Loodetavasti saab see nüüd õigesse kohta
Aitähhid mängukorraldajatele, koht oli hea ja mäng vinge. Minu jaoks võib olla liialt airsoftilik ja seetõttu vähem rollimängulik, kuid kokkuvõtvalt jäin väga rahule . Adrekas undas kuskil kõrgemates sfäärides.
Nii ja siit minu tegelase läbielamised tema pilgu läbi:
Sanitaar-laskur Marcus mäletab päeva, mil ta ...
No ühesõnaga alustame algusest. Olime linnas, kõik oli chill, kuskil eemal surid kratid mingis nõmedas sõjas, mille olid lõkkele puhunud kamp avantüriste. Keegi midagi ei teadnud aga sõdida oli vaja. Revideerisin oma välihospidali inventaari ja vaatasin kuis rühma kaaslased kaarti mängisid. Kui tuli käsk, kolonel kamandas kõik mehed kokku ja pajatas lühidalt, mis meid ees ootas.
Missiooni päev N
9:00
Väljasõit sihtpunki, ilm oli nagu oli, sügis ja peale Pauku oli ilm enamus aega nii kui nii pask. Sadas midagi, mis kergema maika pudedaks leotas. Kohendasin kaitseprille, vankri aknast välja vaadates kordasin üle käsud ja hindasin kaasvõitlejate vaimsust. Kõik hooplesid, kuis nad Uniooni koertel nahku nülivad ja kõrisid läbi nüsavad. Muigasin, mida lähemale jõudsime, seda enam haaras mindki jahipalavik. Tõenäoliselt saan kuuli nagu ülejäänudki, medikamente nappis nagu alati, aga Linn oli varustanud meie rühma küllaldaselt sidemete ja antiseptikuga.
11:00
Jõudsime sihtpunki, sadas endiselt, Jumalad olid jätkuvalt tidegad inimkonna peale, kes siin ära reostatud Maakänakal haiglaste vakladena endiselt ringi roomasid.
Saime värsked juhtnöörid ja õige pea võtsime suuna mööda teed põhja. Kohtusime Konföderatsiooni grupiga, kus olid mõned tsiviilisikud. Nende tehniku abiga saime püsti raadiolingi ning selle kaudu edasised korraldused.
Missioon sujus nagu kellavärk.
13:24
Ilge koblakas vihmast, õigupoolest ma enam ei pannudki seda tähele, lihtsalt igav oli. Õnneks oli sama igav ka ülejäänud meeskonnal ja konfö kambal ning otsustati mingite kaupmeestega trehvata. Kaupmehed siin, piirialal kus võis iga põõsa tagant suvalise uniooni metslase käest tina saada? Tont nendega. Liikusime.
14:05
Kontakt
Tiibasime D5 ja DP-ga kui äkki haugatas vali ragin puudesalu tagant, liibusin märja kaselehena lähima kännu varju ja vahtisin pinevalt ringi, enamus rühmast oli hajunud metsa alla üksteisest liiga kaugele. Aimasin halba, see ei ole kunagi hea märk, kui rühma kaaslasega silmside kaob. Peagi kostus läbi undava eetri hädakutsungeid. Nii sidemed sõbrakesed, vaja lappima minna. Rapsasin kännu tagant püsti ja lidusin läbi võssi. Näe oligi mingi tegelane kase lähedal röötsakil ja pritsis usinasti jala haavast verd. Noh arter läbi nagu plaksti. Tegin kiired sidumised, tõmbasin kokku käed käeraudadega ja haava sidemetega, traageldasin arteri ka kokku, ikkagi inimene, mis sest et Uniooni ajupesust mõjutet.
Kolonel karjus eetrisse meediku abi järele. Kanni te pidevalt kuuli saate kõik raisk, mõtlesin spurtides järgmiste veritsejate juurde. No siin oli korralikult pihta saadud. Konfökatest amatöörid lebasid läbisegi ja nende endi velsker traageldas auke kinni nagu jaksas. Toetasin leebelt üritust, mulle väljastatud varustus oli mõeldud eeskätt mu oma tiimi töökäigus hoidmiseks.
