Nii. Maganud olen hetkelise seisuga circa 4 tundi, larpipohmakas on VÄGEV. (Põle tükk aiga juba seokest olnu). Mängu ajal maganud: 0 tundi 0 muud ühikut. Kui mul järgneva teksti jooksul õnnestub segast peksta, siis ma luban, et kasutan bofferrelvi.
MULLE MEELDIS. VÄGA.
Päriselt ka.
Meeldis rohkem kui eelmine - vähem kaost, vähem absurdi, rohkem ehedat Iidmaad - või seda, kuidas mina seda ette kujutan. Rohkem sinna dark fantasy kanti, kuhu GMid pidid sihtima.
Oma rolli pean üheks oma aegade lemmikrolliks. Ma olen väga kaua tahtnud midagi sellist mängida. Nüüd siis sain. Tähh, Geemõmmikud.
Tegevust jätkus ja jäi ülegi. (Mäng lõppes ära liiiiiiiga vara, ma ütlen teile, liiiiga vara.) Suurt sõda ei tulnud - väga hea, et ei tulnud. Sõdasid on isegi liialt olnud. Mõisas istudes ja kududes võis igatahes kuulda väga palju huvitavaid lugusid ja kohtuda paljude väga erinevate rasside/liikide/ja surmastaadiumis isikutega. Väga mõnus kamp oli ka koos - madistavad sõdurid (Andu ja Sorontur), vürst Maagi lahke naine ja majavaim, vennakesed Na ja Po Hui oma käskijannaga (Liisbet), väike Lumeliilia (Tralayn - väiksed kiiksuga tüdrukud tulevad sul hästi välja) jne.
Varjude Liiga, kellega mul oli au esimest korda lähemalt ja väga lähedalt tutvuda, osutus viisakaks, käsuliini järgivaks ja heaks seltskonnaks.
Käik kõrtsi juurde oli lõbus. Ei juhtu mitte iga päev, et sulle torgatakse deemoni leegitsev mõõk näkku ja peetakse deemoniks. Üllatus oli ilmselt suur. Juhe niisamuti, kui selgus, et ma siiski deemon pole.
Saladusi, mida lahendada, on palju. Ja edasi läheb minu tegelase jaoks veel vääääääga huvitavaks.
Deemonid ja nende tegutsemine 'all over da place' mulle meeldis. Ja OG olite te ka täiesti pädevalt olemas iga kord, kui teid vaja oli. Õnneks oli teid vaja vähe.
Aga järgmine kord võtan masenduses õnnetud deemonid kaissu. Saagu mis saab.
Ma olen elus ja lugu jätkub.... oi kui põnevalt.
Ootan järgmist Iidmaad. Ootan väga.
Saite endale uue fänni. Süüdistage ainult iseennast.
Päikest ja lund,
Kanarbik, Lainevete krahvinna
PS. Iidmaa uus maskottloom on panda.