Niisiis.
Oli super. Teeme uuesti.
Sai järelbriifidel ja muidu palju räägitud, nii et muljetan siin lühemalt, kui keegi tahab pikemat (rantirohket ja üleemotsionaalset) teksti võib lugeda.
Ah, mida...?See kamba peale rollide kokkupanemine oli supertore. Alguses ei saanud vedama, pärast ei saanud pidama, lõpuks olid kõigil tohutud egod ja sada isiksuseprobleemi. Haavatud oli tore olla, surra oli eriti huvitav, kusjuures just see koht kus ma olin juba surnud ja mind tõsteti diivanile ja alles mitu minutit hiljem tuli kellelegi pähe mu pulssi kontrollida.
Isegi surnud olla oli tore, sai kõmmi kõrvalt mängu jälgida ja salajasi kõmmiasju jälgida.
Alt+RRollide loosimine! Super idee, kuidas muidu saaks näha Irvet mängimas armsat keskealist tädikest kellele juhtumisi meeldib väga patsiente lobotomiseerida?
Jooksin ringi, varastasin patsientide tagant ravimeid, flirtisin teise Roberti ja sanitar Jamesiga... Lemmik vahepala oli ilmselt kosmos, mina kui space merman kes teisi "püüdis" (viskas käed ümber kaela"), pluss Irve toole kokku tassimas (hiljem selgus, et ta oli gravitatsioon).
Ning siis me lobotomiseerisime kõik patsiendid ära and had a rave party. Ma olin galaktika sest ma lõhkusin ühe glowsticki ära.
VarjupaikTõenäoliselt mu kõige emotsionaalsem larpikogemus üldse. Lõpus oli täielik klomp kurgus... Aga kui üks larp suudab juba sind tunnetesse suckerpunchida, peab see ikka super larp olema.
Mina kui närvihaige metsavend, kes ei osanud üldse valetada.
Helle, kes tundis end kohutavalt üksi, haakus esimeseste sõbralike nägude külge - fakt, mis mõjus hiljem sõjaväelaseks muutudes, sest ma ei suutnud rollist lahti lasta ja püüdsin seetõttu nii Talit kui Irvet ära päästa. Kogu see ootamine, see kuidas keegi nähtavasti vaikust ei talunud, blankettide kirjavigade ja venekeelse poole üle nurisemine... kuidas Joonas (Joosep?) suutis mu ringitrampimise ära lõpetada ja püüdis meie kõigi tuju üleval hoida, see huumor mõjus väga kontrastselt halli olukorraga.
Ning siis keeldus Helle sõjaväelastele selga keeramast, kui sai aru et teda hakatakse maha laskma.
Kusjuures ma kaljukindlalt keelun uskumast, et Pärt ei saanud oma õnnelikku lõppu. Pärt läks tagasi Eestisse, leidis oma kallima üles, mõlemad põgenesid kuidagi muudmoodi ning elasid õnnelikult elu lõpuni. MOTT.
EstronaudidJeebus küll, kui palju jama seal oli. Loosi tahtel sai minust ajakirjanik, aga raadioshow tegemisest ei tulnud midagi välja, sest mu arvuti suri ära ja ellu ärganuna ei tahtnud Skype enam tööle minna. Pealegi ei õnnestunud mul Härra Kommunikatsiooni e. Irvet tema arvuti eest ära meelitada. Et seda tasa teha, püüdsin võimalikult tüütu olla - küsisin küsimusi, tolgendasin igal pool ees, tegin viissada pilti (eriti läbikärsanud android Tammest) ja irisesin major (?) Marteni kallal.
Ja kui Mant tõesti seda uuesti kunagi pikemalt teeb, tahan ma aidata. Spaceships!
Teate, sellised asjad motiveerivad ise ka tahtma mängu korraldada...
Palju armastust,
Birgit / Haavatud Keemik / Robert "Robin" Johnson / Helle Kivisalu/"Tamm" / Lea Kivistik, Horisont!
Lõpetuseks:
seisid rannas
juustes tuul
rannaliivas varbad
mured maale
langesid
pisar'd silmis hardad
lootus hinges
merele
sünnikodust eemale...
kodus kurjus
võõras võim