[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

PostitusPostitas Lee 18:36 7. Nov 2010

Printsess Elena Cindias Victoriana Castenda de Hazat de Sutek teatab, et oleme võtnud teatavaks Fööniksiimperaator Alexiuse volitatud kuberneri viibimise Sutekil.

Seoses kuberneri saabumisel aset leidnud kahetsusväärse intsidendi likivideerimisel üles näidatud lojalsuse ja vapruse ning Hazati koja au kõrgelhoidmisega teen teatavaks, et:
ülendan baronet Karl Friedrich Salazar de Guerrera Hazati parunistaatusse ning lisan tema läänimaadele Castendade valduses oleva linnahäärberi pealinnas Djehutis;
ülendan kavalerid Elan Theon Hazat ja Giler Mars Hazat baroneti staatusse, ning eraldan neile väikesed läänimõisad Castendade läänivaldustest.
Ülendan baronetess Isabela de Navara Hazat ja baronet Friidik Raul Sigefried de Villegas Hazati paruniseisusse;
Annetan oma nõunik markess Alexandra Wilhelmina Isabela de Mariana de Hazatile Kuldse küünise ordeni;

Ainuke kriitika läheb selle, pihta, et 5 min enne mängu algust koosviibimise kõrgeima külastaja staatusest külaliste peamise vastuvõtja rolli paigutumine lisaks niigi segasele olukorrale lõi kõik algselt kavandatud tegevused segi ja külaliste vastuvõtmistseremoonia läbiviimine oli minu jaoks pehmelt öeldes täiesti ootamatu tegevus, seega vabandan protokolli äärmise reserveerituse ja jäikuse pärast kõigi osaliste ees, kuna tseremoonia tervikuna tuli kohapeal hetkega välja mõelda ning samaaegselt ümber teha kogu tegevuskava.

Tänusõnad kaasmängijatele alustades Hazati majast, kõigepealt minu ustavaim nõunik AWIdeMdeH (Zeek) KFSdGdH (Tanel) ning nõunikud (Chloe ja Pets), kes mu korraldusi tõepoolest täpselt ja õigeaegselt täitsid. Suurepärane koostöö.

Imperaatorlik kuberner (Xan) Suurepärane mäng! Kogu see väitlustekogum tuleks kirjutajatel (kui me neid üldse kunagi vee usaldada suudame) talletada diplomaatiliste väitluste pidamise õpikuna terve Impeeriumi tarbeks.
Kogu selle ilusa jutuga ei tekkinud mul aga endiselt mitte mingit usaldust. Ehtsa Hazati kombel oli palju lihtsam hinnata saadiku kavatsusi püstoli usaldamise žestist, mis tegi meist vaenlase vastu hetkega relvavennad, ning edasine saadiku käitumine kriisisituatsioonis, mis minu käest valitsusohje teps mitte ära ei kiskunud.

Aadlikud, majade esindajad, kuigi mu mäng oli algselt teistmoodi planeeritud, kujunes dramaatiline majade juhtfiguuride vastupanu mässajatele ülivõrdes inspireerivaks! Samuti mässu ajastus. Olime kodade esindajatega jõudnud just selle kohani, kus sai välja öeldud, et reetmine võib pärineda Gildide seast, kui ust rünnati.
Ettenägelikkus, millega Imperaatori ihukaitsjat teps mitte aadelkodade nõupidamiselt hoolimata mitme esindaja soovist välja ei saadetud. See tagas meile nii abijõu kui ka relvad.

Muigamisi:
Al-Malikide esindusõiguse lahendamine :roll: mündiviske teel. Mündi maandumiskoht ei olnud vastavalt planeeritud :D

Taluniku ülekuulamine (räägitud on putukatest kes olid sõrmepikkusest kuni inimesesuurusteni, mis on väga kahtlane):
Mida te enne rünnakut tegite?
-Sõime.
Seeni? (Juuresolijate näoilmed peale seda küsimust olid küsimist väärt!)
-ei, Leiba..
_________
Olen saatnud mingi väga kiire asja pärast nõuniku otsima KFSdeGdeH'd. Nõunik teatab, et too ei saa ilmuda, kuna on hõivatud. Mina lähen seepeale toast kiiresti välja ise teda otsima. Otsitav istub Al-Maliki kaunitariga lauas ja vestluses iseloom ei ole ilmselt riigi julgeoleku tasemel :) Minul oli väga lõbus jälgida pahaaimamatu Muhamedi ilmet kui mägi talle vastu jalutas :)
Kui kuberner oleks veel natuke rääkinud impeeriumi laiendamise plaanidest, oleks Suteki hertsoginna ehtsa Hazatina ilmselt nõudnud tähelaeva, andnud valitsemise üle kubernerile ja kihutanud lahinguid juhtima.) Kahjuks või õnneks kuberner mulle sellist lahingulist positsiooni ei pakkunud. Planeedi valitsemise küsimus olnuks hetkega lahendatud :D

