[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Maskeraadi muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Maskeraadi muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Maskeraadi muljed

PostitusPostitas Curunir 15:40 4. Dets 2005

Olen elusalt (noh, peaaegu) kodus ja mõtlesin, et kirjutan siis ka midagi.

Arvestades, et mäng oli koraldajate esimene selline üriitus, tuli kõik välja lausa suurepäraselt.
Sai mängitud koos paljude suurepäraste rollimängijatega ja OGd polnud üldse kuulda.

Minu poolsed tänusõnad siis:
Liiliatydruk: sa kirjutasid nii hea rolli, ma pole kunagi end üheski rollis nii vabalt tundnud.
Grimmu: Suurepärane, lihtsalt suurepärane. Rohkem öelda ei oska.
Aeg: Ma olen ammu tahtnud sinuga koos mängida ja nüüd oli see võimalus. Mu juhe suri (IG ja OG) kui sa suutsid mulel mängu esimese 10 minuti jooksul kätte pista kolm kondoomi. Ma ei saa sellest veel niipea üle
Bya: Kas ma pean midagi ütlema? Pole olnud mängu, kus sinuga mängime poleks olnud puhas rõõm. See mäng ei olnud erand
Libahunt: Sa olid lihtsalt nii armas. ;)
Iardachil: Sinuga oli väga hea rääkida ja sind lohutada. Mul oli sinust juba OG kahju.
Kõik need noored, kellega ma koos mängisin. Oli väga mõnus teiega mingeid suuri plaane pidada, et kuidas ikka köögist alkohooli kätte saada.

jne, jne, jne. Kui ma hakkaks lugema ette kõiki suurepäraseid mängijaid, siis peaks ma siia kogu osalejate nimekirja kopeerima.

Ja muusika oli äärmiselt tasemel.

Loodan võimalikult kiiresti pilte näha ;)

P.S.: ei vastuta, väsimuse tõttu, võimalike kirjavigade eest.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Liilia 16:24 4. Dets 2005

Aitähh, armsad mängijad ja meid abistav seltskond! :)

See oli siis minu jaoks esimene mäng... kui poleks olnud Teid, siis poleks ma saanud võimalust õpida mängujuhiks olemist, seda magus-valusat tunnet, paanikat, kaost ja kõike muud, mis sellega kaasneb...

Mul on siiralt hea meel, et usaldasite mind... Suur aitähh!!

Armsad inimesed, Teie tegite mu esimese mängu mängujuhina selliseks, et see ei jää mitte mu viimaseks mänguks mängujuhina, ma usun seda :D

Ma tegin palju vigu ja ma loodan, et järgmine mäng tuleb parem... Kindlam ja mänguvälise paanika vaesem, õpin Teie järgi, Te olete head õpetajad! Ja toredad mängukaaslased!

Tänan Teid kõik!
Ilma Teieta poleks see mäng olnud selline nagu ta oli. Ma loodan, et kui te ei jäänud rahule, siis vähemalt saite nautida mängu ja veeta seda aega koos heade mängukaaslastega.

Siiralt Teie nüüd juba "mängujuht" ;)
Liiliatüdruk
Teach me laughter -
save my soul!
Liilia
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 17:48 4. Dets 2005

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 19:46 4. Dets 2005

Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Iardacil 20:35 4. Dets 2005

Palun: http://www.dragon.ee/gallery/albun38

Aga minu muljed... Mäng oli nagu mäng olema pidi. Kahju ainult selles, et tegu oli balliga, mis piirdus ainult ühe avavalssiga. Koht on fantastiline, samuti toitlustus ja GM-ide vaev ja töö. Ainult mind häiris see, et kui sul oli perekond ja sugulased, siis oli sul midagi teha ja korda sättida. Aga kui su tegelane oli ballil täielik autsaider ja ihuüksi, ei olnud tal mitte midagi teha. Ma kardan, et just sellest on tingitud see, miks noored käitusid nii nagu nad käitusid.

