Aljoo
Maria Sonata Niflheim jutustab:
Missioon täidetud. Briana on elus. Et mis teema mul Brianaga? Noh, kes kuulsid, need kuulsid, aga 5001 aasta mai kuus päästis tema seltskond mu talunikest kasuvanemad(mind leiti suure kivi kõrvalt, pärisvanemad teadmata) külmast kaevust, kuhu nad olid peagi uppumas. Sealt lubasin oma vanematele, kes palusid, et jään väga suure teene võlgu nendele kolmele päästjale: Helenele, kellega ka pulmas käisin; Salomon Mustale, keda ma peol ei kohanud ja keegi ei osanud tema kohta midagi kõnelda; Brianale, keda oli väga raske tabada. Oli nagu Briana, aga ei olnud ka.
Sondeerisin maad, et kui paljud teda teavad ja kas nad on head sõbrad, kui hästi nad temast midagi teavad. Ei teadnud väga keegi. Kurtisaan kõneles, et Briana olla mõned aastad tagasi kukkunus hobuse seljast ning mälu kaotanud. Ei mäleta midagi, mis oli enne seda. Miskist õnnetusest oskasid veel teisedki kõnelda, kuid hoopis teistmoodi. Siis oli põhjenduseks see, et miskit kukkus pähe või midagi. Okei, mitu erinevat teooriat . Järelikult on kuskil miskit mäda, kuna silmavaade, hääl ja kõik olid need samad, kui kohtusin tema seltksonnaga vahetult peale mu vanemate päästmist. Inimene selle keha sees paraku ei tundunud sama, miskit oli nihu. Ei saa olla kahte väga sarnast inimest, nii sarnast inimest.
Olin vulgaarne ning tungisingi privaatruumi Brianal - no mismõttes! Ei mäleta Helenet? Salomon Musta? Mitte midagi? Kedagi? Sellest vestlusest (kuna ma polnud nõus lahkuma lihtsalt niisama ilma mingitelegi küsimustele vastuseid saamata) tulid välja hoopis muud asjad, mis mu veel rahutumaks muutsid ning tegid selgeks, et tegu on Brianaga ja ta on KUSKIL vangis omadega - tema enda sõnad kokkuvõtvalt, et olla toimunud suur plahvatus, mille tulemusena peab ta praegu igasuguseid ravumeid tarbima, kuna keha sai korralikke obadusi... "Onju, kallis?" "Nickolas, tule siia, palun!" "Kallis, millest ta räägib?"... Khm. Rohud, mis olid nii mõnelegi üllatuseks, kellega suheldud sai. Järelikult mu kahtlus sai rohkem kinnitust.
Kui Helene ütles, et kui tarvis, tuleb ta leegiheitjaga üle lasta (noh, kuidagi nii), siis ilmselgelt oli minu missioon teha selgeks see, et Briana ei tee seda vabatahtlikult. Kuna avestiidid olid ka tema pärast mures, siis ma, kes pole teadaolevalt aadlik (kuigi ma olen neid tõbrasteks pidanud, oli peol täitsa toredaid aadlikke
) ja kirik pole ka just mu parim külg (aga mida sa hädaga ikka teed... ei, ma pole üks neist seal kirikus, kuigi võibolla jäi säherdune mulje. Hädaga teeb härg ka kaevu)
Avestiitide hulgas käpp sees (Helene)
Kõige jaburam oli see, kui sai otsustatud, et Briana tuleb piistu panna ning kirik ei saa endale halba varju lubada. Kui selle taga hoopis mina olen, sest ma ei kuulu ju kirikusse, kuhugi, siis võivad nad Briana ikkagi endi juurde vedada ja ta seal korda teha. Minu eesmärk oli, et Briana saab korda! Et ta elu poleks ohus.
Ja mul oli meeletult tahtmine tegelikult püsti tõusta ja uurida seda teemat, et "päikeselisel päeva ning kuuvalgel ööl" - Nickolase sõnad eelnevalt ja kuna see tundus nii poolik, et.. aga mis siis, kui on vihmane päev ja päikest pole ollagi või kui öösel hoopis sajab paduvihma ning kuud ei paista, et kas siis enam armastust pole? Aga Liilia, kuna sa vaatasid päris mõrvarliku pilguga kiirelt saalist üle, siis ma otsustasin, et ma vist igaks juhuks ei tõuse püsti ja siiralt jäi mulle endale ka mulje, et Liilia läheb päriselt mehele ning mõtlesin OG oma peas, et huvitav, kas meite larparite hulgas on inimesi, kel on luba paari panna inimesi?