Väga hea mäng oli!!!
Viimati muutis Lee, 19:08 7. Nov 2010, muudetud 1 kord kokku.
anguis in herba
Lee
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

Re: Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

PostitusPostitas Tanel 18:42 7. Nov 2010

Oeh, kust ma üldse alustama peaks?

Ilmselt sellest et jällegi oli üks väga hea mäng, miks ta siiski nii hea ei olnud kui esimene mäng, sellest pärastpoole pikemalt.

Hea (suvalises järjekorras).

Sobiv mängukoht
Kenasti kostümeeritud mängijad
Veel kenamini kostümeeritud ja väga ehedad kollid
Korraldajad olid vaeva näinud
Palju jäi lahendamata (jätkumäng!!!)
Oli tunda imperaatorlikku kätt, aadelkond oli segaduses, kirik hämmingus ja gild mõtlik.
Ehedad vabadusvõitlejad
Veel ehedam viis kuidas aadelkond räpase pööbliga tegeles.

Halb (isiklik ja üldine segamini)

Tundsin ennast pisikese mutrikesena ja pisut segaduses, vb oli see taotluslik aga võrreldes eelmise mänguga olid nagu asjad kohati minu võimusest väljas.
Kohati tundus et mingi osa aadelkonnast igavleb sügavalt (aga vb ainult tundus)

Eepilisemad hetked ja muud muljumised

1. Maamõisa terass ja hämaralt valgustatud eesõu. Lahingvend Gabriel ja Rüütel Friedrich on läinud luurele, uurima mis seal talus siis ikka täpsemalt juhtus ja millised need inimsuurused putukad, keda talumees kirjeldas, õieti välja nägid. Olen just astunud terassile kui mulle tuleb vastu üks avestiitide esindajatest ja teatab mulle et, "Kisa metsas just lõppes"

??!?!

!!!!

Pimedast metsast on aga kosta huilgamist ja tõeliselt elajalikke hääli. Kas nüüd võtta järgmine punt ja minna luurajaid ise otsima? Õnneks siiski näeme lõpuks Gabrieli ja Friedrichit jooksmas mööda teed meie suunas. Ilmselt aitas siinkohal Gabrielilt võetud vanne.. "Vaata mulle silma ja luba et sa ei lähe sümbionti mõõgaga lööma". Nad jõuavad kohale ja raporteerivad jõledatest monstroossustest ja kahtlasest valgusest talukohas.

Seejärel sööstavad metsast väja tiivulised, küüniselised koletised ja miski mis hämaras paistab tõesti välja nagu inimämblik... ja algab lahing.

2. Kirikutegelased ja majahärra on kogunenud teisele korrusele majahärra kambrisse nõu pidama. Arutatakse sümbiontide (võimalike sümbiontide st.) küsimust ja muid päevakajalisi asju. Hetkeks tundub nagu all korrusel käiks mingi hüüdmine või madin, kuid kui me kõik vaikime ja kuulatame ei kostu miskit. Luulud, otsustame, ja räägime edasi.

Mõni minut hiljem tundub nagu keegi kriibiks akent, tardume. Krt, me oleme ju teisel korrusel. Luulud ilmselt, siiski, tõuseme, ja vend Gabriel hakkab akent kontrollima. Akna taga välgatab miski..

"Kes seal on?"

"Mina, Lilian, laske mind sisse, ma ei ole sümbiont!"

"..." (väga usladusväärne väide :D )

Laseme ta siiski sisse, loomulikult sihikul hoides jne. Tuleb välja et lisaks akendele on seal toas ka uks mis avaneb veranda katusele, pimedale, jäitest ülilibedale veranda katusele kuhu toob täpselt sama pime ja libe redel, mida mööda meie arst on üles roninud.

"All on mingid maskides ja relvadega mehed kes on kõik pantvangi võtnud" teatab meile hingeldav Lilian.

