[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - "Saatuse Rajad: Põimunud lood" muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

"Saatuse Rajad: Põimunud lood" muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

"Saatuse Rajad: Põimunud lood" muljed

PostitusPostitas Katzenminze 18:44 15. Juul 2013

Pildid: http://www.snap.ee/user/Ixchel/album/sa ... 13_14_2013
Salasõna piltidele ligipääsemiseks: Trollid!

Kokkuvõttev nimekiri:
+ Trollide laager. See oli lihtsalt üliäge: toit (ma täiega oleks tahtnud selle viineri sealt ära süüa), kuivav pesu... Nii lahe lihtsalt. Täitsa kahju oli pärast nii toreda kodu nägemist trolle maha lüüa.
+ Toit. Eriti õhtune leib-juust-vorst-tee-kommid olid täpselt õigesse auku.
+ NPC-d. Üliägedalt mängisid kõik.
+ Porgandid. Kellele ei meeliks progandid?

Miinuspoolepealt ütleks, et minu maitse jaoks kestis mäng liiga öösse, viimased tunnid kippusid venima ja oleks tahtnud otsad kokku tõmmata, muljetada ja magama ära minna (aga samas tundub see olevat Eesti larbimaastikule üsna omane,et mängud kestavad hiliste öötundideni). Samuti jäi natuke häirima see, et suure osa mängu plotist pidi ära seletama üks tegelane, kes tuli üsna hilja ja pmst andis vaid näilise valiku. Tundis kiirustatud ja pealesurutud.
Muidu aga oli üsnagi tore. Õde jäi rahule ja tahab juba järgmisele mängule tulla, nii et lõpp hea kõik hea.
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

Re: "Saatuse Rajad: Põimunud lood" muljed

PostitusPostitas Iardacil 19:26 15. Juul 2013

Minu pildid:

Aitäh GM-idele, et te viitsite korraldada ja kõigile kaasmängijatele, sest meie teeme tegelikult mängu. Mulle tundus, et selle mängu puhul oli see eriti oluline, sest GM pärast mängu kommenteeris, et selle mängu parimad momendid olid need, mis mängijad ise lõid/algatasid.

Minu jaoks läksid mõned asjad väga üllatavalt, teised rohkem ootuspäraselt.

Mulle hullult meeldis see ilus loodus. Eriti see vaade kõrgemalt järvele kui trollide kirja järgi natuke valelt poolt sõnajalgu otsima sai mindud. Mulle meeldis samuti trollilaager - kartsin, et ei leia seda alguses ülesse aga see oli tõesti hästi märgatav ja väga "trollilik"

Minu üheks parimaks momendiks jääb ilmselt see moment silla juures, kus Valgusseadeldisega jalga lasknud vana Hans (eeldusel et kirjapilt ei ole Ants?) ähvardas, et kui ma üle silla tulen, ründab ta mind ja käskis ära minna.. See hirm ja dilemma valiku ees sillal oli super kogemus. Samuti see, mis järgnes kui ma otsustasin silla ikkagi ületada, olles veendunud, et taaskord teen ma vale valiku.

Teine lemmik moment oli Cordelia/Liraeni hingede dilemma ning mõlemad üritamas mulle selgeks teha, et ma peaks teise valima. Kogu see kogemus ja nende hingede suhtlemine ning tegelikud põhjused otsuse tegemisel olid supper.

Ja mulle meeldis meie kirju seltskond.. Minu hirm Musta Silma Ordu ees vähenes (natuke :P).. Ja Sõnajala Gildi omad tõestasid end taaskord väärtiliste liitlastena.. Porganditega NPC-d ning postiteenus.. ja mulle meeldis kellegi kokkuvõtte plotile: Trollid trollisid meid.. Jup.. ning meil läks vaga kaua aega, et seda ise taibata.