Aga paar rolli tahaksid kindlasti esiletoomist:
Xelyn - väga loomulik rollimäng ja tõesti selline segaduses teismeeline, kelle eest vanemad üritavad kõike ette-taha ära teha. Mul oli nagu sellest tegelasest meeletult kahju - tema elu on niigi raske ja aina raskemaks seda tehakse (ja mitte, et ma sellele kogemata oma osa ei andnud)
Curunir - piisavalt hirmuäratav, piisavalt jultunud ja kindlasti ilma südametunnistuseta. Ikkagi, minu parimaks hetkeks jääb koos sinuga Hamleti tsiteerimine.
Attila - kui ma pärast OG teada sain, mis su mängu eesmärk oli, siis ma tundsin ennast kuidagi veel halvemini. Pole näinud ühtegi nii head ja hoolivat tegelast, kes suudaks jääda rahulikuks sellistes situatsioonides. Mõistmise ja tahte austamise eest sügav kummardus.
Sprot - kelner, kes teadis täpselt, mis toimub ja ei unustanud midagi - ka seda, et usklik tüdruk oli taimetoitlane...
Turvamees - väga professionaalne ja vägagi tähelepandamtu, kuid alati platsis.
Papagoi - oli küll lontis ja vajus ära, aga ikkagi :)

Ja nii jätkakski...
Iardacil
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Aeg 21:36 4. Dets 2005

Esimese korra kohta täitsa kobe tükk :)

Kui midagi soovitada, siis seda, et lisaks läbi töötatud ja omavahel sobitatud charidele võiks olla ka mõni paljusid tegelasi mõjutav sündmus või väline mõjutaja. Ennustaja hetkeks täitsa oli seda, kuid hääbus ruttu, sest tagajärgi ei olnud. Aga eks neid soovitusi tuleb privas ka :)

Vanaema Matilda roll oli täitsa muhe. Kahjuks paljudega suhelda ei jõudnudki - liikumiskiirus oli väike, hääl vaikne ja selline küürus kõndimine tappis selga, nii et vahel tuligi käia oma toakeses pikutamas. Õnneks leidsid paljud vajalikud persoonid tee sinna ise üles :)

Nii saigi leitud, mida (keda) otsisin ja ka mõned vajalikud dokumendid korda aetud. Tänud kõigile abistajatele. Eriti neile, kes mulle pidevalt uksi avasid ja istet pakkusid :)

Suured tänud perekonnale, olite kõik väga nummid :)

Hea rollimänguga jäid silma Kuldmari mängitud Marge, tema vend kultuuriatašee (Mikk), Curuniri Tommi oli kõhedusttekitav (kuid samas kuidagi nii hale, et vanaema süda soojaks läks), Marje mängitud Mariaana ja paljud veel. Vabandust, vana pea ei hoia enam kinni, kõik ei tule meelde. Kostüümidest oli kaunis harmooniline paar linnapea oma prouaga (Gregik ja Shalaya) ja Lõvikuninga kostüüm erines ka teistest oma lahenduselt.

Korraldus oli muidu tohutult hea. Söök, jook, pisidetailid sisekujunduses, vanaema tuba oli suudetud tõeliselt õdusaks ja mõnusaks teha. Potentsiaali on, korraldajad, jätkake aga :)
Aeg
Tähenärija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Die 21:47 4. Dets 2005

Ma ütlen sama mis vanaema Matilda: esimese korra kohta täitsa kobe.

Ja nõuanne läheb ka umbes samasse kapsaaeda: selliseid pisikesi tegevusse lükkavaid sündmusi on vaja. Sensitiiv oli tore, siis vajus see ära, siis sai natuke paanitsevatele ja juhtmes GMidele pinda käidud ja sensitiiv "naases" ning õpetaja Kaire asus koos oma õpilase Tommy ja kena noore ja kurvameelse Mario'ga sensitiivijahile. Võttes abiks kõik loetud ja nähtud detektiivilood.