Sellega oli muidugi nõupidamine läbi.

PS: Kohe peale seda uksest välja sööstes oleks ma oma mõõgaga peaaegu Inseneri läbi torganud kes oli täpselt sobiva hetke valinud meile sündmustest teatama tulla :D

Siinkohal peaks veel mainima et pärast said kaks noort ja tugevat meest sealt katuselt alla vaid julgestusköie abiga :D

3. Rünnak terroristidele, siis kui see lõpuks toimus, oli äärmiselt operatiivne ja kiire. Arvestades seda et see terroristide bande oli ennem hävitanud imperaatorliku eriüksuse, nende relvastust ja arvu, ning seda kuidas mingi käputäis aadlikke nad maha võttis, siis on mõneti mõistetav miks aadlikud on maaomanikud ja teised mitte :P

Mõnusalt ülbe ja üleolev suhtumine muidugi kogu terroristide kampa aadlike poolt, räpane pööbel ja mis kõik muu. Kohe teibasse ajada jne. :P

4. Aadlike seast jäid eriliselt meelde Kõrgeauline Hertsoginna (lee esituses) ja Imperaatorlik turvamees (vahuri esituses) kes mõlemad nägid välja ja käitusid äärmiselt sinivereliselt. Kõne, rüht, kehahoiak, kõik. 5+

Eks hiljem tuleb veel asju meelde, praeguseks kõik

Ps: Pilte, pilte!

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas UL 19:51 7. Nov 2010

nii, pilte jagan ka millalgi, korra vaatan need veel üle, plõksisin niisama ja testisin uud hajutit välgu peal, selletõttu ka suht mõttetu kraam.

mis puutub redeli & köie loosse, siis esialgne plaan oli rahvast lihtsalt köie otsas alla lasta, redele ei tulnud mulle meeldegi. maitea, kas ma oleks vaevunudki ronijaid köiega aitama :P
tegelikult oleks tahtnud suurema pundi deklaratiivselt köiest ja og-lt mööda og-treppi alla saata. aga et gm-i polnud käepärast ja paar lol... err.. vabatahtlikku olid kohe ronimas, siis....

muide, respekt @ tohter küll, aga elukutselise kõrgusefoobina tean, et üles on alati lihtsam ronida

pärast ajan veel möla
UL
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 19:58 7. Nov 2010

Läbirääkimislarbid pole päris minu teema nagu ka igasugu siniverelisus ja selles olen nüüd ka täiesti veendunud.

Samas oli piisavalt tegelasi ja huvitavaid episoode, et kohaletulekut kuidagi kahetsema küll ei pidanud. Tulen ka edaspidi kui toimub :)

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Oberon 21:53 7. Nov 2010

NPC'na ei näinud ma suuremat osa läbirääkimistest ega muust mängu sellest poolst, end meeldejäävaid hetki oli küll:

1) Lahingvend Gabrieli heleda häälega kisa ( umbes nagu hirmutatud 6-aastasel tüdrukul) - kui esmakordselt tiivulist sümbionti nägi.

2) Demokraatlike terroristide läbirääkimine võimukandjatega tagatoas, õhk on pingest paks, hetkeks
saabub jutus vaikus, mõlemal poolel käib vilgas mõttetegevus (ning vilgas silmatöö) - samal momendil kostub suurest saalist kõva müdin,karjumine,paugutamine. Siis kõik vaibub.

3) Läbi ukse olukorra kontrollimisel Terroristide pealikuna üritasin petta ruumisviibijaid, et olukord on ikak veel terroristide kontrolli all, tundub, et õnnestus. Mida ma ei teadnud toona, et samamoodi peteti mind, et olukord on tegelikult vastupidine :)

Hertsoginna ja kubernaator olid meeldivalt üleolvad pööbli suhtes, ent võibolla pisut üllatuslikult üleolevad ka kõigi ülejäänud kõrgemast soost külaliste suhtes. Ma usun, et imperaatori vasthangitud ebakindlat võimu ei oleks teps mitte tugevdanud uudis, et nad lasid vabalt hukata suurte majade tähtsaid liikmeid. - Nende õnneks olid terroristid demokraatlikud ning nägid roppu moodi vaeva vigastatute ravimisega.

