Nii. Olen kodus, olen elus ja olen rahul.
Tegu oli kohutavalt toreda mänguga. Kuigi olin kirjas kui abiGM mängisin ma kogu mängu erinevates rollides (märtriks saanud vend Albert, Murueide poeg ja Ants - külamees, kellele tehniliselt kuulub nüüdseks linnus ja väga palju kulda).
Tänusõnad:
Bya: kohutavalt laheda (ja pikka) väitluse üle usuteemadel. See oli üks lahedamaid asju, mis ma larpil teinud olen
Lilletüdruk (loodan, et panin õige nime): tänu sinule oli mul parim intriigimäng kunagi. Sa oled üks parimaid mängijaid, keda ma tean. Ilma sinuta oleks Antsu roll igav olnud
Trexxx: Mis ma oskan öelda: Grendel. Geniaalne
Frugo: Ma pole päris kindel kumb meist teist rohkem pettis, aga see pole tähtis. Tore oli
Karmus: Sind peab tänama mu elu parima surma eest (vend Albert veetakse väljakule ja hakkatakse mu pead maha lööma. Viimased sõnad "Issand, anna neile andeks nende patud, sest nad ei tea, mida nad teevad)
Mainin siinkohas, et üks mu rolliunistusi oli mängida usufanaatikut. Kahjuks tuli see roll mulle alles kohapeal ja seega polnud ettevalmistunud. Ja ei tundnud pühakirja nii hästi, kui oleks võinud.
Kindlasti unustan ma midagi. Aga täpsem info tuleb siis, kui olen dussi all käinud, söönud ja maganud.
P.S.: Curunir ootab järge