Avan otsa.
Esiteks kõik kes viimasel hetkel ei tulnud: ja
Teiseks kaasmängijad:
Kõigepealt tunnetuslik tõdemus, mis sellel mängul kohale jõudis. FS on elav maailm ja liivakast, mille täitmiseks peame mängijatena panustama õppima. Mängujuht ei sööda meile hõbelusikal motivatsiooni ette ja seetõttu peame isekeskis omale eesmärke seadma ja nende elluviimiseks, et need siis omakorda mängumaailma täiendaks. Tagasiside on siin oluline, aga ka omapoolne tegutsemistahe.
Seda unikaalsust tasuks nüüd kasutama õppida.
Mäng ise oli minu jaoks selgelt lõbusam kui maamõisas aadeldamine ja tundus, et põnevust jagus ka teistele.
Parim episood, oli see, kui külaelanikud, kes päev läbi vilet olid oodanud, äkitsi oma loomaliku viha otsustasid välja valada. Olin täiesti juhuslikult kogu nende kamba keskel ja nii nad mu oimetuks tampisidki. Seejärel oli kaunis hetk, mil nad mu nuuskpiiritusega teadvusele tõid ja ma nägin umbes kogu külarahvast siluettidena enda pea kohale kummardumas "mis juhtus?". See oli see koht, kus tekkis küsimus, et miks mul silmade asemel kaamerat pole.
Mulle väga meeldis GMide kohalolu. GM oli tihti olemas; mõnikord veidi rohkem tegevuse keskel kui antropoloogi kaamerale meeldinuks, aga ei olnud probleemi, et on vaja ja pole kuskilt leida. 5+ platsimängujuhtidele ses osas.