Tore oli, kõik töötas nagu vaja, ja see, et lõpplahendus tegelase jaoks puudu jäi tulenes lihtsalt halvast asjaolude kokkulangevusest. Mul oli ülitore meie kogukonnaga ja uute tuttavatega ka ja väga kurb, et kõik nõnna relvadega vehkisid kogu aeg.
Jenny teie juurde enam ei naase, sest kui a) mälu ei tule tagasi, on kaks mängu tegelasearengut mahavisatud ning ta on tagasi nullpunktis ja b) mälu naaseb, siis ta isa on surnud ja kõik ta lähedased on hullud, nii et ta pakib mõnel udusel koidikul koti ja lahkub rännakule mööda Ashtangat, kaasas Piibel, isa Jacobi püha mõõk (küllap ikka õnnestub kellegi tagant see tagasi näpata) ja kindel veendumus sellest, kuidas asjad ei peaks mitte olema.
Kurbusega see mind aga ei täida, sest mul oli vahva ja hoolimata granaadi poolt läbilõigatud kulminatsioonist (ÜLIkahju oli, et seda stseeni ei tulnud ja OG väga raske, sest ma ei osanud selle energiaga midagi teha enam) läks kõik asja ette.
Tore oli ka teiega niisama juttu ajada ja ringi laamendada, ma sugugi ei põe seda, et varem kohale tulin ja midagi justkui ei toimunudki, sest toimus ju, nii palju! Lihtsalt mitte mängu.
Suuuur aitäh ja kalli Gõmmidele, et läbi raskuste ja ilmse pinge suutsite siiski nii hea asjaga maha saada!! Minu meelest on paljude jaoks teie lähenemine GMidena ootamatu, aga super värskendav - see, et te ei seleta alati kõike ära, ei kussuta mängijaid teki sees. Ma ei ütle, et ma seda vahel ei tahaks, aga teie mängule tulles ma tean, et seda ei ole ja see on HEA, sest rohkem võimalusi ja erinevaid vaatenurki ja kogemusi on täpselt see, mida me vajame! Tehke ometi veel keegi teistmoodi, tehke veel erinevamalt, sest see on see, mis elu sees hoiab!
Suur aitäh mu vendadele ja õdedele Jumala palge ees! Tegite mul südame soojaks! Aitäh, et mind jooksutasite nagu palusin ja aitäh, et väga ootamatult minu jaoks tuli välja, et Jenny on teile kõigile väga armas. Võib-olla oli ta see viimane puhas säde, mida hoida.
Ja te ei kujuta ette, Jake, kellega mind vägisi paari taheti panna, muutus juba päris armsaks mängu lõpuks. Abielluks ikka ainult üle oma laiba, aga ta oli nii normaalne võrreldes kõigi teistega.
Aitäh kõigile seiklejatele, keda ma tõesti heas usus ja rõõmuga oma koju tõin (annaks Jumal, et ei oleks toonud, eksole, oleks kõigile kergem)! Jätkus küll paljude jaoks teist vähem aega, aga ehk see oligi hea, vaevalt, et oleksin teid päriselt aidata suutnud, aga teie jätkuv soe suhtumine tegi mul meele rõõmsaks!
Isa.... äh, sa tead isegi
Ikka ja alati teie,
Jenny
P.S. Selle trigger-happy värgi kohta, mida Irvegi puudutas, selle kohta oli mul isegi IG kõne välja mõeldud, mida vajadusel ette kanda. Jõudsin muidugi kohale siis, kui mu lähedased surnult maas lebasid, siis enam eriti oraatorivõimeid ei evinud. Olulist oli seal siiski. Ma ei tea, kas ja kuidas see võimalik on, aga mängijad peavad aru saama, et oht ei ole Ashtangal mitte teised, vaid Ashtanga. Padruneid ei saa süüa, talvel tuleb lumi maha ja iga inimene on vajalik, seda enam olukorras, kust te võib-olla kunagi Maale tagasi ei pääse. Teineteise vaenamine on idiootlik, sest see kuulutab ette teie kõigi surma. Oskus juhtida kosmoselaeva või lasta 50 sammu pealt inimesele kuul pähe ei ole enam oluline. Olulised on inimesed, kes teavad, kuidas kasvatada kartulit, ehitada ahjulõõre, tappa sigu ja teha talveks kapsast sisse. Arusaadavalt muidugi on sellele probleemile raske keskenduda, kui kõigil su kõrval pidevalt näpp päästikul on. Nii et ma loodan, et seeria ei lõpe selle, et KÕIK on surnud, vaid te leiate rahu enda ja maailmaga.
P.P.S. Mis ei tähenda, et me enam Ashtangal ei kohtuks. Enam kui võimalik on, et ma tulen uue tegelasega ja teen kõik tasa, mis leebel relvitul Jennyl puudu jäi. Värisege, surelikud!