YEAH! ROKIME, RAISK!
A: Tannu...
B: Sinu jaoks hr. Padar, mees!
Professionaalina võin öelda: pidu sakkis täiega. Mingit (eba)elu ei olnud, kõik jõid morssi ja kõndisid "Ta-nel, Ta-nel" karjumise asemel mööda seinaääri ja sosistasid omavahel. Magedad. Ainus normaalne tegelane oli ka skiso. Oleks saanud, oleks limu järgi kutsunud ja Talna pittu tõmmanud. Aga vot, vaia oleks saanud. Küllap ma oleks muidu pealetükkivam olnud, aga miski Padari segirokitud peas ütles, et kui ta sellel üritusel viks ja viisakas pole, siis võib pisut jamasti minna. Sellest ka teatud distants.
Mängu eest suured-suured "aitäh"id ja kallid Awele, Cratale ja Xel'ile! Tublid olite, ära tegite ja veel mismoodi!
Kõigile teistele ka tänu-ja kiiduavaldused, mida ma napisõnalise inimesena lasen teil ise endale täpsustada. Roll oli... ebatavaline. Tegutsemise muutis natuke raskeks asjaolu, et mu tegelane otsustas viisaka käitumise kasuks, mis tema puhul tähendas mölisemisnormi piiramist. Aga igale poole ronimist see ikkagi ei seganud.
Personaalsed pöördumised:
Aapo - suured-suured tänud seltskonna ja sõidutamise eest. Oletan, et suuremat igavust sa,
junkie, ei tundnud.
Berit - stiilsemat ja pühendunumat fänni ikka annab otsida! Kahjuks ei olnud võimalust selle eest siiramalt tänada, kuna Padari jaoks olid sa lihtsalt kena büst sirgetel jalgadel. Nii et tagantjärgi tänud ja kiiduavaldused, et mind välja kannatasid ja veel (kuigi piinatult) naeratada suutsid
Attila - nägu massist ja nohik ka veel pealekauba. Õnneks sa pääsesid "kergelt" ja ei pidanud mind terve öö välja kannatama. Vabandust muidu, et sinu edasine käekäik Tanelit väga ei süganud...
Shalaya - sina jäid tüütamata, kuna noore ja kohanemata vampsina ei julgenud väga konkreetselt torkima tulla - niigi olid jamad kaelas, mis õnneks Printsi tiheda graafiku tõttu edasi lükkusid. Aga andke ainult võimalust...
Doris - päris roogitav räim. Oli kavas pärast kaasa pittu kutsuda, Beriti tegelasele täienduseks... aga poleks ilmselt meeles püsinud. Mänguvälised tänud kiire teeninduse ja säravate silmade eest
Vot. Veel tahaks.