Ma tahan öelda seda, et Liilia - sa nägid fantastiliselt ilus välja ja peig oli nii muinasjutuline, et ma tegelikult heldisin ilust seal pingi peal. See oli nii reaalne, et ... Oeh
Ilus
Ja ma päris mitu korda punastasin ka. Ikka päriselt.
Naljakaid hetki mängult.
Ühel hetkel tekkisid ustele sildid, et privaatruum vms. Ma siis otsustasin, et ei oska lugeda ja ronisin ikka uksetaha kaema, et mis seal toimub. Selgus, et Katariina olla kedagi üle kuulanud ja pikaks ajaks on kaduma läinud ja sisenesin siis ühte nendest ruumidest ja ühel hetkel on Xan ukse peal vastas. Põlvitas. See tõmbas kinni. Ja siis ma vaatasin teda ja olin kinni ja... Ma ei näinud, kuhu ta vaatab või kas ta üldse vaatab, kuna oli pime ja ei näinud ka ilma prillideta nii hästi... võibolla ma seisin seal kuskil pool minutit, ütlesin lõpuks "oih" ja lahkusin. Peale mida hakkasid mul pihta hüsteerilised naerupahmakad, mida oli võimatu pidama saada
"Voodi täis klitrit..." (ma nägin seda vaimusilmas, vabandust). "Mõrvas tondi" - just olin ühest tsüklist välja tulnud, nüüd uus.
JA PRUUT! Käis mööda maja ringi, et kõik on mornid jne. Ja siis kui naerad, on jälle häda. No saa siis aru...
Ühel hetkel tüütas toast tuppa jooksmine ära või jututeemade otsimine. Poiste bänd oli hea. Mul aju puhkas sellel ajal mürast ja sain mõelda olulistele asjadele, et kuidagi peaks saama ju Briana päästa. Paar head mõtet täitsa tuli ka, aga need surid üksindusse, kuna muutusid ebareaalseks.
Tegelt oli tore. Homme ka päev.
Koht oli super (mulle tegelt meeldisid need uksed), söök oli hea, (kui kuulsin, et tordi sees on pomm, siis kujutlesin end sellele viskumas või seda kuhugi aknast välja viskamas) ja afteka koht oli lihtsalt ... Mida veel tahta, kui magada peale mängu toas, kus keegi ei norska väga, kus sul on tekk ja padi ja voodi ja kui veab, siis ka tilluke rätik padjal, kellega vajadusel norskajaid peksta
Aitäh, Liilia
Tänks, Awekas, et sa mu kohale viisid ning sealt ära tõid. Milline fantastiline ilu teel Tallinna! Oehh...
Eriti tore on see, et heategu on nüüd tehtud ja asi vask.
Pole enam kellelegi võlgu, kui selle Salomon Musta ka nüüd veel üles leiaks kudagi.
Vabandan mu hüplik jutt siit kui ka sealt, aga homme on ka päev.
Teie truu ning alandlik Heart või siis see rändrüütlist Niflheim.
PS! Olete te vahel mõelnud, et aftekal saab ka tegelt jummala vaikselt ja viisakalt kõneldud omavahel, et viisakus ennekõike, see elementaarne osa just ja rääkida võikisid saada kõik ning kui keegi on sind ühel hetkel kuulanud, siis oleks viisakas nüüd vahelduseks ka kedagi teist kuulata, et peaksime ju ikkagi kõik suht samal pulgal olema, et missa see ikka end kehtestad valjuhäälselt, et... Võiks proovida
Anna teistele ka võimalus
(ei puuduta kedagi konkreetselt, lihtsalt ühel hetkel oli seda müra, kus üritati üksteisest üle rääkida, meeletumas koguses ja see väsitab. Küll on hea, et ma ja alkohol enam väga läbi ei saa
)
Aitäh! Tegelt oli tore. Natuke seebikas oli, aga päris lahe isegi. Kõik olid nii ilusad. Vahepeal tekkis tunne, et... Armu või ära.
PSS! Liilia, ma tegelt tahtsin kedagi teist mängida, a la su peiu tütart või midagi või kes teab, mida/keda, aga mingi hirm tekkis...