena seal midagi välja toimetada.. Ja siis see riitus... Oi, kuidas sellega sai nalja!
Mida me teeme? Kuidas me teeme? Efekt? Mida? Küünlad ei põle! Kriit sai otsa! Mida me joonistame? Kes sina oled? Mis koll? Tulevad!
Ja see "veri".. Oh Odin, see veri!. Öäk.
Kahju oli ka sellest, et õpilastega kuidagi vähe suhelda sai.. Samas neid oli nii palju..
Aga ei, mina küll tänan kõiki armsaid osavõtjaid ja mitteosavõtjaid ja Martenit, kes mu poolsurnuks ehmatas ja eraldi oma kallist juhendajat Ethelit ja Proffessor Paulikene, kus mu kaua oodatud shot jääb?
Ja muidugi Syrja(? Ma ei oska su nime endiselt kirjutada ega midagi).
Nii, et aitäh! Lugege siis Odini
kohta ja palun... TERE jätke meelde.
Austatud ruunide JA põhjala mütoloogia õppetool,
proffessor Tammiste.
I'll kill you so hard, you will die to death.