Postitas Bernard 2:31 26. Aug 2014
Kahjuks ei saanud ise, töö tõttu, kärajatel osaleda (kuigi oleksin tahtnud).
Olen selle teema peale viimasel ajal palju mõelnud. Justnimelt Põhjala Pööripäeva korraldus liigub järjest rohkem selles suunas, et registreerimist kui sellist ei eksisteeri, lihtsalt ostetakse pileteid (mida juba ka üsna aktiivselt pärast edasi müüakse või antakse) ning osalejate nimekiri selgub alles kohapeal.
Saan oma leeride statistika kätte selle järgi mis leeri piletid ostetakse aga paraku tähendab antud süsteem minu jaoks, vahva nimekirja kadumist. Nimekiri on vahva justnimelt selle sõprade huvi nägemise ja koos ettevalmistamise võimaluse tõttu.
Minu jaoks on tervitatav iga idee mis võimaldaks mul säilitada "anonüümse" piletiostu mugavuse ja paindlikkuse ning samal ajal mängijate nimekirja "personaalsuse".
Eks kõik sõltub ikkagi tehnilisest lahendusest, vast väga suurt mõtet pole Facebooki, "going" "maybe" "decline" süsteemi lihtsalt teise formaati kloonida. (Niikuinii turundavad enamik korraldajaid oma asju ka FB's).
Ja kuigi ma saan aru, et antud idee oli suunatud pigem väiksemale larbile kus on lihtkirja (või foorumiposti) alusel registreerumine ning pärast nimeline maksmine siis tasub uue süsteemi puhul mõelda ka suuremale üritusele, kus näiteks grupiviisiline registreerimine ja maksmine on üsna tavapärane. Ses mõttes usun, et avalikust mängijate nimekirjast võidab iga üritus.
(okei mingilt maalt muutub see ka mõttetuks kui mängijaid on liiga palju ja nimekiri lihtsalt müra ent Eestis me suurüritustega sealmaal kindlasti pole).
Austusega, Allan Bernard /55 632 698/