Eks neid põhjuseid miks terroristide rünnak ebaõnnestus oli palju ent üks suuremaid ilmselt selles, et ei oodatud nii karmi ja relvastatud vastupanu - see ilmselgelt oli halvasti informeerituse tagajärg.
MÜÜA ! Langevari, korra kasutatud. Pole avatud. Pisut määrdunud. saata privaatsõnum.
Oberon
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 22:35 7. Nov 2010

hea +
- kostüümid
- rollimäng (täpsematest hetkedest ei räägi, aga küll asjaosalised teavad) nii üksikisikuliselt kui ka gruppide tasandil
- võtsin riske, ja päris ohtlikke riske, kuigi ma ei tea, et kas need hetkel ka vilja kannavad
- maailm, mis mulle koledasti ikka meeldib
- keegi tegelikult ei tea, mis toimub, isegi mitte kõige kõrgemad ninad (selle teada saamine mingi hetk oli kummastavalt tore)
- voodi! nii mõnus pehme, tervitav voodi oli
- saun ja aftekamöla
- seltskond üleüldiselt, olete kõik ilusad ja head
- teenijad, kes olid praktiliselt nähtamatud ja kuulmatud (nii peabki olema) loodan, et teil siiski väga igav ei olnud
- rünnakuaegne adrenaliin (kuigi ma palju ei osalenud, skeeri oli ikka, eriti see esmakordne trepist üles pagenemine)
- minu isiklik GM hoolitses minu eest küll, nii enne mängu kui ka pärast seda
- teha oli asju küll, vähemalt alguses

paha -
- vahepeal oli tunne, et mu staatus pärsib mängimist tugevalt
- ei võtnud relva kaasa, mistõttu pidin rünnaku ajal lollilt passima ja lootma et ülejäänud piisavalt hästi hakkama saavad (mingi hetk ikkagi sain relva :D)
- jalad hakkasid lõpuks kingadest valutama =(
- kostüüm feilis enne mängu paar korda ja mängu alguseks oli mu tuju enamvähem kadunud, kuigi õnneks sai see üles mängitud
- et mingi aeg taandus mäng lolliks ootamiseks ukse taga oma koja juhi või mõne teise isiku järgi
- mitte eriti võitleja olemise tõttu jäin päris mitmest asjast ilma
- mängu ebaselge loomuse tõttu ei suutnud ma arvestada sellega mis toimuma hakkab ja kuigi oli selge, et teised ka mitte, sain siiski aru, et parem olnuks olla mõni relvastatud rüütel kui lihtsalt väike piff siidkleidis (mida mina siis olin)
- lõpus vajus asi minu jaoks üsnagi ära, samas mäng lõppes enne kui paar asja minu jaoks lahenenud oli
- et me ei saanudki oma tseremooniat korralikult ära teha

Siiski, oli meeldiv tutvuda nii paljude erinevate isikutega, ja tõenäoliselt said päris mitmed tegelased kutse Unistuste Lootose teemajja Djehutis. Aga täpselt kes, seda veel näeme.

Pahasid asju oli palju, nagu ülal näha. Osad neist tulid minu enda mõtlematusest, samas oli kuulda ka seda, et mitmel inimesel tegelikult oli igav. Minul vahepeal oli ka. Tundus ka seda, et inimestel olid üsnagi suured ootused, nii et kerge pettumus võis ka sellest tulla. Isiklikult mulle sihuke WTF-mäng väga ei imponeeri, vähemalt mitte nii karmil tasemel. Ei meeldinud ka see, et asi taandus enamvähem tähtsate ninade läbirääkimiseks ja muud siis pidid suhteliselt konutama ja ootama. (Ma usun, et neil tagatuppa pääsenutel oli ikkagi huvitavam, kui minul näiteks.) Aga võib olla ma olen ka pirtsakas, kes teab. Järgmisele tahaks ikkagi tulla. :)

Aitäh, oli tore teiega koos mängida.

Teie leedi Xianghua Li Halan
ja teie veidi larpipohmas Hoar
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 23:00 7. Nov 2010

Üldine mälestus on ilus ja ere - ning loomulikult väga meelitav oli tunda mängujuhtide personaalset hoolt.
Mullegi meeldib see, et jääb palju lahtisi otsi järgmiseks korraks.

Kitsad kohad:
Mõned aadlikud ei teadnud baasilisi asju tuntud maailmade ning ka omaenda kodade ajaloost. Mina ise ei teadnud piisavalt nt. Omega Gospelist. (Ühesõnaga, palju läbitöötamist nõudnud taustainfot oli, ja on mõistetav, et isegi neil, kes usinalt õppisid, see kõik päris selge polnud. Mis sinna ikka teha - aga selle nahka läks mõnigi mänguliselt hea põnevuspotentsiaaliga idee ja moment.)

