Minul oli väga lõbus mäng ja nautisin pea kõiki kohti mängus. Deklaratiivne lumetorm ainult hämmeldas.
Mulle meeldis narride gildi joomalarbi tunnetus, kus mängujuhid ja mängijad võtsid toimunut ülivabalt ja see paberlipikutega tinistuste kõrvalefektide manamine oli meelelahutuslik ja tore nüanss.
Meeldis, et paljud mängijad ei olnud tulemuse peal väljas, vaid lahetsesidki nii nagu torust tuli. Võib-olla tuli see sellest, et kõik tulijad olid need kes selgelt tahtsid sel mängul olla ja kuidagi ise uskusid sellesse, mis toimub?
Minu isikliku mängu lemmikkoht oli see, kui NPCd tulid kaasa mu plindristpäästmise mõttega, et vahetame riided ära ja siis salamõrtsuk nottis hoopis minu asemiku. Seda hoolimata Mona tegelase emalõvilikest püüetest seda räpast lolli mudamütakat päästa. von Turbaaun võidutseb taas!
Episoode:
Porgandipreester tuvastas porgandiväge ja porgand oli vägine. Ütleme, et mõnujudinad mis teda läbistasid väljusid mugavusmängu piiridest ja määrasid hea rollisoorituse. Need on need kohad, kus inimene teadvustub, et ahaa: ta on selline ägedam mängija kui ma arvasin.
Sõprusloits keset duelli. Mõjus nagu PARANOIA feromoonmutatsioon: kohe _üldse_ ei olnud normaalne sõprussuhe, vaid selgelt kaootiline ja hirmus. Väga muhe.
Õilis prints peab helekiirgava näoga kõnet kurjategijale tema parandamiseks ja tal ongi selline Väga Inspireeriv Isiksus (ja taskulambiga valgustatud oreool). Minu tegelane kuulis loengust vaid lõppsõnumit: "sa armastama lapsi ja loomi." Hobune igal juhul hakkas kahtlema kas see oli hea idee.
Juba mainitud Õunapuuõie noppimine ... see kujund oli kunstiliselt kõrgtasemeline ja inspireeris mind väga, mille pärast vabandan kõigi eest kes seda võisid labaseks pidada.
Poomine oli väga mõnusasti lahendatud ja poodud kehastasid oma rolli väga suure põhjalikkusega (seda muide ka surnutest: te olite väga tublid ja entusiastlikud ja hindasin teie passiivsetpanust kõrgelt).
Ühtlasi vabandan vaese naerimüüja ees kes mitte ainult ei pidanud kandma mu pitsitavat lambanahast vesti vaid oli sunnitud ka selili känatama kui ma talle selja tagant kanna ette panin. Tagantjärgi mõelduna oli see viga, sest metsas on ohtlikke püstiseid oksatüükaid...
Mätt: kuidas see pea täiesti vaikiva rolli kehastamine oli? Sa olid väga ilmekas, aga mulle tundus, et rollisoorituse mõttes ei julgeks ma ise niivõrd suurt mängusuunda sulgeda. Pime olen olnud, aga seal ei olnud väljendumisega probleeme.
Mängujuhid: kas märkasite, et olite rohkem ja paremini relvastatud kui mängijad?
Ideid:
Sellisel mängul võib oskuste tunnistamiseks olla lamineeritud paberitükk, mille saab ohvrile mõneks ajaks lugemiseks ette anda. Parem kui rollisiseselt selgitada, et nüüd juhtub sedasi.
GMid: kui mängijad teile hakkavad kärutäite kaupa raha saatma: kaaluge presentriide hankimist. Kilevabalt oleks kogu värk üli-ehe välja näinud.