Postitas Ghostwizard 19:50 26. Dets 2005
Nojah... eks on saanud see aasta ikka omajagu larpidel käia ja paljud neist on olnud meeldejäävad, ühel või teisel moel. Igas mängus on olnud nii ütesid kui teisi asju, mis on meeldinud ja seega ei suuda ma neid kuidagi järjestada. Nii, et ma lihtsalt toon enda meelest kõige paremad välja, paluks seda mitte mingi TOP listina arvestada:
*Erieni Lood: Udude saar, ma pole kindel kuid tekib thtmine paigutada see parimaks mänguks üldse, kus osalenud olen. Loodus oli kaunis, ilm ilus, õhkkond suurepärane ja kogu mäng oli lihtsalt suurepärane.
*Erieni Lood: Une kütkes, samuti väga hea mäng toreda õhustiku ja sisuga. Koht oli samuti vinge.
*Diablo 2: Meie vahel ei ole saladusi, hea õhustikuga tore mäng. Samuti ka üks enim mänguga seotud nimega mänge.
*Diablo 3: Langenute kuningriigid, rohkelt rollimängu ja seiklust, mungad, kirjad ja kerberose pagendamine ja kõik muugi... Lihtsalt suurepärane.
*Iirimäng, Ka üks tore mäng, mõnusa õhkonna ja seltskonnaga.
*JuuniorLARP: Varjusurm, kokkuvõtvalt ütleks selle mängu kohta, et ikka küllaltki fun oli, õhtu jooksul suutis millegipärast paar korda nimi Ravenloft peast läbi käia ja noh, kohalolnuile meeldetuletuseks: Surm! Surm! Surm! Surm!
Noh see oleks kõik, teisi mänge ei oska eriti siia paigutada, napilt jäid nimekirjast välja Iidmaa 7: Surma Hingus ja JuuniorLARP: Kolm punast õuna.
Ülejäänud mängud olid nagu olid, ühed toredamad, teised vähem toredamad.