Rütm oli justkui liiga suuri hüppeid tegev - mul isiklikult oli mu ekstratähelepanu meelt lahutamas, aga paljude aadlike jaoks vaheldusid väga apaatsed ootamised (me oleme rääkinud KÕIGI kodade, kirku ja gildi esindajaga, aga ei tea ikka midagi, kogu info on suletud uste taga, mida me siis nüüd teeme??) järsult SÜMBIONDID!paanika ja pantvangikriisiga.
Kusjuures isegi SÜMBIONDID!paanikat üritati meie eest peita, nagu poleks meil moraalset õigust teada, mis toimub - phmt koheldi natuke nagu - pööblit? Lasteaialapsi? Neid - värke, mis on toolidel seina ääres?

Mõned toetavad liinid üldisele plotile lisaks ei tee ju ka kunagi kurja. Mittevõitleja-mittesaatkonnajuht tundus olevat enamasti üsna tänanamatu roll.

Suurejoonelised kohad:
personaaltähelepanu muidugi

mõnede mängijate absoluutne ja samas isikupärane sobitumine pilti, mis mul nende kojast või gildist või usulisest sektist oli - krahv Decados, vabahärra Karl Friedrich Hazatide seast + osa tema turvameeskonnast, naisavestiit, mõlemad subjektid, kes kaitsesid imperaatorliku kubereneri ust (kumbki omal moel), vankrimees, doktor Lil(l?)ian, lahinguvend...

MIs ei ole mingil juhul mõnegi teise särava rollisoorituse hindamata jätmine, aga nii lahe on näha mõnesid tegelasi toimimas ja välja nägemas ja selga hoidmas just nii, nagu nad minu kujutlusis võinuks seda teha! Isegi kui nende tegevuseks oli mõnel puhul põhiliselt seismine/istumine. Stiil maksab ka! =)
lisa: jätsin mainimata selle, kuidas chloe vahetas siis, kui asjad tuliseks läksid, operatiivselt seeliku pükste vastu ja tuli uuesti alla juba relvastatult. Vat niimoodi käitub tõeline Hazat! V. lahe.

Mängujuhte jagus meeldivalt igale poole.

Väga kaval viis välja mõeldud, kuidas saada mängule toimiv teenjaskond ja samas hoolitseda selle eest, et nad oma mängust ikka ise ka põnevuse kätte saaksid. Teenjaskonna reaalne toimivus v. hea!

Voodi ja sooja veega pesemise võimalus on ikka KULDA väärt.

Üldiselt olin ma piisavalt elevil, et trükkida täna õhtul deviantarti otsingusse "fading suns" ja vaadata sealt pilte, kuni mängu fotod tulevad =)
Ja stseene ei lisa, hoian need kroonikaks.

Meeldiva maitse jätnud mäng.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Lee 0:17 8. Nov 2010

Kuna mina olin üks põhilisi "suletud uste mängu" põhjustajaid, siis tahaksin natukene avada selle käitumise tagamaid ning lisada juurde selgituseks paar sõna aadlikodade kohtlemise kohtat, mis ehk väidetavalt seisusele ei vastanud ja ülbusele sarnanes:

1. Hertsoginna jaoks oli kogu situatsioon veelgi enam WTF kui kodade jaoks. Keegi X tulevat minu planeedile ja teatab, et tema hakkab Imperaatori määramisel siin uut korda looma, selleks kutsub ta mind minu vasalli mõisasse mingis täielikus pärapõrgus ilma piisava hulga saatajateta, samas teatamata, kes veel kohale ilmuvad ja jättes samas üritusele 3-liikmelise turvameeskonna meie, hazatite korraldada. Ilmne, kes sellega ainuisikuliselt vastutab ükskõik millise üritusel toimuva jama eest. Sellele lisaks saame me 2 päeva enne sündmusi teada, et selle mõisa läheduses on toimunud midagi enneolematut (ja ohtlkku) ka minu valitsemisajal Sutekis (vt. eelmise mängu sündmused - tehnozombied). Turvalisus on seega veel halvem kui arvata võiks ja seda imperaatorliku saadiku ning kõigi kohalekutsutute (relvitult) julgeoleku tagamise tasemel.

