Pluss
Mastaap (minge pekki; te tegite selle kahekesi; ma ei saa aru mismoodi)
NPCd (rolliline täius niipalju kui nägin (ok, kaitseliitlaste BTRile andestame sest BTR ja isegi nemad sulandusid miljöösse); ühtlasi varitsus- ja sihtimisalane täius (kuramuse headshottiv snaiper))
Liikumisanduriga lõks pimedas
Töötav soomuk, mida tõesti seekord võis tulistada.
IG öö vähese vihjega, et saate magada alates nüüd
Genekatega elekter läpparisse millel oli GMi klaviatuur vastuste ehitamiseks. (Teinekord võib sellist rekvisiiti mult küsida kui Windows XP ja Notepadi asemel miskit tahate; mul on päris hea põhi-install sellisele raalile.)
Miinus
Klassikaline juhtimisvaakum, mida me pärast mängu hakkame analüüsima ja mis tegelikult on liiga palju skypedemokraatiat: telgitagustes oleks GMi tasemel vbl saanud mingeid osi sest ära hoida.
Paranoia - mu meelest puksis ajupestud-mitteajupestud liin väga palju muid asju mängust välja. Struktuurselt oleks minu meelest pidanud selle lahendama piiritu usaldamatuse või usaldusega.
Me ei suutnud kõiki uusi kaasata: õpipoisimajandus ei töötanud; tegime kõik omi asju. Piinlik; sest ka mina.
Rolliliselt tore
Avastasin, et mulle ikka vist väga meeldib metsas ringi konnata. See kütivärk oli vist juhus, et mulle anti kunagi testrollina, aga see on nii täpselt minu värk. Üksi suurema agendata alaga tutvuda. Kas teate et ma arvutimängus ka käin nurgatagustes? See mäng premeeris mind uitamise eest ja see on päriselu-mängu puhul unikaalselt tore.
BTRi suht tempokas ja küll vähese ettevalmistusega (võtame tuukri, aga ei võta detoxi jaoks katelokki) esimene sõit Savilaagrisse.
Episoode
Esimene episood:
(eelteadmine et mõistaksite: Sass kunagi läks demokraatia vältimiseks esimeste fuusialastega suhtlema ja kui too hiljem kogu kamba maha täristas, oli Sass ise juba läinud seletama teistele (kaasamine!) et mis juhtub ja ei saanud pihta.)
Sass läheb esimesena vastavatud punkrit avastama. Trobikond rahvast trepi lõpus tuvastab, et on generaator ja mingid lambid ja juhtmed, lükkan mingid puujupakad eest ära; selle peale aktiveerub ruumisügavuses liikumisanduriga lõks ja täristab kõrval oleva tehnoloogiahuvilise maha. Ravimine, otsustamatus ja taas Sass sealsamas, seekord oma kaaskütiga. Taas aktiveerub lõks; taas Sass ei ole see, kes pihta saab.
Tahad kuuli? Seikle Sassiga! (Mu juhitud retkel said kuuli ka meie toredad võibolla-fuusialased.)
Teine episood:
Avastan punkrit; tuvastan kilest seina, mida saab õhkida. Vaatan edasi: ukseava, millest saab sisse; siis veel üks ja.. olen teisel pool seda kilest seina, vaatan tõtt mingi kütusemahutiga... Tagasi minnes demonstreerin ploti-auku ka mänujuhile. Sein sulgub mõne hetke präast justkui võluväel triibulise lindiga.
Kolmas episood:
Vang. Fuusialane. Läheb transpordivahendisse; ise omal käed vabaks ajanud ja pagemishimuline. Pistabki kõige äkitsemal moel plehku. Kõik, see tähendab kuskil kuus ümberringi olevat sõja ja vähemsõja asjapulka hakkavad rabistama relvade kallal. Mingi täiesti arvestatavad 30 meetrit hiljem avanev tuli ei suuda jänesehaake tegevat fuusialast korralikult tabada ja vend kaob põõsastikku, üks sõdur järel, kes hiljem tühjade pihkude ja salvedega tagasi tuleb.
Pildid kohe kui nad ära töötlen