Enda mäng jaguneski kahte lehte - suhteklaarimine abikaasaga - sai klaaritud, ja tegelikult on Siim imearmas :) (Aitähh, Rene, sa olid palju toredam mees kui Gmid sind kujutasid) ning sensitiivijaht Tommy ja Mario'ga.
Ka see kandis vilja, ning õnneks ei saanud keegi viga - kuigi kelner sai ilmselt laibaks ehmatatud. (Või juhtmesse aetud. Täna õnne, et sul niigi hästi läits, Sprotu).

Suurem jagu kõrgseltskonda minusse ei puutunud, nii et ei kommenteeri - aga vanaema oli küll kuradima hästi säilinud oma ea kohta - sellised vanamutid rokivad! Me ootasime sind isegi valsile, miks sa ei tulnud, Matilda?

Teismelised - tublid olite. Piisavalt teismelised, järelikult :P

Curu - üks tublimaid rolle, mida ma sul kunagi näinud olen. -sügab kõrva tagant-

Grim, Liilia ja ülejäänud ALSi võistkond - tubli tubli tubli, et vastu pidasite.

Ainult oma vigadest õpitakse. Laske aga edasi. (Et me selle pulma saaksime ;) )

PS. Kui keegi hüsteeriliselt jooksu pistis ja soigus, ei olnud ma 1% ka mitte üllatunud, et see olid sina, Kadri :P
Kui oled kaelani sitas, ära pead longu lase (Saksa vanasõna)
Die
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xelyn 0:15 5. Dets 2005

Endine Libahunt
Xelyn
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 18:03 5. Dets 2005

"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

PostitusPostitas Firiel 11:09 6. Dets 2005

still, no worries, eh?
Firiel
Saladuslik vandertroll

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 11:17 6. Dets 2005

"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Yrgnaine 16:55 6. Dets 2005

Suured tänud GM-dele ning kaasmängijatele! Üle pika aja tundsin end tõesti vabalt rollis :D
Algul olin veidike nördinud, et osad tegelased, kelle rolli ma olin sisse kirjutatud, olid minul puudu aga hiljem sain selle kohta ka selgituse: trobikond rollilehti oli jäädavalt kadunud ning kõike ei suudetud taastada...

Andres[Irve], suured tänud- Sinuga oli nauding koos mängida. See purjus oleks ärritas mind nii IG kui OG. sest mul tekkisid tõsised kahtlused Su kaines mõistuses. Mul hakkas vahepeal OG kahju, et ma nii külm pidin Sinu vastu olema ja vahepeal ka põgenema. Vaidlemine oli tore, imelik, et keegi selle uksepaugutamise peale vaatama ei tulnud, mis lahti :D

Tommy[Curunir], ausalt, mul polnud midagi isiklikku Sinu vastu aga...Sa jäid lihtsalt mulle ette 8)
Og vestluses selgus, et kui Tommy oleks neid asju kuulnud ig, mis ma temast kokku rääkisin, siis oleks ta tõsiselt lahanud küsimust- kas ta on võimeline tapma :P

Iardacil, aitäh, Sa tegid mulle teene oma "Tommy-ründas"jutuga :P Tänu sellel sain ennast Danieli silmis puhtaks pesta ning Carry on endiselt kukupai :rolle: Aga mul oli õigus ka- ta oli vastik väike tõbras, kes jahtis vaid raha, mis sest, et kihlveost saadavat raha:P

Paljasjalgne[ma ei saanudki teada, mis Su IG nimi oli]-Lõbus, lihtsalt lõbus. Need salasepitsused ning tagarääkimised-mõmmm :lol:

Flake[arst]- järgmine kord muretse endale mask, mis ei aja habet sühelema :P Tore oli, piparmündi tablett oli hea, tegelikult tahtis avavalsi aeg mul Og pilt ka tasku kukkuda :P

