Kirjutan ebastruktuurselt nii kuidas pähe tuleb Ma sain väga teistmoodi kogemuse seekord, poleks kunagi arvanud, et tuleb mäng, kus suhtlus toimub ainult ühe inimesega- lahingpaarilise ja kaasellujääjaga.
Tõsi, sai ju ka niimoodi endale paika pandud, et enne üritab nullkontaktiga pääseda süstikute angaarideni mis olid platsi teises otsas, et siis seal tutvuda olukorraga ning süstikuid mitte leides, hakata kontakteeruma juba kohalikega või aktiivselt ala läbi kammima omade ellujääjate leidmiseks.
Esimeseks ülesandeks oli ikkagi hankida transpordivahend, sest krt, kuu aega jalgsi on ikka kuu aega jalgsi.
Too bad siis, et ainukeseks navigatsioonivahendiks oli kosmodroomi turismikaart, mille pealt ei lugenud välja kui pikk see tee olla võiks. Nüüd vaadates siis jah, linnulennult 2km, kuid kuna me liikusime edasi aeglaselt, tähtsamaid keskmisi punkte eirates ning muidu siksakitades, siis jõudsimegi süstikute angaarini üpriski õhtul
Seal nägime ka gruppi, kellega koos paistis olevat müstilisel kombel meie kapten Fox. Jupp aega ei uskunud oma silmi ja tegelikult ei uskunud ka päris lõpuni, kuid paistab, et see teema tuleb ikkagi uurimiseks ette võtta. Siiski arvan, et see oli pigem viirastus oma vana sõbra kaotusvalust. Sest noh, minust jäi ta kaptenisillale siiski. Tulepall ja muu selline.
Seal angaaride juures teostasime veel mõnda aega vaatlust, liikusime siis veidi edasi, lõime laagri üles ja jõime kohvi kuni "kell palju sai". Plaan oli hämaras tollele grupile järgi liikuda (arvestasime, et nad lähevad häärberi suunas) ning siis selle "viirastuse" vabastada kui ta üldse vajab vabastamist. Kui teda hoiavad kinni "pahad onud" siis need kõrvaldada. [Pärast sain teada, et käelintidel olid neil venehiina lipud, aga mul polnud kahjuks OG õrna aimugi millised need välja näevad]
Kogu selle teekonna vahele sattus terve hunnik mõnusaid juhtumisi, adrekat, niisama atmosfääri ja kaaslase (Dani, väga hästi väljamängitud) vaimseid/mentaalseid katkiminekuid. Juba esimene kohtumine mingi väga suure (ilmselt kohalike) grupiga lõi meile liikumisse tugeva ajaaugu sisse, kuna pidime ummisjalu võssi põgenema ning sai selgeks, et neid angaare mis asuvad ala keskel me liikumiseks kasutada ei saa ning peab ragistama ala põhjaosas võsas, samas vältides ehitisi mis ala keskel.
Lõbusateks punktideks veel erinevad saated raadiost (usuhullud? kiisud?) ja kohalik kepslev jooksuaja kitseke, kelle väike süda üles ütles (kaheksaid tegi driftimisbemm, mille silindrid mingi hetk ilge pauguga läbi katte lendasid vist. vähemalt selline mulje jäi).
Peale paari punkti ei oska eriti ka misagi negatiivset või kontruktiivset kriitikat välja tuua, sest me põhimõtteliselt kasutasime GM'i ülesseatud liivakasti selle sees luuramiseks ja ei jõudnud puudutada ühtegi plotpointi. Ilmselt oleks võinud mänguala väiksem olla, oleks saanud rohkem ära teha- huvipunktide vaheline distants oli ehk liiga suur.
Samuti ei leidnud looti. Ei oska ka enam kokku lugeda kui palju angaare ja ehitisi me läbi tuhlasime ja kui palju aega selle peale läks, lootes midagi leida
Sain enne mängu aru, et on võimalik träna leida kuid vist oli kraami ainult huvipunktides.
Aga muidu? Väga hea päev oli
Niiet tänud GM'dele, et sai teie mängul ringi mütata. Usun ka, et järgmisel üritus kuhu saan tulla, ei luura ma niiaplju võssis ringi, kuna nüüd on pilt selgem
Eraldi veel:
- Tänud Henzule kes nii kannatlikult meie sabas vantsis, oleksid võinud häält teha ikkagi. Selle mõtte peale, et sind ära saata tulime väga hilja.
- Tänud võitluskaaslane Dani'le kes osutus ka väga heaks orienteerujaks. Sinuga võib luurele minna igakell.
- Dubleerin ka siia, et minu auto pagassis on musta-hõbe-punase karva Lafuma spordiseljakott. Omanikul palun kontakteeruda.
- Eraldi veelkord suur vabandus GM'dele, et ma hiljaks jäin. Väga häbi on ja enam nii ei juhtu!
Kui midagi tähtsat veel turgatab siis kirjutan