Kontakteerusin noormehega pakkudes oma abi ja toetust...
Juhatasin dragoni wiki juurde ja andsin veel hulga abistavaid linke, kuidas tehakse LARPi ja mis see selline üldse on.
Vaadakem ka kellega on tegu - kirikunoortega, kellel oli see esimene mäng ja kes pole larpist ega isegi meie foorumist midagi enne kuulnud.
Tegu on erinevatest kodustest oludest ja isegi tänavalt pärit noortega, kellel ei ole võimalust, kogemust ja oskustest rääkimata, aga neil on USK sellesse mida nad teevad...
Puua mitte armu anda!
Puua mitte armu anda!
Tekitame arutelu, tekitame probleemi - tekitagem ka lahendus!
Kes on nõus vabatahtlikuna minema koos seltskonnaga ja tegema mõnusa LARPi tutvustava ürtituse neile noortele?
Võtma kaasa boffer-relvad, kostüümides....miks mitte näitlik mini-larp, hmm...larp kirikus...ma usun, et midagi sellist pole keegi veel enne teinud
* * * * * * * * * * *
"Vend Albert, kas me saame neile usaldada..."
"Õde Brigitta, mis juttu te räägite, see on LARPi teotus!"
"Aga, vend PÜHA ÜRITUSE NIMEL..."
"Vaiki õde, sinu mõtted on patused...pole midagi pühamat siin ilmas kui LARP... Nad on LARPiteotajad...ketserid, pattu langenud ja põrmustatud...neil ei ole pääsemist larpi-ilma...
Nende koht on seal, kus on "mäng metsas jooksmise ja pukadega"...
"Andkem neile andeks nende soov sarnaneda pühade õdede ja vendadega LARPis..."
* * * * * * * * * * *
Kui mulle aeg vähegi sobib, olen hea meelega nõus minema kohale ja nõu ja jõuga aitama need noored arusaamisele ja ma usun, et leidub "relvavendi" kes minuga lahkel meelel kaasa tulevad!
Mina USUN - LARPi!
Austusega
Liilia