Et mulle on ajavahemikus eelmisest korrast, kui ma kirjutasin et ma ei valmista lateksmõõkasid vms. lateksist larpi-mänguasju, saabunud ikkagi paar PSi teemal "tahhaks lattexmõõka" siis:
Ei, ma ei müü lateksmõõku (hetkel) ega valmista neid tellimuse korras. Ma postitan seda teadet seni kuni adminnid blokivad mu PSid, või inimestele kohale jõuab et ma tõesti lateksmõõku ei müü.
Kui tahate valmistada lateksmõõka siis tellige Inglismaalt lateksit - http://www.lrpstore.com Link "materials".
Samune kraam maksab 5.86 naela(Eesti rahas umbes 120 EEKi liiter, kui tellida 1 liiter) Lisandub postikulu 36 naela - umbes 750 EEKi. Viimane asjaolu teeb lateksi muidugi kalliks. Kuid kui tellida kamba peale 5 liitrine plasku, teeb see liitrihinnaks umbes 270 EEKi.
Mõõga teete valmis nagu 2. geni- kuid katate lateksiga. Ning lateksi sekka segage vesivärve, sest kui lateks ära kuivab, on ta läbipaistev.
Ahjaa - kui te teete matkamatist lateksmõõka - tuleb teil enne kui pinda lateksiga katma hakkate kanda sinna kiht mingit sodi, mis lateksi mati küljes kinni hoiab. Ma olen valmistanud vist 4-5 matkamatist mõõka kunagi, ning kõigil kippus lateks lahti tulema (tundus nagu oleksid mullid lateksikihi all). Enamus sellistest läbisid garantiiremondi.
Ise olen ma valmistanud mõõku hoopis muust materjalist kui matkamatt, sellel materjalil ei tea et lateks lahti lööks. Aga kust samust materjali osta saab, ei oska ma teile öelda, sest see sai kunagi tutvuse kaudu tellitud.
Aga kui tahate, võite nüüd igasugust "Made in Estonia" elektroonikat tellida