Lii[kinnisvara maakler]-vapustav kostüüm, lihtsalt võrratu! Sobisite Ghiliga ideaalselt kokku :)
"Aga õnnetusi juhtub pidevalt...rasedused katkevad, eriti veel algusfaasis"
"Aga kui ellu jääb?"
"Siis tuleb teha nii, et ei jääks?"
"Kas te soovitate...?"
"Mina ei soovita midagi, olen lihtsalt niimõndagi näinud 8) "

Marge[Kuldmari]- Sa oled nii armas hoolitsev ema, liigagi hoolitsev.
Vaene Sarah, tundis piinlikkust selle näituse pärast.

Maria[Ratkin]
Loodan, et Priit saab siis endale issi. Vabandust, et mängu algul "veini " peale kallasin. Andresega plaan jäi ka poolikuks...

jne. Ei suuda kõiki meenutada, lihtsalt tore, mõnus mäng oli. Tegelikult meeldis ka see, et pärast mängu ei mindud kohe laiali ja sai muljetada. Asukoht oli ilus ning need voodid ja kapp :roll:
Korraldus oli viimasepeal.

Kahju, et mäng ära lõppes, ma sain just Andresele unerohu sisse joodetud ning siis oleks läinud lõbuseks- Siimo, seekord Sa pääsesis :D

Carolyn e. Yrgnaine
Yrgnaine
Nati Kõvem Võlur

PostitusPostitas Eveningstar 13:25 30. Dets 2005

Eveningstar
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas paljasjalgne 17:51 30. Dets 2005

Orkaan Zelda ja tema Hämmastav Konnasadu
paljasjalgne
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Liilia 20:42 30. Dets 2005

Aitähh, Staary!

Sa tuletasid mulle just meelde, miks ma seda kõike teen...
(Mis valesti see uuesti ja järgmine kord paremini!)

Teie mängijad, teie olite võrratud!
Ma ei unusta seda mängu mitte kunagi!

Ma tahaksin jagada teiega selle mängu sünnilugu:
Algamas oli Somnia mäng, minule teine kahepäevane. Jõudsime kohale Aweroniga, mind juba ootasid minu selle mängu kaaslased Toomas ja Grimmu.
Enne mängu olid veel kõik Somnikud nii võõrad...vaid Awe autos olnud rahvas olid tuttavad.
Enne mängu algust tuli GM Pip (keda ma siis veel üldse ei teadnud, eriti kurja ja tõsise näoga meie juurde) ja kamandas, nii teie lähete nüüd sinna metsa...(minu reaktsioon :o :? - Grimmu võttis meid siis ühes ja hakkasime astuma, et plaani pidada...Grimmut nägin siis täpselt teist ja Toomast esimest korda elus)

Kuidagi ei suutnud me minna mängu ja nii, me istusime seal metsas ja rääkisme, mida keegi teeb ja teha tahaks ja kuidas...
Mingil hetkel, ütles Grimmu, et tema tahaks ..võtsin sellest tuld, nagu säraküünal...ja seal Somnia mängul metsas...sai Grimmu ideest see KÕIK alguse...

Edasi, vaatas Grimmu kella...ütles, et on aeg ja ma pole kunagi näinud, et keegi sedasi hetkega rolli sisse elab...Mäng algas nii sujuvalt, poolelt sõnalt ja kõik mänguväline oli hetkega pühitud, nagu poleks seda kunagi olnud... Algas Somnia mäng :D
(Mäng ise, aga on minu jaoks üks erilisemaid...fiiling ja kõik see, mida ei saa sõnadega kirjeldada...See oli tõeline MÄNG, tähh, Somnikud!)

Nii, et tänage/"süüdistage" selle mängu eest teda ja ainult teda... :)

Mina olen kogemuse võrra rikkam ja selle üle, et te kõik võtsite vaevaks kohale tulla ja mängida, väga õnnelik!

Aitähh!
Teach me laughter -
save my soul!
Liilia
Haldjate sõber

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 28 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll