Lõpuks jõuan ka ise mängu muljeid kirjutama.
SR on minu jaoks alati kuidagi erilise tähendusega. Võib-olla selle pärast, et kui mina larpiga tegelema hakkasin, olid sellised moodul-seiklus mängud tunduvalt populaarsemad kui nüüd ja ma "kasvasin üles" selliseid seiklusmänge mängides. Mitte, et mulle ei meeldiks mitmekesisus aga vahel on vahva minna tagasi mängu juurde, kus asi ei ole mitte niivõrd suures draamas ja intriigis aga tuleb päästa (suuremal või väiksemal määral) maailm. Ja koguda natuke plot itemeid, lahendada mõistatusi, mütata metsas jne.
Ja SR on olnud olemas juba päris pikalt ka, nii et ma kujutan täpselt ette, mida mängust oodata (viimasel ajal on jah mind tabanud mõte, et järsku peaks kuulutustes rohkem mainima, missuguse mänguga on tegu - mida GM-id mängijatelt ootavad - konflikti, intriigi või midagi muud). Ja kuna ka antud seeria on juba mitmenda mängu juures, siis paljud gruppid/tegelased on juba tutavad ning see on nagu vanade sõprade kohtumine pikal rännakul, mis iganes neid tegelasi antud kohta ka ei tooks. Järsku see on ka põhjus, mis nii palju raviti - ma mõtlen mängijaid - koos on juba päris paljust läbi käidud ning see on loomulik - kui sa saad midagi teha, ei lase ju tegelasel nii lihtsalt surra.
Mis mulle meeldisid:
*Kostüümid.
*Täiesti sügav kummardus Ally kostüümi ja rollimängu ees. See oli üliäge ja näitab, et ka sellisel seiklusmängul kus plot on olulisem kui tegelane, saab ideaalselt rolli mängida ja seda märgatakse. Wow.. tõsiselt wow.
*Kõrtsmik. Tavaliselt ei ole mul viitsimust NPC-delt niimoodi infot ja vihjeid välja manguda aga see roll oli mängitud täpselt selle piiri peal, kus asi ei oleks liiga lihtne aga ka mitte tüütu. See oli pigem sellineväljakutsuv moodul, millega maadlemine ei olnud aja raiskamine. Ehk ülihästi mängitud kõrtsmik.
*NPC-d, kellel õnnestus mürgitada musta silma tüüpe. Mm.. see NPC, kes oli Juunist teadlik.. Ehk vahvat rollimängu NPC-de poolt.
*Oli vahva näha uusi nägusid, keda varem kohanud ei olnud ning super mänge ka nende poolt. Vaene punaste juustega assassin, kes sai vist ette ja taha süüdistusi asjades, milles ta süüdi ei olnud. Aga sai jäid väga hästi silma ja sa mängisid väga huvitavalt/hästi.
*Kogu see sõrmuse plot
Minu lemmik momendiks kuulub ilmselgelt see kui mind tõeloitsu alla pandi ja avalik ristküstilus korraldati. Parim küsimus kuulub Juunile
Sai metsas mütata, sai lüüa ja sai mooduleid lahendada. Ehk mina olen rahul ja tahan vaid teada: millal jälle võiks saatuse rajadel kõndida?
(Ja mina ei kurda ravimise üle. Pigem ma arvan, et see turvatunne laseb inimestel paremini mängida ja tekitab julgust oma rolli (ning ka natuke riskatsemaid nüanse) välja mängida.)