2. Kahtlane oli eelduslikult kõik, absoluutselt iga kohaletulnu, kaasa arvatud Imperaatori saadik. Kohapeal selgub meile, et kohal on kõigi kodade esindajad, Gildide juht ja enam-vähem kõigi kirikukodade esindajad (välja arvatud lahinguvendade ja amalthealaste ametlik esindus, samas just need kaks on millegipärast minu vasalli majas kohalviibijate hulgas). Mitu varianti lisaks vandenõulteooriale, mis just meile teada oleva suhteliselt olematu turvalisuse tõttu võimaldaks kõrvaldada/üle võtta Suteki kogu juhtkonna kõigil tasanditel selles ürituse skeemis veel lisaks näha on?

3. Aadlihierarhiat vaadates oli kõige kõrgem ja minust järgmine kohalik võimukandja minu enda nõunik. Kusjuures suurimate s.o. al -Malik'ide ja Decadoste koja pead Sutekil olid jätnud tulemata, ning kohalolevad esindajad olid minu staatusega võrreldes vähemalt 2-3 astet madalamal. Juba see määrab aadelkonna hulgas omavahelise suhtlemise, pluss teadmatus ja vandenõukahtlus, ning täiesti lahtine küsimus, kelle kotta kuulub määratav imperaatorlik kuberner. Hazatide koda ootas kõrgendatud valmisolekus iga hetk atendaati, vandenõud vms seega oli asi meeldivast seltskondlikust koosviibimisest, mille korraldasime meie, Hazatid, Imperaatori saadiku saabumise auks ikka valgussajandite kaugusel.

4. Volikirja sisu oli lugemisel meie poolt oodatust veel palju halvem, mistõttu me nõustusime saadiku poolse ettelugemisega, sest Hazatite aust ja väärikusest oli selle tekstiga julmalt üle sõidetud ja meie keel ei paindunud isegi seda avaldama. Kannatamatu Decados, kes isegi Imperaatori saadiku juuresviibimisel oma uudishimu või siis olukorras domineerimist ilmutas, ei vähendanud mitte meie kahtlusi decadoste võimalikus osaluses kogu selle ürituse korraldamisel. Kõigepealt tuli volikirja teksti tagamaad koos saadikuga lahti seletada, selgitamaks kas ja kes ja mis võiks olla sündmuste põhjuseks. Esimese 5 minuti jooksul ilmnesid saadiku jutus asjaolud, mis panid mind kahtlustama vandenõu kogu Suteki valitsuse ülevõtmiseks imperaatori ilukirjandusliku volikirja alusel. Kutsuda sealjuures enda juurde nõupidamiseks kokku kõik kojad korraga tundus ääretult ebamõistlik. Edasi ilmnes aga juba teade maja ründamisest, sealjuures kõigi parasjagu vajaminevate või nõupidamisele oodatud isikute t kirikutegelaste hulgas), mis jällegi oli kuulmatu austuse puudumine nii saadiku kui valitsejanna suhtes ning tekitas kahtlusi, et asjasse võib olla olulisel määral segatud inkvisitsioon... jne

Seega eelistasime Teid hoida ootel ja teadmatuses, et maandada riske ühel ajal samas kohas viibmiseks selmet kohe paanikat külvata ja sellega olukord veel ohtlikumaks ajada.

Samas igast kojast kõrgeima esindaja kutsumine nõupidamisele tagas kõigi võrdse kohtlemise ning selle, et juhul kui see on vandenõu aadlike vastu, on lootus, et väljaspool viibivad kodade liikmed ei lange kohe sama löögi alla (maja on suur) või juhul kui rünnatakse, on kodade juhid vähemasti parima võimaliku olemasoleva kaitse all ning võrdses seisus valitsejanna ja imperaatorliku saadikuga.

Austusega,
Teie printsess Elena Cindias Victoriana Castenda de Hazat de Sutek
anguis in herba
Lee
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 1:11 8. Nov 2010

Niih, kiired muljed.

Tulin mängule, et näha ära mõnus ja muhe seltskond, kes meil larbiga tegelevad. Selle sain, aftekas oli täisraha eest. Erilised tänud Arcanarile. Mulle meeldib kui minu eest hoolitsetakse.

