Väga äge mäng oli!
Esiteks tänaksingi GM-e. Eriti muidugi Hoari, et ta üldse tegi selle ja samuti kaas-gõmme, kes tõesti olid asjalikud ja kasulikud, mitte nagu tavaliselt! Väga ägedad olite kõik!! Nii GM-idega kui ka NPC-dena.
Mängul oli päris palju tegevust ja meeldejäävaid momente.. Ütlen kohe selgituseks, et mina tegelikult ei olnud kordagi pahane ja vabandused veelkord Siimule, et Sahelis su NPC peale nii vihane oli. Aga kõik jubedad asjad, mis minuga tehti mulle ainult meeldisid
.
Hanna – olid fantastiline nagu alati. Mõnus on näha uut Hisinaryat
. Sina oled vist tõesti ainus, kes pole mind kordagi alt vedanud ja minu usaldust reetnud. Tänan sind selle eest. Mulle meeldib, kuidas me jagame peaaegu kogu infot, mis meil on. Kõige meeldejäävam moment sinuga oli vist mõni aeg pärast tolle maavaimu külastust, kui sa parjasti Eldanit ravisid. See oli ilus. Ja siis mulle jõudis rohkem kohale, selle valiku asja pärast, mis sa mulle tähendad IG ja OG ja läksin üsna tundeliseks. Aga see oli huvitav, harva juhtub seda mängudel.
Zelor – hea oli, et me su jälle üles leidsime, langesid osad asjad paika. Sinuga on ikka koguaeg nii raske. Aga noh, ilmselt valin ma ka edaspidi, mis olen valinud siiani – uskuda, usaldada, armastada (kõiges ja kõiki). Ma loodan, et see aeg, kus ma enam ei suuda ei tule veel niipea. Aga mul oli sinuga väga häid momente, mille eest ma olen piiritult tänulik nii IG kui OG, tead ilmselt isegi millest jutt käib.
Rait – päris tore, et sa minuga rääkima pidid tulema. Muidu olekski võib-olla tegemata jäänud. Mulle meeldib, et Eldan ja Sahelis vaatmata oma väga suurtele erinevustele siiski aina paremini läbi saavad. Sa oled äge ja mul on hea meel, et sa oma OG võitlusoskusi natuke rohkem rakendada said
. Aga no selline masohhist, ma ei või... See sinu berserk lugu oli küll vinge, kahju, et ei näinud
.
Karl – ilus pööripäevariiitus oli. Mul on kahju, et mul just sulle isiklikult suur midagi pihtida polnud, pole eriti läbi käinud. Aga muidu stabiilne ja usaldusväärne nagu ikka
.
Maarja – sa ei olnudki hull seekord! Hea, et ma sinuga ka paar sõna jõudsin rääkida. Ja aitäh ravitsemise eest, see on nii raske asi, mida mängida.
Iti – Dyrienile on vist kahetsuse ja alandlikkuse mõisted täiesti võõrad, aga see selleks, rahu sai tehtud vähemalt. Eriti heal momendil kadusid muidugi ka. Lehed olid nii ilusad ja see oli äge, et ma lõpus(!) ometi sain teada, mis värk su märkidega on. Oleks pidanud juba ammu küsima.
Sille – väga äge printsess olid! Loodan, et tuled edaspidi ka. Alguses kui sind kohtasime oli selline pidev facepalm tunne või, et tahaks printsessile üks hea kõrvakiil anda. Aga mängu lõpuks oli jumala mõistlik ja asjalik neiu. Küllap täitsa teeniks ajapikku mu austuse. Ja ka ülejäänud rahva. Peaasi, et ta ei laseks endaga manipuleerida.
Ghost – ei puutunud sinuga suurt kokku, see sinu öine loits õhuelementaalidele oli mõnus. Sinu pihtimus oli ka täitsa huvitav, kuigi ei midagi üllatavat. Kahjus ei tulnud mul tõesti mitte midagi pähe, mida sulle öelda, nii et vabandan, et niivõrd juhulik infokild sattus. Mõtted olid pisut laiali.
Kadri – see sinu retk värava taha.. vau
. Huvitav oli sinuga rääida nii, nagu me enamasti seda ei tee. Me peaks kuidagi koos oma ustega midagi tegema. See kui sa mind esimene õhtu ründasid oli OG nii sürr, et ma ei osanud ikka tubli mitu minutit mitte midagi teha IG XD. Ja aitäh, et sa mind kinni hoidsid, kui ma sellele maa tüübile kallale tahtsin minna, ega ma poleks saanud teda kuidagi vigastada niikuinii.
Dani – sina oledki tegelik tasandite vardja, puslede meister
. Loodan, et sul väga igav polnud, tundus, et sul ikkagi polnud mitte muhvigi teha. Aga eks siis kohtume (vähemalt me mõistused) tead küll kus wink-wink nudge-nudge.
NPCd – teadetetoojatest meeldis mulle Tali
, esimesed veevaimukesed olid sürrid, need eriti haiged (pahad) veevaimud olid ka väääga sürrid. Vaene hingelehtede neiu pidi niiii kaua õues külmetama, vabandan
. Lõpus see koletis ja varjud: väga vinge! Maa vardjas oli ka päris äge
ja tõbras maa vaim oli ka hea, mõnus ülbik. Vaimud olid kõik nunnud. Vereleegi vend... Ta oli kohati nii traagiline. Mõnusalt käis ja ülbas kõigiga.
Üllatus NPCd: see oli nii äge ja sürr! Täiesti... ebamaine. Hea, et te väga vägivaldsed polnud. Kahju küll, et te minust midagi ei tahtnud, aga ka krüptilised märkused olid päris vahvad. Ehk näeme teid veel...?
Flööt oli mõnus ja ma vabandan sügavalt kõigi inimeste kõrvade ees, kes seda jubedust, mis mina sealt välja puhusin, kuulma pidid. Luban järgmiseks mänguks midagi ära õppida
.
Mõttemaailma teema ja asjad minevikust olid ägedad.
Seoseid mul eriti polnud (seosteringis), aga see lugu ja need väiksed killuesed... Nii vinge! Telepathy ftw.
Samuti vabandan, et ma OG nii feil olen võitluses ja, et mul kunagi minu umbes 5 erinevat kaitseloitsu alati liiga hilja pähe tulid
. Olin suht kasutu. See jäi vist ainsana närima.
Minu arust see reeglite asi nii traagiline ka nüüd pole. Hoaril juba paar head mõtet on. Natuke mängijana harjutada ja NPCdel natuke rohkem võitlusreegleid rakendada ja ongi asi korras. Minul isiklikult jooksis lihtsalt alati juhe ilgelt kokku kui mulle kõrva röögiti
.
Aa, jaa, kelle geniaalne mõte oli tuleelementaale rünnata kui ma täiesti nende keskel olin? Kõik oli korras ju, ma oleks kõik kenasti välja mõelnud. Jobud olete
OG möla kippus küll meditatsiooni ajal olema, aga muidu olen suht rahul endaga. Ei olnud üldse mõrd ja suutsin hea ja andestav olla päris ilusti
.
Häid momente oli veel, aga paljud neist on hästi isiklikud ja jäävad kroonikasse pigem. Eks ma siis lisan, kui midagi väga olulist meenub.
Veelkord: suur suur tänu kõigile!!! Te olete hästi toredad ja head!
Armastusega teie,
Sahelis
endise nimega
Seira