Tere,
Ma pole kunagi olnud eriline foorumis muljetaja, aga antud juhul tundus, et äsjalõppenud sari vääriks kokkuvõtvat muljeteteemat. Pealegi, kui ma juba niikuinii olude sunnil nii varasel tunnil peale mängu üleval pean olema, siis võin ju ka vahelduseks teistele elu lihtsamaks teha.
Nüüd on see siis läbi. Midagi suurt ja ilusat. Sellise asja lõpp on alati pisut nukker, aga miski ei kesta igavesti.
Aitäh GMidele, et te võtsite vaevaks luua suur ja põnev maailm ning seda meie kõigiga jagada. Aitäh, et te jaksasite meid, mängijaid, lõpuni välja kannatada ja pakkuda meile midagi nii kordumatut. Teie ees teen ma maani kummarduse, sest te olete selle igati ära teeninud.
Aitäh NPCdele, kes te antsite maailmale elu ja kes te kõiki ebamugavusi trotsides andsite endast nii palju, et mäng õnnestuks ning meeldejäävaks saaks. Ka teie olete ära teeninud maani kummarduse.
Aitäh kaasmängijatele, kes tegid mängust selle, mis ta oli ja kes te kõike mängu pannes suutsite lõpuni vastu pidada ja saavutada selle, mille poole me algusest peale püüdlesime - võimsa ja meeldejääva Lõpu ja Uue Alguse. Aitäh teile, sõbrad, üheskoos sai valmiskirjutatud üks pagana eepiline seiklus.
Mis puutub seeriasse endasse, siis on selgelt näha, kui suure arengu see seitsme mängu jooksul läbi tegi. Oli paremaid ja halvemaid aegu, aga lõpptulemus oli kõike seda higi, verd ja pisaraid väärt, mida kõik sellesse mängu investeerisid. Vaatamata sellele, et ma enne seda viimast mängu kogu seda neetud jama maapõhja kirusin ja kõike põlema ähvardasin panna ning vaatamata sellele, et ma peale mäng kolm tundi maganud ja praegu tööl olen, leian ma et see on igati väärt seda, mis Fyrellali seeria meile vastu andis.
Veelkord suur aitäh kõigile, kes asjaosalised olid. Iga lõpp on millegi uue algus. Nii et mitte miski pole lõppenud, kusagil läheb kõik veel edasi.
Siiralt Teie,
Zelor (Niemar)