Hei!
Olen larpide kohta lugenud ning mõelnud, et "pagana huvitav oleks mõnest osa võtta" juba üsna pikka aega. Löön siis lahti dragon.ee ning leian mitmeid põnevaid kuulutusi, kuid satun ebamäärasesse segadusse, sest ükskõik, kuhu minek on ikkagi tundmatus kohas vette hüppamine; mul pole eriti larparitest (lähedasi) tuttavaid, ja keda teangi, nendega ei satu ka kuidagi ühte kohta... Nõndaks, palun ma teid, foorumi ja larpi vanad kalad - andke nõu, kuhu minusugusel tasub minna/tulla?
Kes ma selline olen?
Olen 20. aastane tudeng, kes elab esimest aastat Tartus. Rollimängu kogemus on teatav lauarollimängijana (D&D 3.5), larpi olen ainult natuke Mütofestil nuusutanud (võtsin osa sealsest rollimängust, kuid üldjuhul ütlevad mulle kogenumad, et Mütoka rollimäng pole mingi õige larp).
Loovusest ja elavast fantaasiast aga puudust ei tule, armastan muuhulgas näiteks kirjutada jutukesi (kus olulisim on mulle just tegelaskujude arendamine); käsitööoskus pole aga suurem asi - suurepärase fantaasiariietuse ise tegemine (mulle minu teadmatuses tundub oluline larpari omadus) käib üle jõu. Eelistaksin mängu, kus rõhk oleks puhtal rollimängul - ehk mingisugust intriigimängu vms, igasugune pehmisrelvadega võitlemisoskus on 0. Maailm võib olla nii ulme kui fantaasia.
Ootan teie nõu,
- Getter
PS. Minusuguseid segaduses algajaid on mu sõprusringis veel.