... andsin katet, relv kippus verest ligaste käte vahel hüppama, türbel näha ei olnd kedagi.
... jooksin ja kütsin veel katet. Konföka rotid tõmbusid haavatutega võssi. Hea oli, vaikseks jäi ka ja me koloneliga trehvasime kokku. Eeter undas jätkuvalt, ilmselt Unioon segas... värdjad. Pühkisin käsi rohu sisse puhtaks ja kuulasin koloneli. Teised olid kadunud. Teada värk, kui asi nihu läheb, siis lõplikult.
14:45
Kolonel sai surma.
Mitte alguses, me lidusime mööda heinamaad teeäärse kraavini, seal pidi olema kaupmeeste laager, aga nood olid vist juba kaapet teind, või tegid oma diile teises kohas. Küll aga oli nende asemel kaks ära karanud kaabakat. Nägin neid juba varem, alul oli kõik rahulik, aga siis ei tea mis kurat neid kannist pures, et nad meile tule peale tõmbasid. Kolonel sai kuuli, nägin kuis hööveldas tüübil pool pea nahka kõrva juurest kaasa. Ah hullematki näind, lihtsalt... alul on ikka jube, eriti kui oma võitluskaaslane sedasi sinu suunas verd pritsib ja näost valgeks läheb. Vanlased silkasid üle tee, meie poolele kraavi, ilmselt tahtsid tiivalt haarata, kütsin salve tühjaks ja roomasin koloneli juurde. Kutt oli juba koomas, ajaga võidu joostes rebisin sidemed ja klambrid välja, kui auk oli lapitud väntasin süsti õlga ja tõin mehe põrgu tagasi. Selleks ajaks olid muidugi saadana sigitised ligi jõudnud ja vehkisid ärevalt tukkidega.
Nahk, sellistele närvihaigetele ei tohiks üldse tukki kätte usaldada. Pikka juttu ei olndki, kõik olid pinges ja alles rohtude mõjul klaaruv kolonel sai plartsti kuuli pähe... soe aju alles nirises mööda mu põske alla, kui mul käed selja taha väänati.
15:00
Jätsin koloneli jahtuva kehaga mõttes jumalaga, ega ta raisk polndki midagi erilist, pani aegajalt näkku toimkondadesse määrates jne. Aga noh omamees ikkagi. Närvihaige nr 1 sikutas mind enda ees umbselt kuskile võsa suunas, vahtisin maha, et mitte mingisse nõmedasse auku astuda ja jalga murda, kui äkki seisis meie ees hulgaliselt rahvast. Jess konfö kutid polnudki kaugele jõudnud oma haavatutega.
Oh tsiribiribimm kui valus see on ikka, igakord on nagu esimene kord, inimkilbiks olemise halb pool on see, et varem või hiljem saab tina. Nii ka mina, räntsatasin kuskile roojasesse lompi ahmides vähest õhku, mis kuidagi lekkivas kopsus püsida ei tahtnud. Tänks mehed, et ma teid enne lappisin ja värki. Ah üks sõda kõik, kui siin suren siis tsiribiribimmi selle maailmaga.
Ei veel, konfö kutt tuli ja tõmbas mu paunas vedelevate sidemetega haavad koomale, amatöör, või noh, ilmselt olid ta käed mõeldud kõpla hoidmiseks või muuks sarnaseks, mitte haavade sidumiseks ja õmblemiseks. Ah pole hullu, edasi sain ise. Lasin antiseptikut ja koukisin kuulid välja ning traageltöö võis alata 1, 2, 3. Et asi lõbusamalt läheks laksasin omale ka süsti sisse... Halleluuja ja muu kosmos, siit ma tulen . Ma teadsin, et hiljem pean maksma kõvat lõivu selle süsti eest, aga see on hiljem, praegu aitas see mul kiirelt kõik lekkivad augud mu kallis nahas kinni õmmelda ning end kiirelt metsa vedada.
Aeg teadmata, kell lasti puruks.
