Ei pane HL2 teema alla vaid teen hoopistükkis uue teema, vot. Põhjuseks on minu tahtmine jagada mõnikord üldist Hilise Lõikuse maailmaga seotud informatsiooni ning arutelu ja soov mitte "ellu äratada" vanu mängude teemasid mida pole mõtet üles tagasi tuua.
Paistab, et HL'l on veel vähemalt mõneks ajaks eluvaimu sees ning maailm kasvab ja areneb iga mänguga ning on asju mis ei kuulu mingi konkreetse mängu alla.
- Üldine:
- pildid ja videod
- natuke ajalugu, Linnad, Asulad ja heljurõisikud
- Mängude ajalugu:
(gdocs)
- Mängude treilerid:
- Videod mängudest ning muud tegemised
- Reegliraamat
(gdocs)
- Kaart
. See kaart näitab teile seisu, mis on üldsusele enamvähem teada, kuid ei pruugi üldse olla puhas tõde.
- Instruktaazhivideo
Seletatakse mõningaid reegleid ning nii airsoftimise kui ka larpi eripärasusi
- Facebooki leht
Hetkel ma ei taha siia rohkem panna, sest mul on palve teile, mängijatele. Millalgi kui viitsite, leidke aja ning lugege läbi mängu ajaloo kus te osalesite. Ma panin selle nimelt kirja suhteliselt üldsõnaliselt, et see tekst mitte ei ütleks ette, vaid tuletaks meelde. Ma nimelt tahaks, et just teie meelde tuletaksite. Mida? Vahet pole. Seik mis teie tegelasele meelde jäi. Midagi huvitavat, midagi igavat, mingi ainuhetk mängus või sündmuste jada. Kirjutis oleks alates paaris lausest lõpetades pika kirjutisega ning kirja pandud teie tegelase vaatenurgast kas minavormis või kõrvalseisjana, kuidas teile mugavam on.
Tean, et see on palju palutud mängude kohta mis nii ammu on toimunud, kuid äkki, võibolla, on teil mõned hetked mis on meeles ja mida te olete nõus kõigiga jagama. See annab teile ka võimaluse näidata teistele mingi sündmuse juures teie tegelase mõttelõnga ning valitud tegutsemise põhjust.
Näitena lisasin oma tegelase rollilise mõttelõnga, mis toimus esimesel mängul kui lõpus toimus tema baasi ründamine. Ma ei ootagi eriti palju tagasisidet, kuid tean, et mõnedele teist meeldib vahest asju kirja panna, niiet kasutage seda võimalust. Kirjutise kvaliteet ei ole oluline. Kuna tegemist on jällegi vähemalt minu jaoks eksperimentaalse ideega (kui palju kordi ma olen viimasel ajal pidanud seda ütlema huvitav?) siis ma ei ole veel vormingus kindel- ma tahaks, et see oleks pigem nii, et on algne sündmustekirjeldus ning kui selle juurde on panna kellegi pealtnägija vms lisakirjeldus, siis see oleks lingina.
Põmst KUI see idee saab hoogu, siis mõtlen täpsemalt selle vormingu peale Kui teil on midagi kirjutatud, pange see siia teemasse, mulle PM'i või emailile paganarh[ät]gmail.com
Saatke asju kasvõi aasta pärast, mitte kunagi pole hilja. Mälestused lihtsalt tuhmuvad
Tuletan s meelde, et see teema on avatud igatsugu HL-teemaliseks aruteluks, mitte ainult see ajaloo sektsiooni. Niiet kui miskit on siis küsige-kommenteerige jne