Ma polnud nõus olema luureülem vms, sest see oleks eeldanud minu poolt ülimat akiivsust ja rabelemist. Olin selleks liiga laisk, haige ja väsinud.
Sain selgeks, et olen "passiivne" mängija. Ehk siis, et mulle meeldib reageerida juba toimuvale. Ja kui midagi ei toimu, ei tee mina ka midagi. Ma ise ei hakka susima ja tegevusliine looma.
Kirjeldasin/kujundasin enda rolli kui igavlevat õukondlast. Ja seda ma ka sain täie raha eest. Mul oli igav.
Aga enda süül. Ma ei suutnud ennast väljendada piisavalt selgelt enne mängu. Näiteks, ilmub minu ette punases inkvisiitor ja ütleb, et minu kohta on esitatud kaebus, mida tuleb nüüd uurida...

Sai selgeks, et hädaolukorras rakendub survaival süsteem ja ma ei kontrolli ennast. Lahingus tiibadega olevustega oleks nad pidanud saama uksest sisse, aga ma hoidsin ust kinni (taganemisel, peale madinat kahe värdjaga). Kahju, et gm-i või mõnda muud kainema mõtlemisega inimest ei sattunud sinna. Oleks palju põnevam olnud kui nad oleks sisse saanud.

Pikad kleidid, korsetid, lokid, kingad. Pole vist kunagi mänginud aadlikku ja seega arenemisruumi on.
Hea koht, kus harjutada enda käitumist. Ja kavatsen kangekaelselt jätkata. Nagu üks endine presidendi protokolliülem mulle õpetas: daam ei kurda, kui tal midagi valutab, daam ei kurda väsimuse üle, daam ei toeta istudes selga leenile, daam istub jalad kombekalt koos jne.

Mängust üleüldiselt, tundus, et ka teistel oli veidi igav. Korduv viga õukonnamängudel, et tegemist on perekonna peadel, st ninameestel. Ei tasu süüdistada hertsoginnat, antud tingimustel loogiline käitumine (pikk koosolek kuberneriga, infosulg). Parem koostöö oleks pidanud vb olema või mängujuhid oleks võinud seda ette näha, aga ma ise olen täpselt sama vea teinud ja ilmselt teen veel.

Selle seeriaga läheb ilmselt 4... mängu, enne kui inimesed hakkavad tundma ennast mugavalt ja vabalt orienteeruma maailmas ja taustas. Seega jätkake kindlasti mänguseeriat.

Meeldis pantvangidraama. Kahju, et kontolli ei saanud üle terve maja.

Rohkem võiks olla väikeseid tegevusliine- väikesed tehnilised vidinad, mida muukida, tehnikakraami, mida osta, müüa, vahetada, varastada, otsida, lahendada....

Silma jäid:
Lee võimukas ennastkehtestav käeviibe kui tähelepanu nõudis.
Decadosed- kenad intriigid ja keeramine Hazatile. Koja liikmete vahel toimis intensiivne koostöö ja teineteisemõistmine, oli näha, et kõik töötasid ühise eesmärgi nimel.
Awe tegelane.
Taneli tegelane.
Põgenenud talumees.
Liilia ajab külmavärinad peale.
Suured tänud Sillele, Taliesinile ja punase peaga neiule. Tänamatu töö oli teil. Hakkas kohe kahju kohati. Sille võib vist juba CV-sse lisada, et teenindav personal üritustel ;)

Tänud.
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 1:12 8. Nov 2010

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 1:14 8. Nov 2010

Ma usun, ja mõistan et kõigel oli väga hea põhjus, ja selliste probleemide puhul oligi suletud uste tekkimine vägagi loogiline. Muidugi, ma mõistsin nii IG kui OG toimuvat hetkel, kui saime teada, et tegelikult ei saa isegi hertsoginna ega kuberner aru, mis toimumas on. Ja tegelikult ma ei süüdistakski ühtegi mängijat. Tegelikult ei süüdista üldse kedagi, püüan lihtsalt välja tuua minu jaoks olnud puudujäägid.

Isiklikult mõtlen ma lihtsalt seda, et siiski oleks pidanud olema ülejäänutele rohkem tegevust, nii et kui tähtsad ninad nõu peavad, ei pea väiksed kalad vähemalt siis ukse taga närvitsema. Või noh, närvitsevad, aga teevad midagi muud ka. See on loogiline, aga mänguna vähenauditav, ning mängu point peaks ikka olema see, et on põnev ja tore, isegi siis kui situatsioon on vastik. Aga aktiivne vastik on parem kui istume ja ootame vastik.