Sinna laagrisse kogunesid ka ülejäänud Delta üksuslased, milline rõõm, selgus et aind kolonel oligi ainukesena langenud. Lappisin omade haavu ja kuulasin poole kõrvaga pealt, mida konfökate kamp asjatab, vangid olid alles ja nendega oli plaan Uniooni kaabakatega diili teha. Hea mõte, kuna keemia möllas veel keres oli mul suht pohlad kõigest mis mu ümber toimus. Teadsin, et kohe saabub tasumistund... kui keemia lahtus käiski vedru maha. Valu vastik värdjas tuli tagasi ja vajusin puu najale istukile.
Aeg teadmata.
Liikusime kõik edasi, või siis tagasi, laagerdasime oma vanas kindlustatud punktis. Käisime masti juures sõnumeid edastamas Linnale ja saime kolonelile asendusmehe uue rühmaliikme näol. Mingi rookie, kes enamus ajast toimkonnas trallis. Valu andis pikkamisi järgi, näppisin sügelevat armkudet ja tegime üheskoos uued plaanid. Kuna side oli jätkuvalt maas ja hammas Unioonikate peale verel, otsustasime veidi tamasserit kuumutada nende suunas.
Aeg teadamata - õhtu.
Peale pikemat rännakut jõudsime ühe laagri lähistele, hulgaliselt tsiviilisikuid ja relvastatud ühikuid. Otsustasime teha haarangu, tundus, et meie sihtobjekt oli nendega. Pressisime peale, kuulid lendasid ja üks leidis üles mu kolba...
Kraav... kanni kus valutas...
... rooma mees, seal on su võitluskaaslane... veel meetrike... kraav ... keegi lasi kuskil... kuulid sopsatasid mu ümber muda õhku paisates maasse ...
Delta 3 sidus mu pead kokku, kas ma olin talle sidemeid andnud, oh kanni kus valutas, ta ütles et kuul oli kündnud pika vao meelekoha lähedalt kuklani, ilus arm kui ära paraneb. Tõmbasin tal ka haavad koomale ja kontrollisin oma sidemeid, antiseptikut ei oldud muidugi kasutatud.
Paistis et vastutegevus on maha surutud, tiimikaaslased sebisid ümber ringi ja ühes kohas seisid troppis mornid ja hapude nägudega naistsivilistid. Keegi ägas nende kõrval maas. Kontrollisin haavatuid ja kogusin moona kokku. Mõtetu üritus, sihtmärki ei olndki siin. Küll aga saime koodlukuga kapikese. See lukk ise võib maksta juba varanduse, seiff ise tundus tühjana.
Tsivilistid käisid närvidele ja maas ägaja näis koormana, pealegi polnud mul isu vähenevast varudest sidemeid nende võõraste tegelaste peale millimeetritki sidet kulutada. Nad lasid mul pea lõhki. Minu arsti eetika oli hetkel varjul eriüksuslase kaine loogika varjus. Kuul siputavale tsivilistile tõi rahu tema näole ja suurema pahameele tema kaaslastele. Rookie küttis püstolist järjest kuulid kuklasse ülejäänud kolmele sõdurile kes maas ägasid. Julm, muidugi on. Kuid meid ei olnud niigi palju et nelja... parandan kolme tsivilisti korralikult ohjes hoida, üks neist pistiski metsa poole plagama. Õnn temaga, üksi seotud kätega ilma toidu ja veeta. Kui metskuldid teda omaks ei võta, siis Unioon pruugib teda ilmselt sihtotstarbepäraselt... või mingid konfökad... või kes tahes, need kes mu kolonelile kuuli pähe kihutasid, tutvastasid end kui vabasid vange, nagu wtf?!
Aeg hiline
Kõva kauplemine Uniooni üksustega pantvangide osas, meie tiimini jõudsid infokillud meie sihtmärgi hukkumisest tulevahetuses Unioonlastega, missioon oli täitunud niivõrd kuivõrd. Kadusime konfökate jaoks metsasügavusse. Linn ootas meid tagasi ettekandele.
Siin laskur-sanitar Marcus
Side lõpp