Ma veidi kaevasin foorumis ringi aga päris sobiliku teemat ei leidnud, seega kui see on kusagil olemas siis vabandused ja palun mind õiges suunas juhatada.
Ühesõnaga olen seoses Ashtanga sarjaga olen läbi mütanud ja/või uurimustööd teinud kaasaegsemale/ulme/düstoopia settingule sobivate kohtadest ning jõudnud ohtralt kiruda, kui olen enda meelest avastanud suurepärase visuaaliga paiga, kuid mõistan, et see on mängukohana täiesti kasutu. (Ja aru saanud, et airsofti harrastajatel on päris hea info antud teema kohta, samas kui meil pole suurt midagi.)
RMK metsamajadega on ka sageli nii, et pildid ja ametlik tekst on üks ja selle põhjal ei julata sinna mängima minna, aga päriselus mahutataks 6 ööbimiskohaga maja 20 larparit lahedalt ära.
Kas oleks ehk mõistlik ja vajalik luua mingi nimekiri (lohewikisse?) nii fantasy kui ka muu settingu jaoks külastatud (või siis ka lihtsalt läbi uuritud) kohtadest, et kergendada teiste GMide elu?
Nt. Koht, pildid, mille jaoks sobib, kui palju mängijaid mahutab, plussid ja miinused?
[Näidis:
Astangu, Tallinnas,*pildid* sobib ennekõike: düstoopia, post-apo, lahing, fantasy, intriig ja olustik, mängijaid mahutab suht lõpmatuseni
+
Asukoht Tallinnas, ligipääsetav ühistranspordiga, ilusad vaated, varemed ja masiivsed koopad, palju ruumi, puudub püsiasustus, tasuta
-
OG logistika on õudus kuna autoga ei pääse mängualale ja kõik tuleb käe otsas tassida; saabuvatele mängijatele vastu minek võtab aega jne; ohtlikud varemed, okastraat, prügi jms; kodutud ja muu kahtlane element kes elab seal või käib seal oma illegaalseid tegevusi päevavalguse eest peitmas; ööbimisvõimaluse puudumine