Igatahes suur aitäh kõigile kaasmängijatele ja korraldajatele.. Tahan veel vahvaid seiklusmänge imeilusas looduses.. :)

(Ja suured tänud Mirjule, kes mulle fotoka andis ja võimaldas mul end taas omas elemendis tunda.. )
Iardacil
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Azurah 19:41 15. Juul 2013

Minule ka üldiselt meeldis. Kusjuures see mäng lõppes Eesti LARPi kohta tõesti täiesti tavalisel ajal. Mis puutub plotierroritesse, siis GM'id ise tunnistasid oma vigu, mistõttu ma ei hakka nende kallal siin närima.

Ägedaid momente:
* Kogu see valgusemaagia konseptsioon tundus väga põnev ja kahtlane (ei, mitte hea ja tore, vastandina kurjale pimedusemaagiale, khm, rassistid varjude ja Öömaalaste suhtes).
* Trollid on tõesti trollid ja "Primitiivsed, kuid mitte lollid."
* Vana-Hansu (Ülo) põgenemine ja siis poolel teel infarkti saamine :D
* "Misasja?!" Ghosti musta druiidi reaktsioon selle peale, kui kuulis, et Vana-Hans talle valguse seadeldise tooma pidavat.
* Trollide laager oli tõesti vinge.
* Sille aardekastiomanikust maavaim: "Aga see on minu oma!!!" Enamik seiklejatest annab piinlikustundega laialijagatud aarde tagasi.

Üldiselt olid kõik mängijad ja NPC-d ägedad. Aitäh teile ja GM'idele! Ootan järge :)

Teie socially awkward neiu roosas; OG tuntud ka kui Getter.
Arvamused on nagu p....augud, igaühel on oma.
Azurah
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas narmer 20:38 17. Juul 2013

Minu lemmikuks oli telkimine. Alguses mõtlesin, nagu laisk larpar ikka, et ei viitsi kaheks päevaks metsa elama minna. Kui ma aga kohal olin, siis õhkas igalt poolt seda vana larbi võlu - ilus loodus, pikk passimine hea seltskonnaga, hommikune väsimus ja viitsimatus asju lahti pakkida.

Fantaasialarbist olen vist veidi tüdinenud, igal juhul mängul hakkas mul igav, aga iga PC on ju oma ploti sepp, seega üritasin endale mängu ise põnevamaks teha. Sealt tuli Vana Antsu suur ärajooksmine ja südamerabandus.

Minu piltidega läheb veel natuke aega, nädala lõpuks peaksid Ghosti kaudu Dragoni galeriisse ilmuma.
narmer
Meister

PostitusPostitas Aistlen 18:04 18. Juul 2013

Asetleidnud mänguga lisandus minu larbipagasisse alles neljas mäng, seega võrdlusmomente ja kogemust jääb siinkohal veel vajaka. Sellegipoolest kujutan ette, et niisuguse maailma loomine ning kõigi nende tegelaste sidumine võib ikka päris keeruline ja aeganõudev protsess olla. Johtuvalt sügav kummardus ja suured tänusõnad Kõustile. Vähemalt minu jaoks on mäng-mängult kogu larbiolustik ja -maastik aina põnevamaks muutunud. Siinkohal olid kahtlemata ülimalt olulisteks elementideks sõbralik seltskond, värvikirevad kaasmängijad ja sealhulgas lõbusad ning elavad NPC-d. (Sille kehastatud vaim oli eriti säravalt vahva) :)

Nagu eelnevalt mitmed on juba maininud, siis mõningate huvitavate võtetega oli õhustikku päris nutikalt loodud ja täiendatud. Asukoht oli mulle mängijana samuti väga meeltmööda, kuigi GM-ide tähelepanu röövisid ootamatud külalised vist liigagi tihti. Järekordne põhjus aitäh öelda, et suutsite uudishimulikud rahulikult tuldud teelt tagasi pöörama.

Ja olenemata mõndadest kokkusidumata niitidest teemas, said Sõnajalaõie Gildi liikmed ühe meeldiva seikluse võrra rikkamaks; ja mina ise kindlasti motivatsiooni tegelase arendamiseks. :)

Sõbralike tervitustega Gildist ja taaskohtumist ootama jäädes,
Alerie Sõnajalõitest
Aistlen
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas narmer 18:05 20. Juul 2013

Piltide Dragoni galeriisse jõudmine võtab veel veidi aega. Seniks panin oma pildid siia:
Salasõna: trollid

Tegu siis minu viiekümnendatest pärineva aparaadi piltidega (keda täpsemalt huvitab: Smena 1, toodetud kuskil 1953-60, filmiks oli Kodak Colorplus ISO 200).
narmer
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Iardacil 18:40 20. Juul 2013

Väga lahedad pildid. Ja mulle hullult meeldis idee, et keegi tänapäeva digitaalajastul ka sellist kaamerat kasutab :)
Iardacil
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 22:32 22. Juul 2013

Esiteks ehk tänud mängijatele, nparitele ja kaasgemmidele et aitasite kõik kaasa antud mängu toimumisele. Erilised tänud läheksid ehk Sillele selle eest et tuli mulle ja Ukule korraldusse appi ning Ülole et soostus meile autojuht olema kui muud variandid ära kukkusid. Erilised tänud ka Kadrile, Itile ja Annale ning veelkord Ülole et viitsisite mängust pilte teha ning neid üles panna.

Teiseks, võib olla mõned vabandused. Mängujuhtide töögraafikud ja eraelu asjad tekitasid natuke liigagi palju raskusi korraldustöösse. Mulle endale lisandus sinna konstantne väsimus, mis mind mängu eelsel nädalal ning eriti kohapeal vaevama hakkas. Olime aja-, gemmijõupuuduse ja muude asjaolude tõttu omajagu liine ja plaane ära jätma. Ka kohapealne operatiivsus kannatas selle all. Jamad liinidega mis kas ära kukkusid või ei käivitunud, viisid olukorrani kus ka kogu endgame kannatas ning lõppes kiire improvisatsiooniga. Mida ma oskan öelda, antud mängu korraldus oli alla taseme mis SRil võiks olla ning loodan et antud mängu puudujäägid teie mänguelamusi väga ei rikkunud, üritame selle korra puudujäägid järgmine üritus tasa teha.

Mida veel öelda. Mängijad, olite kõik ägedad. tahaksin sellest pikemalt rääkida, kuid paraku vist mõned mängijad ei tahaks et gemm nende tegemised välja lobiseks :P Siiski mõne asja võib välja tuua.

Eraldi tahaks tuua välja just Sõnajalaõie gildi, mitte ainult aktiivse ja laheda grupi olemise eest, kui ka panuse osas uute mängijate meie larbimaastikule toomise osas. Kuna enamus meie noormängijaid või algajaid on praeguse seisuga teie grupi liikmed.

Ülo jooks ning kogu südamerabanduse teema olid mõlemad suurepärane hetk mängus. Hea impro mis suutis kõigi mängu huvitavamaks teha.

Tunnen et minu öölembsus ning dark is not evil suhtumine on jätnud natuke liiga tugeva mulje mängijatele. See et valguse maagia avastamisega tegelemine kuidagi väga aeglaselt venis ning üleüldse mängijatel selle suhtes väga palju kõhklusi oli... :P

Aga arvan et praeguseks minu poolt kõik. Järgmise mänguni läheb natuke aega, ma ei hakka tegema lubadusi, kuid kõige varasem variant võib olla novembri lõpp-detsember, aga see on tõesti kõige varasem aeg. Seni aga saatke tagasivaateid, või lihtsalt andke teada mingist olulisest asjast mida teie tegelane tegi, tema otsustest või edasistest plaanidest. Tagasiside aitab meil saad aparemat ülevaadet mängust, ning samuti on teretulnud kriitika, soovitused vms. Need kõik saata aadressile sardren@gmail.com

Ahjaa.... gemmide pildid. Ülo piltide dräginigalerii varuant saab üles homme/ülehomme:
Ghostwizard
Arhimaag

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll