[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Muljed Mütofestist

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Muljed Mütofestist

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Muljed Mütofestist

PostitusPostitas Elestir 17:21 30. Juul 2006

Viimati muutis Elestir, 22:35 30. Juul 2006, muudetud 1 kord kokku.
D&D - Demand and Demise, well for me anyways.
Elestir
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Die 18:13 30. Juul 2006

Oli lahe küll. Ehk siis - oli see üritus, millena ma teda ette kujutasin ja mida ma otsima läksin - hää seltskond, rollimäng, muusikat (nii profimat kui omalauldut), niisama mõnusat lebo ja Kassinurme ennast, mida ma armastama olen hakanud nende aastatega.

Suured suured tänud korraldajatele, kes selle kõik vaatamata igasugustele tagasilöökidele siiski vapralt asja lõpuni vedada suutsid. Miskit läheb alati metsa, aga vead ongi õppimise jaoks, et teinekord püüda neid vältida ja paremini teha.

Vihm oli vahepeal natuke paha, kuigi metsale ja maale tegi ta ainult head.

Teised suured ja eraldi tänud Chloe'le ja Attila'le, kes jäärapäiselt ja vapralt rollimängu eest vedasid ja takka lükkasid. Väga ootamatult saadud väga lahe roll. Tõsiselt hää elamuse sain, nii elusa kui surnud nõiana. Hiis rokkis ikka sajaühega, Chloe!

Kolmandad tänud lähevad muidugi sellele geniaalsele seltskonnale, kellega koos sai mängitud ja ka neile, kes muidu meiega kokku sattusid lähedasemalt. Steff, Monika ja Merle - ilma teieta poleks Mütofest olnud üldse nii lahe nagu tema oli. IG rollimäng/seltskond ja OG (rollimäng)/seltskond - aitähh 8)

Päev oli igatahes tegevust väga täis ja mingi hetk hakkas infohulk juba üle pea kasvama ning tekkis tahtmine maha istuda ja tegevusnimekiri koostada.

Kadikas - sinu eest ohverdati väga väga palju, rohkem kui te ehk mõistsite.

Liina - nii armas, et sa mulle vaimuna (teisele vaimule) andeks andsid. Aga kõik oli väga stiilne ja sinu sissevedamine ka. Muuseas, me ei teinud seda seepärast, et sa olid mõrvar, vaid et Kadika tegelast tagasi saada.

Agur - sina mängisid oma rolli nii välja, et me (või vähemasti mina) pikka aega arvasime, et Kadika tegelane on su armastatu, mitte õde. Tahan ka sellist venda - vähemasti ig! Väga stiilne.

Drauglun - kauakestvad ovatsioonid jätkuvad. 5+ eepiline lõpp ja rollimäng enne seda. Sanity langus oli silmaga näha, kõrvaga kuulda ning kõik sinu vabandused on vastu võetud. Ei pea viha, ning seda sai Toonelas ka tõestatud ;)

Vaene-Draugluni-kuritöö-kaaslane-kelle-3-kodukäijat-hulluks-ajasid-ja-
kelle-kuningas-kirvega-lõpuks-maha-lõi - (anna andeks, aga me tõesti ei tea su nime). Ma loodan siiralt, et me sind og liiga hulluks ei ajanud, ja et sa oled nüüdseks toibunud. (Vähemasti me andsime sulle niipaljukest armu, et ei hakanud peale surma edasi piinama.) Aga sinu nahas teatud nii 2 tunni jooksul ei tahaks küll väga keegi olla... Ja meil oli meeletult naljakas. Aitähh! :)

Pojake Õnnelemb - armas olid. Ja sõna kuulasid ka hästi. Pai.

Nimrodel - sinuga on alati tore koos mängida. Me sobime :)

Külavanem Karl - väga armas oli. Aitäh sulle. Ja ma loodan, et sa pidasid lubadust ja kasvatad Õnnelembi oma pojana üles. (Ja meile ilusad matused tegid...)

Laupäevane päev, mis möödus pineva rollimängu tähe all, oli väga väga lahe - tänud kõigile. Ja ülejäänu kah. Järgmine aasta siis jälle, paranenud ja edenenud kuues, eks?

Päikest ja vihma teie ellu soovib,

Kassinurme nõia vaim

aka

Die
Kui oled kaelani sitas, ära pead longu lase (Saksa vanasõna)
Die
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dwar 18:30 30. Juul 2006

Alguses jäi selline mulje, et rollimängu ei tulegi... aeglaselt sai hakatud tegelema ja milleni me jõudsime välja... see on hämmastav! :lol:

Hommikul mõisteti süüdi kuninga tapmise planeerimises... see oli huvitav. Niisama möla ei maksa hakata vist ikkagi ajama teiste isikutega... kes võivad kasutada iga sõna (jajah, vihje Altonile ;) ). Igavene kahtlusalune... kuid hoolimata sellest kuningannale vaid parimat sooviv saarjanna.

Taas sai tõestatud, et mängijad teevad mängu. Oh neid intriige... ja salasepitsusi. Kui saaks seda vaid uuesti elada läbi... tõeline elamus :P (kuninga teenri õlal oli hea nutta).

Kuna järge ei ole tulemas... talurahvas (ja mõned kõrgemal positsioonil olevad isikud) plaanisid haarata võimu ja kuningapere võimult tõugata. Varahoidjast oleks saanud kuningas ja kuninganna saatjannast kuninganna. Kas poleks olnud mitte haiglane ja kahtlane :roll:

Lisaks sellele selgus veel hunnik huvitavat mängul... Vanem kuningapoeg ei ole kuninga oma :P

Suurimad tänud GMidele ja KÕIGILE mängijatele :)
Kolm ilusat päeva Kassinurmes...

Kuninganna saatjanna (kes pole tänaseni nime leidnud :P )

Mõned pildid ilmuvad ka lähimal ajal 8)
Dwar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaljukotkas 18:47 30. Juul 2006

Mulle meeldis. Rollimäng oli ka tip-top. Eriti meeldis mulle see, kuidas kuiningas oma kaaskonnaga oli hilja õhtul mängust eemaldunud ja kui keegi, kes mängis parasjagu rollimängu, tuli sai kõvasti "IG OG Kiigelaulu" lauldud
Larbi- ja võitlustreeningud üle Eesti: .-.
kaljukotkas
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kadikas 19:36 30. Juul 2006

kadikas
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 19:41 30. Juul 2006

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas riion1 20:30 30. Juul 2006

Nii, Mytoka on nüüd läbi, saunas on käidud, inimese mulje on tekkinud.

Tegemist oli minu 1. larpiga, mis siin muljetada, tegelt oli tore.
Vähemalt nendel, kes võtsid kätte ja hakkasid ise sekeldusi, intriige, väikeseid ja armsaid mõrvu sai tehtud, printside omavahelise tüli provotseerimine, läbikukkunud riigipööre, sai söödud inimesi ja veel ja veel, mis seal oli.
Tegelt olid olemas huvitavad töötoad(oleks ma viitsinud võtta ühest osa aga vihm...), samuti oli täitsa palju vaba aega, sai teha, mida ise soovisid teha.

Olgu, vihm oli miinus aga ikka õhtaks läks ilm ilusak, udu oli maagiliselt ohtlik, eriti küünlad trepi peal olid petlikud.

Sai tantsitud, sai lauldud, sai naerdud, sai larpadud.
Tegelt ei ole siin vinguda midagi, sest oli enda teha, kui tore üritus oli.

riion1
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Batu 21:10 30. Juul 2006

Änk, šhamaanikalduvustega druiid on täiesti rahul. Reedeõhtune kontsert oli väga mõnus, eriti fakt et seal sai täiesti šhamaanina tantsida mõnusate bändide saatel. Niisama töllerdav ja rumalaid küsimusi küsiv rahvas nii mõnus ei olnud.

Larp ise oli huvitav. Muidugi ma sattusin nägema ka üsna veidraid sündmusi nagu äraveristatud tütarlapse posti külge sidumine, mis nägi väga tõetruu välja.
Seal oli palju väga lahedaid tegelasi, keda tegelikult tahaks veel näha, sest mõnda liini pidi läks tegevus päris põnevaks (näiteks loheratsaniku vägagi edukas tegutsemine).

Mina nimetaks ürituse enda jaoks õnnestunuks. Aitäh!
Batu
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 21:18 30. Juul 2006

Kokkuvõttes, ikka ei kahetse küll, et tulin. Ettevalmistust oli nii umbes kolm päeva ja eks veidigi segadust oli, et kas tumehaldjad on siis pahad või ei ole. Reede õhtu oli suht mõttetu, peamine rollimäng käis päeva ajal.

Partneriks oli mul Kaido (fooruminime ei mäleta), kellega sai koos siis psühhodest ja palgamõrvaritest kurje tumehaldjaid mängitud. Planeeritud oli suur laipadehunnik, ent paar preestrinnat ja Curuniri kääbik ajasid need plaanid luhta.

Padukas oli nõme, kantsis istuda oli isegi päris lahe ("Prints tegeleb teie üle kohut mõistmisega siis, kui ta on näidendi lõpuni vaadanud")ja larpi rollimänguline tipphetk oli kohus, kus me loomulikult kõigil suud-silmad täis valetasime ja lõpuks siis ikkagi eluga pääsesime. Hea moment oli ka veel kogu see kammajaa, mis käis siis selle ümber, et meid palganud naine oma abikaasat teise kaisust leides skandaali korraldas - Kadikas, olid väga lahe.

Mandi mängitud maakonnavanem oli vast ainuke, kes meid palkas tapma (mis meie funktsioon nagu oligi), kuid see ei läinud läbi, sest lõpuks polnudki vaja kedagi tappa.

Momente oli veel, näiteks Draugluini mängitud palgamõrvar tappis kogemata õekestele lisaks ka Steffi ja Die, kellest me tahtsime ka lahti saada ning kuna ta end tappis, siis ei pidanud me isegi talle maksma.

Seltskond oli nii IG kui OG väga tegija, paljusid polnud ikka üle tüki aja näinud.

Noh, omad miinused üritusel olid (alati on), aga mis nendest pikalt jaurata, järgmine kord teeme ikka paremini.

Teie,
üks paha ja kuri tumehaldjas
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Telc 21:26 30. Juul 2006

Jeah,

ma hilja saabusin. Rollimängu mängisin ise enda jaoks huvitavaks. Aus relvakaupmees nagu ma olin, kasvatasin oma varandust nii, et lust vaadata. ( üks pehme pistoda jäigi kullakotti, mille lahkudes InBoili kätte andsin). Ärisaladus: olles loonud kaupmehe imidži, uskusid kõik, et ma vaid ostan-müün. Seega oli mugav variant mõõku jm varastada ja nende omanikele tagasi müüa, kes mind heauskseks ostjaks pidasid.

Raudselt parim osa üritusest oli öösel karutelgi taga meestega jõmiseda ja väikeste jalgade padinat kuulata. Juhtus keegi jalgade omanikest meie poole pöörduma, kuulis too kiigelaulu iiiiiiigeeeeeee-ooooooooooogeee-iigee-jooge!
hik
Telc
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Kristjan Oad 21:32 30. Juul 2006

Eelmine aasta pidi olema pidu ja tuli sõda. See aasta pidi olema pidu ja tuli kuriteolaine. Kas järgmisel aastal peab tulema pidu ja tulebki - kuigi see oleks ju suisa ehmatav! - pidu? ;)

Kuninglikule perekonnale aitäh, olite väga toredad!

Kannupoiss, olid väga tubli!

Kääbikud ja muud pidusöökarid, olite väga-väga tasemel!

Nüüd relvalao röövlid ja ohertapjad, teie rikkusite tuju. Siiski oleks pidanud kohut mõistma noorema kuningapoja mõtte järgi: kõik istungi juures (lossihoovis) viibijad, välja arvatud kuninglik perekond ja satelliidid, maha lüüa. Siis on kindel, et asi korras.

Mütofest oli väga tore. :)
Kristjan Oad
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Angelic 21:42 30. Juul 2006

Hei-hei:D mina jõudsin kah koju ja eks ma siis muljetan kah:D

Esiteks tänan GM-e, eriti Chloe'it kes tegi mu surma väga huvitavaks...õigemini surnud oleku(tänan vere eest:D)

Teele - Minu kallis onutütar Heli. Kadika mõrvasin ma ainult sinu kaitsmiseks,sest sa olid ka IG mulle kallis. Sinuga oli väga tore.

Täpi - Emme Tähepõld! Alati armas, tore ja kaitsev. Mul on väga hea meel, et sa mind elustada püüdsid ja et te mõlemad issiga osa oma hinge mulle andsite.

Trexxx - Kallis issi Hurmas, anna palun andeks, et ma paha tüdruk olin ja sulle sellega pahandusi kaela tõin.

Kadikas - Sinuga oli väga lahe jamada. Mulle igatahes meeldis, kuigi ma sain vaimukeste käest nii mõndagi teada. Ja tumehaldjate käest kah. Aga viha ma ikka ei pea:D Kallis oled!

Agur - Sa tapsid mu väga hästi! Tänan:D(ma sain huvitav välja näha:P)

Die - paha paha sorts olid minu jaoks. Kusjuures am teadsin tegelikult, et te minuga midagi sellist teha tahate, aga eks ma ikka annan vaimule andeks. Said juba oma karistuse.

Lord Sauron - Sinuga oli väga tore mängida. Huvitav oli. Aga sa teadsid minust liiga palju.

Drauglun - Ikka ja jälle sina keerad midagi kokku. Alati oli mingi jama sinuga. Aga lõpuks said oma karistuse:D Enesetapp on tore asi.

Lisaksin siia ka Andrese - Kallis poolvend, sa olid väga hea kaaslane terve mängu aja.

Ja Lennu - Naistemehest aadlik Olof siis jah? Aga tore olid. Väga tore.

Tänaksin ka kõiki libahunte ja ka druiidist libahunti(sõbrapilti mäletad?:P). Teist said huvitavad kaasosalised ja ka üks osa minu kättemaksust.Te aitasite mul tappa need keda ma tahtsin näha surnuna. Ja teie saite süüa:D

Ja tänan ka kõiki neid kellega mul tegemist kasvõi natukenegi(kummitamine).

Ja tänan ka kuninglikku perekonda ning kõiki maakonnavanemaid:D

Teie Koora maakonnavanema
Väevõimu Hurma ja
tema naise Tähepõllu tütre
Kuusära vaim,
kes kummitas teid kõvasti.

P.S Päkapikud olid kah lahedad. Teid oli eriti tore vaimuna piinata:D
Tänan Hoarmurathi mängitud tumehaldjat. Tänu sinule oli mul vähem tööd.
Tänan ka oma vaimust kaaslast, kellega me alguses läbi ei saanud. Aga pärast oli päris hea suhelda:D

Teie Liina
Viimati muutis Angelic, 21:46 30. Juul 2006, muudetud 1 kord kokku.
Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...
Angelic
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas paljasjalgne 21:45 30. Juul 2006

Mulle meeldis laupäeva õhtul kõige rohkem see, kui kogu kuninglik perekond koos saatjatega linnusest vaikselt kuninga telgi taha laua äärde õhtut nautima läks. Põhjuseid oli mitu - juttude kohaselt rahvas tahtis (igavusest) mässama hakata ja meid kõiki maha lüüa ehk siis linnust vallutama hakata. Lisaks oli seal igav. Edasised paarkümmend minutit pika laua taga möödusid keskööst veerandtunni möödumist oodates, mille määrasime enda jaoks Piksejumal Ooge valdustesse pidutsema minemise ajaks. Järgnes pikk ja põnev jutu- ja naeruöö, mida vürtsitasid aegajalt meieni kostvad karjed (RRAAVIITSEEJAAT!), kiljatused ja hundihuilged ning üksikud äraeksinud hinged, kes meie laudkonda nähes esimese asjana innukalt küsisid: "Iige või ooge?" ning kes kõik eranditult vastuseks kuulsid Iige-ooge kiigelaulu ja seepeale tulistjalu põgenesid, nagu oleks kuradeid näinud.

Jah, oli ilus, kui oli ilus. Aga publikule larbi tegemine ikkagi ei toimi nii nagu peaks. Lihtsalt ei ole mingisugust huvi asjasse pühendamata isikutele tralli teha, teades, et nad ei saa millestki midagi aru ja ei näe veeranditki sündmustest, mis tegelikult toimuvad. Ja suurmängudele liigagi omane pidev iigeoogetamine ei ole sugugi ilus.
Orkaan Zelda ja tema Hämmastav Konnasadu
paljasjalgne
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Azelor 21:46 30. Juul 2006

Väga tore üritus oli. :)
Reede õhtu mingit rollimängu polnud ja sai kontserte vaadata jne - chill.

Oli palju väga toredaid hetki. Tänud haldjaile toreda seltskonna eest.

Üritus läks kokkuvõttes natuke liiga palju maksma mulle, kuid selle eest oli väga hea. Toit oli ka super.

Järgmise aastani!

Teie,
haldjas Mahtan ;)
Azelor
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Flake 22:26 30. Juul 2006

Teile vastamiseks peame tekkinud küsimusega põhjalikumalt tutvuma. Vastame Teile esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 10 päeva jooksul.
Flake
Valguse kaitsja

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 30 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll