Aga ykskord algab aega, mil ka mina j6uan muljetama XD
(esimene katse ylikooli raamatukogu netiruumis)
V2ga 2ge m2ng oli. Mul on t6esti hea meel, et mind seda viimast v2ikest sutsu tegema moositi (ja et ma p2rast pikki k6hklusi ka n6ustusin). Ait2h, Maarja =)
K6igepealt pean mainima m2ngijate kostyyme, mis tegelastele vastavalt v2ga sobisid. Kadri v2ikse-tydruku-seelikukene, Ally kreisi-mustkunstnik, Gerdi must ryy (! mind yllatas, et sind juba sellega m2ngule ilmumise eest maha ei lastud XD), Raidi ninja-muumia-bondage-silmaside-kostyym (ja et sa seda silmadel kogu m2ngu v2ltel ka kandsid), Poogna maleruudu-ryy koos maskiga, Hanna hallid r2balad, Vintsu silmameik&kerjuseryy, Ghost&Mona yli2ge tumedate k6rbes6dalaste kostyym.
Olin rahul ka enda viimase-hetke-kombinatsiooniga, (Maarja: "Pane midagi fancymat tumedat."), mis meenutas esimes hooga m6isavalitseja sekret2ri. Aga undercover vampiiriemandale sobis see ka.
Kogu 6htu (ja hommiku) jooksul tegelesin aktiivselt elluj22misega. Ma kartsin kogu aeg, et mu saladus v2lja tuleb ja siis tehakse s6nagi lausumata 1-0. Meeleheitlikult pyydsin v2ltida, et t6ekuubik minu k2tte satub, kuid l6puks suutsin osavalt sel ajal, kui see minu k2es oli, kogu aeg r22kida (minu saladust mittepuudutavatest asjadest), nii et keegi mingit kysimust vahele poetada ei saanudki XD
Ilmselt jagasid paljud alguses 2ra, et miski mu jutus ei klapi (ajasin teile tegelikult kogu aeg jama), aga 6nneks suutsin end v2lja keerutada, kuna kogu fookus oli pigem Kadri kui minu peal. Siis saingi olla rahulikult ylihoolitsev 6de. Plaanisin kyll 6htul natuke "toituda" ka, kuid ypris vara sai selgeks, et millegi sellise yritamine oleks v6rdunud iseendale hellalt vaia sydamesse vajutamisega. Pealegi olime nagunii s00nud.
M6is oli m2nguks suurep2rane koht, parajalt sopiline....oh kui mitu korda sai kogu maja l2bi joostud (kas 6de otsides, kylalisi taga ajades vms) vajalikku leidmata. Ning ma usun, et peaaegu k6ik said m2ngu jooksul oma klaverim2ngu-oskusi demonstreerida.
Elistral j2tkus piisavalt tegevust, eredamatest hetkedest on meelde j22nud:
* Varjutuule kutsutute saabumine - reaktsiooniks wtf ja yritus vabandada oma hullu perekonna p2rast.
* Asjade seletamine suures saalis (ehk t2ielik impro) ja m6ningased n6utud pilgud GMi poole ("Kas ma tean seda? / Kas ma tohin talle seda 0elda? / Kui vana ta on? / Kui vana MINA olen?" jms)
* Mu 6e kirjutatud (ilmselt) paberilipikud, mis ei olnud yldse loogilised ("Aga number seitse on igal pool allajoonitud. See PEAB olema t2htis!")
* M2ngijate teadasaamine, et mu 6de on needuse kese (mis 6nneks p6hjendas esialgu ka v2ga mugavalt 2ra selle, miks minul ja mu "vennal" needuse aurad ymber on)
* Ilmuvad Asjad, mida enne polnud (muuhulgas t6ekuubik, r22kiv pilt, paberilipikud, kellegi n00p, t2htis needusemurdmispaber) ja Kaduvad Asjad (muuhulgas k6ik eelnimetatu, mille mu 6de millalgi 2ra virutas ja kuskile peitis)
* Kuidas Meisterkerjus lillepottidest asju otsis
* Enda r6dule peitmine ja paranoia
* Arutelud k66gis
* M6istatuste trepp (mida m00da mina ronida ei soovinud, kuna ei tahtnud kysimustele vastata...ja l6puks polnudki seda vaja)
* Kogu teema Seitsme Needusega ning avastused, et oi, meil on vist peaaegu k6ik olemas ja
* seej2rel minu "venna" ylestunnistus, et ta on vampiir. Ohjumal, sel hetkel olin kindel, et k6ik jookseb liiva ja muutsin isegi Maarja oma paanitsemisega murelikuks ("K6ik on l2bi. Nad teavad. V6i kui ei tea, saavad kohe teada. Ma olen samah2sti kui surnud. MIDA MA TEEN?!")
* 6nneks aga ei avaldanud ta veel eriti midagi ning oli isegi hea, et nyyd neil needustest ka vampiir teada oli. Keegi ei kahtlustanud, et neid v6iks ju veel olla
* Gerdi kysimus Veteema tytrele, mis kahjuks minu olemuse avaldas. Siis ajasin veel natuke pada ja pyydsin Kadrit rahustada, et ma olen v2hemasti tema 6de.
* 00sel oma toa barrikadeerimine kolme tooliga ukse ees (ma m6tlesin kogu aja, et raudselt tullakse ja lyyakse mul vai l2bi sydame ning seet6ttu v6patasin v2hemalt 4 korda 2rkvele heli peale, nagu viibiks keegi t2pselt meie ukse taga....enne kui aru sain, et see h22l tekib Kadri magamiskoti sahinast XD)
* M6istatuste ja teooriate arutamine suures saalis (kuigi teadsin ise k6ike, ei saanud teatud p6hjustel mitte midagi 0elda. Loodan, et l6puks saite t6e teada) ning lahkumine hommikul. V2ga kurb oli 2ra minna ja teid sinna l6butsema j2tta.
Ootan juba pildisaaki.
T2nud m2ngijatele ja GMidele, oli t6esti tore. Mingu seeria j2rgmised m2ngud veel paremini.
Elistra, Elaine'i tytar ja Elaint'i tytretytar
Mirju
If today was perfect, there would be no need for tomorrow.