Esiteks ehk tänud mängijatele, nparitele ja kaasgemmidele et aitasite kõik kaasa antud mängu toimumisele. Erilised tänud läheksid ehk Sillele selle eest et tuli mulle ja Ukule korraldusse appi ning Ülole et soostus meile autojuht olema kui muud variandid ära kukkusid. Erilised tänud ka Kadrile, Itile ja Annale ning veelkord Ülole et viitsisite mängust pilte teha ning neid üles panna.
Teiseks, võib olla mõned vabandused. Mängujuhtide töögraafikud ja eraelu asjad tekitasid natuke liigagi palju raskusi korraldustöösse. Mulle endale lisandus sinna konstantne väsimus, mis mind mängu eelsel nädalal ning eriti kohapeal vaevama hakkas. Olime aja-, gemmijõupuuduse ja muude asjaolude tõttu omajagu liine ja plaane ära jätma. Ka kohapealne operatiivsus kannatas selle all. Jamad liinidega mis kas ära kukkusid või ei käivitunud, viisid olukorrani kus ka kogu endgame kannatas ning lõppes kiire improvisatsiooniga. Mida ma oskan öelda, antud mängu korraldus oli alla taseme mis SRil võiks olla ning loodan et antud mängu puudujäägid teie mänguelamusi väga ei rikkunud, üritame selle korra puudujäägid järgmine üritus tasa teha.
Mida veel öelda. Mängijad, olite kõik ägedad. tahaksin sellest pikemalt rääkida, kuid paraku vist mõned mängijad ei tahaks et gemm nende tegemised välja lobiseks
Siiski mõne asja võib välja tuua.
Eraldi tahaks tuua välja just Sõnajalaõie gildi, mitte ainult aktiivse ja laheda grupi olemise eest, kui ka panuse osas uute mängijate meie larbimaastikule toomise osas. Kuna enamus meie noormängijaid või algajaid on praeguse seisuga teie grupi liikmed.
Ülo jooks ning kogu südamerabanduse teema olid mõlemad suurepärane hetk mängus. Hea impro mis suutis kõigi mängu huvitavamaks teha.
Tunnen et minu öölembsus ning dark is not evil suhtumine on jätnud natuke liiga tugeva mulje mängijatele. See et valguse maagia avastamisega tegelemine kuidagi väga aeglaselt venis ning üleüldse mängijatel selle suhtes väga palju kõhklusi oli...
Aga arvan et praeguseks minu poolt kõik. Järgmise mänguni läheb natuke aega, ma ei hakka tegema lubadusi, kuid kõige varasem variant võib olla novembri lõpp-detsember, aga see on tõesti kõige varasem aeg. Seni aga saatke tagasivaateid, või lihtsalt andke teada mingist olulisest asjast mida teie tegelane tegi, tema otsustest või edasistest plaanidest. Tagasiside aitab meil saad aparemat ülevaadet mängust, ning samuti on teretulnud kriitika, soovitused vms. Need kõik saata aadressile
sardren@gmail.comAhjaa.... gemmide pildid. Ülo piltide dräginigalerii varuant saab üles homme/ülehomme: