Aitäh mängujuhtidele, NPC-dele ja kaas-PCdele. Väga lahe laupäev oli
Mina polnud Astangul käinud, sest need sagedased LARPid, mis seal 10 aastat toimunud olid, olid toimunud enne minu aega (ja Thangolile ka ei jõudnud) Igatahes, koht oli mängu olustikuna perfektne. Varemed, mets, isegi metsa alla visatud praht (kuigi kes iganes seda tegi, on ilge tropp ja sellised asjad tekitavad tahtmise OG ökoterroristiks hakata) käisid asjaga hästi kokku ja tekitas id omapärase metahetke stiilis "kas see paber siin koopa põrandal on nüüd plot item või on see mingi OG praht?", kuna see oli nii müstilisetl loetamatu ja muda tekstilt pühkimine resulteerus ainult tumeda hägu suurenemisega.
Nagu Iti mängukuulutuse all ütles, siis jah, ükski küsimus ei saanud vastust, kuid see mind väga ei morjendanud, kuna Andy... jaoks oli kõige tähtsam niigi selge - sealt tuleb kõigil kaduda ja lõpus juhtunud WTF sündmuste lahendamine jääb nagunii uude mängu. Oli omaette lahe rollimänguhetk esiteks tegelase suur rõõm, et vastuoksa väljavaatele siia igaveseks orjama jääda, saab ta pärast mõnda toimunud jama hoopis tagasi - ja siis kukub "väga Ulyssese sarnane" laev tulekerana alla. OG tekkis aga küsimus, et kas lõpus läks nagu läks paratamatult või feilisime me mängijatena millegagi? (Ma saan aru, et see on küsimus, millele mängujuhid vastata ei saa, kuna see on ju ikka sarjana mõeldud. Aga viimane variant oleks kindlasti palju põnevam ).
Üldiselt sissejuhatava ja testmänguna täitsa tase. Ja esimene ehtne Sci-fi mäng, milles ma osalenud olen (s.t neid pole minu 2 aktiivse rollimängija aasta jooksul olnud) . Jään põnevusega ootama järge ja kirjutan tagasivaadet .
Veel rändom eredamaid hetki:
* Davidiga (?) rootsi keeles rääkimine: rootsi tõlgiks hakkamist ei osanud ma küll ette näha, aga see oli vinge ja nii sai mu tegelane ennast veidi rehabiliteeridagi, vahendades näiteks teejuhatust künka otsa.
* Missioonijuht Michele (Sille). Oli kena tropp... aga rehabiliteeris lõpus ennast ka Andy silmis.
* "Teise kuu auk" s.t radioaktiivset saasta täis koobas ja see kuidas Ilona ja Kadri tegelased sinna läksid ning Iti tegelane neid päästma läks "Ma tahan, et mind ka keegi päästaks!"
* PC-de kirjusus. Mind üllatas, et see punt hakkas lõpuks nii hästi (vähemalt pealtnäha) koostööd tegema, mitte ei hakanud jauruama nagu on ka ette tulnud.
* Vanast arvutist "kosmoselaeva" ehitav Tuub (Die).
* OG Inside joke graffiti majaseinal - kahju, et ma seda IG ei näinud .
* "Laip"! (Edu neile, kes selle pärast meid sealt avastavad), kuigi jäi ka IG nägemata.
* Edi tegelane, kes terve mängu kasti kaasas kandis.
* Pimedas särav "Punasärklane" (Sharker oled vist ). Paraka viskas lakke ikka küll, kui tagant mingid hääled kostsid ja meil üks liialdusteta nagu jõulupuu särab.
Ok, hetkel kõik. Aitäh veelkord kõigile, loodan teid järgmine kord jälle näha