31. märtsil - 1. aprillil toimub Vana-Vigala mõisakoolis larp Saarerahvas I: Verine Tõde.
Tegu on minu pisikese sünnalarbiga, aga kuulutus on avalik ajaloolisuse nimel ja ka seetõttu, et ootan osalema NPCsid. Kuna soovin mängijaid teadmatuses hoida, ei saa ma avalikult ka öelda, mis sorti NPCsid täpselt vaja on, aga alati võib järele küsida.
Mängijatele on mängumaks 6 EUR, mis tuleb tasuda Mona Hakomaa arvele nr. 221022729740, selgituseks oma nimi. NPCd osalevad tasuta. Mängumaks tasub mängukoha üüri eest. Toit on oma, kohapeal saab süüa teha. Magamisvarustus tuleb samuti ise kaasa võtta.
Registreerimine aadressil anubishoarmurath@gmail.com. Kirjutage mulle oma nimi ja mida NPCna mängida võite/tahate.
Mäng on planeeritud olema suures osas olustikumäng väikeste müsteeriumi- ja seikluselementidega, ning kui järjekordne väljamõeldud maailm välja arvata, erineb paljuski sellest, mida varem korraldanud olen.
Otsin ka fotograafi, kes võib osa ajast olla ka NPC. Osalemine samuti tasuta, aga tingimuseks on paljude piltide tegemine.
Samuti on vaba 1 PC koht. Nõutud on rollimängukogemus ja sümpaatia ohtra maailmainfo ning sügava rollimängu vastu. Eelistatud on meesterahvas. Täpsem info jällegi suhtluskanalite kaudu.
Teie mängujuht,
Hoarmurath
PS: Logistika tuleb varsti.