Here we are, born to be kings
We're the princes of the universe
Here we belong, fighting to survive
In a world with the darkest powers
Sügavad kummardused GMidele ja NPCdele, eelkõige - oli väga vahva üritus. Üle keskmise mäng, kenasti üle keskmise! OG möla ei kohanud, põnevust jagus küllaga (süda kloppis peaaegu pidevalt), pinge kruvis end ja lõpplahendus oli ootamatu (küll natuke segane, aga igastahes huvitav).
Raportiruju:
Elus, terve, ja Nathan (Ghost) on mulle võlgu kasti viina ja kogu tõe. Mida Anastasia läheb Kiievi (või siis Las Vegase) kõrtsi Kõusti tegelase ja Myrti tegelase, ühe ingli, skisofreenilise Amadeusi ja veel miski seltskonnaga (kuhu kuuluvad Dani Emand ja Attila Kratt, ilmselt) lahendama. Sest sellise hullari üleelamist tuleb tähistada!
Lisaks kõigile topka või kaks papsi eripruuli (80-82% piiritusjook ebaküdooniaga - OG siis vesi ebaküdooniasiirupiga, kes sellega IG ei kohtunud). Anjuška tuleb ka muidugi kaasa, eksju onju? Nüüd Anastasia vähemasti teab, kuidas sa need 3 pudelit eripruuli üle elasid
Ainult ranne muutub järjest sinisemaks, sest äktsjunfilmilikul hüppel kuulide eest baarileti taha (kus me Attila ja Daniga end varjasime) kohtusin ma raudtooliga. (Ei tea siiani, kes tulistas ja täpselt miks, aga see ei olnudki oluline - tulistatakse - varju!) Veera ja Anja vahele jäämine oli väga õudne hetk, õnneks kaldus esimese tähelepanu korraks mujale ning Anastasial õnnestus põgeneda.
Ja õnneks ei tulnud keegi küsima Anastasia "surnud paarilise" kohta, ja veel suuremaks õnneks ei pannud keegi väga tähele ka Veera sõnu Anastasia kohta (ilmselt enamus oli nime unustanud, ja isanime ajas Hanna segi - Tarasova, mitte Ivanova). Myrt küll korra küsis, aga kuna Anastasia ja Anja (kes oli samuti Anastasia) kõlasid sarnaselt, õnnestus end kiirelt välja bluffida.
Rolli võis kokku võtta lühidalt - inimene tänavalt suures supis. See oli tegelikult paras väljakutse, ja väga mõnus mängida. (Süda kloppis küll peaaegu pidevalt, mõtlesin, et kas esimese pooltunni elan üle... aga näädsa. Läks õnneks. Läks lõpuni õnneks, aga hirm ja pinge olid pidevad.)
Ma ütleks, et Anastasia väljus küll mängust võitjana - elus, maailm alles, kast viina, kogu tõde ja uued sõbrad-tuttavad.
Teine kummardus kõigi kaasmängijate ees - oli väga mõnus teie kõigiga mängida. Eriline aplaus Liisile, kel oli esimene mäng ja kes oli tõeliselt "supernatural'ilik" ingel. Tubli tüdruk!
Mis piltidesse puutub, siis natuke tegin mina, natuke tegid NPCd (või võta sa kinni, kes kõik), aga enamjaolt ma siiski ei jõudnud teha (alates miskist hetkest tuli kaamera turvaliselt ära panna, et keegi seda pimedas lapikuks ei astuks või et see millegi eest ära viskudes (kuulid, kombitsad, kahtlased muud tegelased) dämmi ei saaks.) Vabandused selle eest. Aga noh, mõne poose said vast ikka kõik.
Eks ma lükkan Nagisse lähipäevil üles ja lingin siis.