Mul endal on tunne, et ma ei pingutanud ise võib-olla piisavalt, ei rääkinud piisavalt kõikidega, aga teiste juttu kuulnuna võin öelda, et ma polnud ainuke, kellele tundus peašüžeest kõrvalejäänu üsnagi lahja. Ja ma ei mõtle, et pidu oli jama, sest ma sain aru, et pidu pidigi jama olema, aga siiski oleks saanud teistele midagi välja mõelda. Kõik ei saa ikkagi selle peal olla, et ise jooksed meeletult ringi ja ajad võimalikult palju asju. Võib olla on asi ka selles, et minu puhul ei läinud mitu liini isegi mitte käima, kuna polnud loogilist käimalükkajat, aga ma tean, et ma polnud selles asjas üksi. More side quests, noh. Rohkem probleeme, mida lahendada, ja ka meile, kui uste ees istujatele.

Ma kritiseerin, sest - mäng oli hea, aga ma tean, et mäng oleks võinud olla suurepärane algusest lõpuni.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 1:29 8. Nov 2010

Veel üks seik mängult.

Ma poleks iialgi arvanud et pagunid võivad mu elu päästa, sõna otsese mõttes. See oli peale sümbiondilaadseteelukate tükkideks hakkimist kui ma ühele laibale liiga lähedale läksin. Tuli välja et too SLE ei olnud üldsegi mitte veel surnud. Kostitas ta mind hoopis oma hiiglasliku küünisehoobiga. Minu õnneks tabas mind ootamatult tabanud hoop riivamisi mu paguninööpi. Alt ülespoole liikuv löök läbis seejärel mu (mitte just kõige pikemad) juuksed. Poleks nööp seal olnud oleks ilmselt küünis mu pea kenasti pooleks lõiganud.

Niiet mehed, tasub teha sõjaväelist karjääri, pagunid päästavad! :p

PS: need pagunid olin ma ise uitmõtte ajendil enne mängu valmis nikerdanud ja kuuele peale õmmelnud. loodan et tädid vanemuisest väga ei pahanda ajutise lisandi pärast.

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xan 1:35 8. Nov 2010

Sutek'i kuberner vikont Xan Aylen de Lorean Har-D'Or , Imperaatorliku Tähearmaada eru-admiral

Mitmetunnise intensiivse läbirääkimise tulemusel planeedi valitsejanna hertsoginna Elena Castenda'ga, jõudsime vastastikule teineteisemõistmisele küsimuses, et tuleks alustada läbirääkimisi.

Kahjuks läbirääkimiste edasine edukas läbiviimine osutus võimatuks ja seega piirdusin miinimumprogrammiga, kõigi kohalviibivate võimude kinnituse võtmisega imperaatorlikule volikirjale.

....

Minu esimene reaktsioon kui ma mängujuhtidelt üritust puudutava security-briifi sain, oli õigustatud küsimus, et kas nad on lolliks läinud. Miks peaks mina, kui kogenud sõdur ja diplomaat, end vabatahtlikult Hazati ja Munsteri pantvangi andma ?

Vastus oli lakooniline: Sul on sinu käsud käes.

Edasine on juba ajalugu.

Mõnevõrra keeruline oli mitte usurpeerida hetrsoginna positsiooni planeedi de-facto valitsejana. Eriti läbirääkimised katkestanud sündmuste alguses kiputi justkui loogiliselt instruktsioonide saamiseks minu poole pöörduma. Ja Lee ainult ootas minu libastumist, et ma tema kahtlustusi tõestaks :P .
Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringud - 50 18 059
Xan
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xan 1:41 8. Nov 2010

Ahjaa, pantvangisituatsiooni kohta.

Kõikide kodade kõige tähtsamad kohalviibivad liikmed olid võrdlemisi turvalises, küll väljapääsmatus, ruumis. Ja on ainult loogiline, et iga koja madlamal seisvad liikmed annavad oma elu ustavalt oma koja juhtide eest. Mis puutub gildidesse ja kirikusse, siis nende liikmete hukkamine üritamaks kodade juhte allaandmisele sundida toob mässajatele kaela vaid kiriku ja gildide vääramatu vihavaenu.

Ehk siis, mismõttes andke alla ?
Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringud - 50 18 059
Xan
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Issi 2:04 8. Nov 2010

Issi
Vanem õpipoiss

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil