[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - LARP "Justkui Talveöö" 13.-14. Jaanuar

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

LARP "Justkui Talveöö" 13.-14. Jaanuar

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

LARP "Justkui Talveöö" 13.-14. Jaanuar

PostitusPostitas Attila 20:45 23. Dets 2006

Siit neli paralleeluniversumi edasi ja paremale jääb üks maailm. Suures pildis ei erine see maailm teistest just palju, sest üks maailm võib olla palju veidram kui te ette oskate kujutada; kõnealune paigake on aga kõigest suur lahmakas maad oma kõikvõimalike pinnavormide ja veekogudega. Ka inimesed on seal pea, kahe käe ja kahe jalaga, kuigi muus faunas võib esineda meie jaoks ehk juba müütidesse kadunud olendeid.

Siiski on ses maailmas üks eriline tunnusjoon, nimelt - vaevalt võib leida inimest, kes seal paar korda elus mõne muinasjutu osaliseks ei satu. Alad lõunas on kuningriike täis pikitud nagu primadonna kleit litreid, põhja pool on lohesid ja peidetud varandusi terve kangelaste armee jaoks, läänes laiutab suur impeerium oma pisikeste ja vihaste punasilmsete linnriikidega. Idas on metsikud mäed, sood ja metsad - looduse kuningriik. Kõik nagu korralikult väetatud taimelava igasuguste lugude jaoks!

Võiks öelda, et sealt me oma jutud saamegi.

Aga see selleks. Te ei pea seda teadma. Sest alati on kohti, mis kaardile ei mahu…

Printsess Okasroosike avas silmad. Ta istus lumehanges. See kõik oli tegelikult väga imelik, sest hetk tagasi oli ta istunud üksi uhkes tõllas ning sõitnud ballile. Siis olid tal seljas imeilus ballikleit. Nüüd asendas seda soe karusnahkne kostüüm. “imelik”, mõtles ta veelkord ja vaatas ümritsevat lumist metsa. “ohtlik” mõtles ta ja kohe pärast seda tuli mõte “Ma kardan!”.

“Kuule! Mulle ei meeldi siin! Vii mind otsekohe tagasi!” hüüatas ta enda ees istuvale poeedile, kes just sekundid tagasi oli olnud mundris kutsar. Too keerutas vastamise asemel hoopis pead igasse ilmakaarde, suu lahti.

Okasroosike vaatas niisamuti enda ümber, kuid kõik, mis silma hakkas, oli pimenev mets ja ähvardavad lehetud puud. Seal taga liikusid justkui varjud.

“Vii mind siit otsekohe ära!” kurjustas printsess juba pisut väriseva häälega.

Poeet tõusis ja hakkas justkui transis edasi sammuma.

“Ja kui ma varsti riideid vahetada ei saa, siis lasen sul pea maha raiuda!”

Kahte kogu jälgis puude vahelt kergelt punane silmapaar.

Poeet avas silmad. Ta istus lumehanges. See oli kõik tegelikult väga imelik, sest just hetk tagasi oli ta hobuseid kiiremale sammule piitsutanud, et Okasroosike õigeks ajaks ballile viia. Siis oli ta näole piitsutanud soe suvevihm, nüüd aga langes kõikjale pehme lumi. Poeet vaatas ringi ja avas suu. “Kaunis”, mõtles ta.

Lumised puud, mütside alt paistvad männioksad, pruunid tüved. Poeet tundis, et ta hing tõuseb lendu! Ta vaatas ikka veel suu ammuli ümbritsevat, ja seejärel imekaunist printsessi, kes lumes istudes suud liigutas ja närviliselt pead keerutas.

“Liiga ilus!” mõtles ta veel, ja peas hakkasid üksteise järel end ritta seadma sõnad. Ta tõusis ning hakkas ümbritseva looduse ilu endasse ahmides edasi kõndima. Printsess Okasroosike lihtsalt järgnes talle.

Kui printsess osanuks tähele panna, siis oleks ta näinud, et poeedist ei jäänud lumele maha jälgi.

Ta kõndis õhus ja sosistas:”Lumehelbeke tasa-tasa…”

Eespool murdis mahe valgus puude vahelt õhtuhämarust.

Larp “Justkui talveöö” 13.-14. jaanuaril. Asukohaks Praali metsamaja (Võrust 20 km Räpina poole ja metsa sisse).

Registreerimistähtaeg 8. jaanuar. mängijate piirarv ~30. Osalemistasu 100 eeklooma. Tasumistähtaeg 8. jaanuar, raha kanda Anni Oja arvele nr. 10010328132012. Selgituseks: talveöö, /sinu nimi/.

Logistiline info ja küpsised varsti!

Korraldajad: attila, cashmir, ozkar, taliesin.

_____

Registreerimiseks saada Privaatsõnum "ozkar"i ,"cashmir"i, "attila" või "taliesin"i nimele ja sisuks võiks olla

-pärisnimi
-vanus
-rollimängukogemus
-telefon
-meiliaadress
-MSN*

_____

Kes soovib tulla mängule grupina, siis on meil välja pakkuda üks loomingulise kamba jagu rolle :). Me lausa otsime sellist gruppi. Samuti oleme avatud rollisoovidele, - ettepanekutele.

Viimati muutis Attila, 23:35 11. Jaan 2007, muudetud 3 korda kokku.
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ozkar 12:56 28. Dets 2006

Mängu toimumispaik on Praali metsamaja, mis asub Räpina lähistel. Varsti lisame ka täpsema transpordi info.

Küsimused on tekkinud mängu teema kohta. Mäng toimub maailmas, mis ei ole kuidagi seotud Tolkien'iga. Inspiratsiooni on ammutatud vanadest muinasjuttudest (nii nö klassikat kui ka parimaid palu erinevate siberi hõimude loomingust). Asjasse on segatud ka erinevad maailmakirjanduse motiivid ja tegelased. Ka mõned kummalisemad päriselt elanud persoonid on sisse segatud. Ja loomulikult ka meite umad piad on olnud agarad.

Et veel selgemaks teha, siis panen kirja mõned teosed, mis võiksid kuidagi meenutada või olla seotud meie maailmaga.

"The Brothers Grimm" (Terry Gilliam)

"Tideland" (Terry Gilliam)

“Lendas üle käopesa” Wassermann

“Faust” - Goethe

“Donnie Darko” (Richard Kelly)

“Godot’ oodates” Samuel Beckett

”Meister ja Margarita” Mihhail Afanasjevitš Bulgakov

...

Osa võlust ongi see, et me püüame üllatada sellise maailmaga. Ehk siis liiga palju ei tohiks ka ette öelda.
Kas on mõtet suhelda sõbraga, kes ei räägi oma kirjas Sinule sõnakestki esimesest lumest?
ozkar
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 20:23 3. Jaan 2007

Transpordiinff:
Mängu algus orienteeruvalt kell (+30 min). Kohal olla vähemalt kell 16:00-ks! Larp lõpeb öösel.

Praali metsamaja asub kuskil Räpina ja Võru vahel, lõuna-eesti metsade keskel.
Võrust (Räpina poole) sõitma hakates tuleb 20 km pärast selline alevik nagu Leevi. Pärast Leevit sõita ühe bussipeatuse võrra edasi (Panga peatuseni) ja kohe pärast seda keerab tee paremale metsa sisse. Metsas lookleb kruusatee umbes 6 km, kuni tuleb , kust tuleb paremale keerata ja veel kilomeetri võrra sõita. Siis peaks kohal olema :).

:
Sinna

11:35 TARTU - PÕLVA 12:20

13:15 PÕLVA - PANGA 13:51

Tänna ehk tagasi

07:59 PANGA - VÕRU 08:35
14:49 PANGA - VÕRU 15:25

09:30 VÕRU - TARTU 10:45
16:00 VÕRU - TARTU 17:20
(muidugi Võru ja Tartu vahel liigub noid busse pidevalt)

Bussiga tulijatel tuleb võibolla teha pisike matk (Panga peatusest). Igatahes on tegu marukena metsaümbrusega, mida tasuks nautida kui kord juba linnast on välja põgenetud :). Siiski püüame teile autoga võimalusel vastu tulla.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

Re: LARP "Justkui Talveöö" 13.-14. Jaanuar

PostitusPostitas Attila 2:15 7. Jaan 2007

Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 15:49 10. Jaan 2007

Mängule kindlasti kaasa võtta:

Oma toidunõud (kauss, lusikas, tass ...)
Magamisasjad (lebomatt, magamiskott ...)

----
Neil, kel mängumaks tasumata, tehku seda! Meil on raha vaja, päriselt ka.

----
Praeguseks hetkeks registreerunud (suvalises järjekorras:

Viivika Riiel
Lii
Thonolia
Jalamees
Erlessa
Dwar
Chloe
Leofwyn
Qahdit
Kark
Narmer
Nessa
Xelyn
Kuriboh
Sorontur
Consiore
Taavi30
Batu
Karl Erik Sahtel
Tanel

Praeguse seisuga on mõned rollid veel täitmata nii et kutsume üles end registreerima.
----

Mängujuhtide kontaktid:
attila - 55632024
cashmir - 5127247
ozkar - 53456626
taliesin - 51906307
Viimati muutis Attila, 14:24 12. Jaan 2007, muudetud 1 kord kokku.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ozkar 6:51 11. Jaan 2007

Kas on mõtet suhelda sõbraga, kes ei räägi oma kirjas Sinule sõnakestki esimesest lumest?
ozkar
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

Talv!

PostitusPostitas cashmir 14:18 12. Jaan 2007

Nagu tellitud, saabus ka lumi :) Ja õhtul saab sauna, nii et võtke saunaasjad kaasa! Mängu ajal pole alkoholi tarbimine lubatud, aga pärast mängu mõõdukalt võib
cashmir
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kuriboh 18:45 14. Jaan 2007

In the grim darkness of the 41th millenium there is only awesome.
kuriboh
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 20:38 14. Jaan 2007

Tänan kõiki mängijaid ja abistajaid toreda larbi eest! Kellel on igav või suur uudishimu, siis kirjutatud rollid on üleval aadressil .
Ootame mängijatelt tagasisidet (PS'na näiteks), mida toredat nad mängus korda saatsid (sest vahepeal tehti ikka geniaalseid asju!). Autori nõusolekul läheb see samuti antud aadressile üles :). Ka on teretulnud kriitika.
Pildid varsti!

P.S. Ahjaa. Vabandust vahepealse öörahu rikkumise pärast.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas narmer 11:51 15. Jaan 2007

narmer
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dwar 13:31 15. Jaan 2007

Super!

See oli üks mu senise elu kõige geniaalsemaid mänge... ja seltskond oli super.

Plõksivad mutid ja kahtlased õed... + liiga normaalne isa. :P
Hullud olid tõeliselt lahedad... ja need keemia ülesanded. Oiappi! :lol:

Tänud GMidele. Te olete võrratud! :)

Roosa ja armas printsess,
Hanna. ;)
I wish my lawn was emo, so it would cut itself.
Dwar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Batu 16:29 15. Jaan 2007

Suur aitäh GM-idele! Ma loodan, et see ei jää 2007 aasta kõige paremaks larpiks.

Kerjus Jira ehk Metsa Lemps ehk maailma kõige vaesem mees räägib hea meelega oma vägitegudest:
Minu peamine eesmärk oli "pikalt tigedalt nõialt" võtme (millega saab avada kõik uksed ja ka südamed) kättesaamine. See osutus oodatust raskemaks, sest nõid maha lüüa oleks olnud üsna nurjatu tegu.
Minu elu muutus kergemaks kui ma leidsin maast ühe soki. Soki, mida mina ja edaspidi ka kõik teised inimesed pidasid maagiliseks sokiks, kuid mille tegelikult viskas maha üks hulludest.
Selle soki ma vahetasin nõiale ühe teene vastu. Nimelt oli mul minevikus olnud kohtuprotsess, mis hõlmas kassi ja printsessi ning mille jooksul minu elu säästeti. Kuid hiljuti oli minu läbisaamine printsess Fionaga muutunud väga halvaks. Ta juba palus oma isa (kuningat), et mind hukataks. Printsess ise otsis paaniliselt endale ilusat ja rikast printsi.
Niisiis, lüües kaks kärbest ühe hoobiga, ütlesin ma printsessile, et ta saab oma printsi kellel on rohkem maad kui ühelgi teisel ning et nõid saab teda printsi asjus aidata.
Läksime siis neljakesi ennustama (mina, nõid, Fiona ja veel üks printsess kes juhuslikult kaasa sattus). Nõid alustas sellega, et pani nad magama, mina avasin võtmega printsessi südame, andsin nõiale võtme ning nõid ennustas neile tulevikku.
Pärast jutuajamisi kuningaga, õnnestus mul kõik nõia kaela ajada ning lõpuks saingi koos oma armastatud printsessiga koos metsa joosta.
Lisaks veel, et ma olin pool inimene/pool hirv. Sarvedega. Üks jalg oli rohkem nagu kabi.

Tänud ka kõikidele mängijatele - väga meeldiv mäng oli!
Batu
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Taliesin 19:33 15. Jaan 2007

ka.
Ega unenäos peagi kõik pildid selged olema.
suurte autodega veetakse surma /päev on tuhm/ kivi on hall /elekter ei anna armastust/ -fs-
Taliesin
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Jalamees 21:01 15. Jaan 2007

Väga lõbus oli.
Mängujuhtidele ei saa midagi ette heita.
Eriti meeldisid huvitavad rollid: selline tunne jäi küll, et kõik on asjaga kuidagi seotud ning nimetuid ja hambuni relvastatud "rändureid" ei ole.
Koht oli priima, toit oli samuti tasemel :)
Ka muusika kasutamist pole mina varem palju kohanud ning see oli väga teretulnud. Ja siseruumide porivaba hoidmine on juba saavutus omaette.

Tegelastest jäid kõige rohkem meelde Jänks ning Kuri Nõid, Perenaine ning Roosi. Väga lõbus oli teid tegevuses näha!

Ka hullude seltskond oli vinge, koertest keemikuteni.

Veidi negatiivset kah:
Pole vaja iga tegevuse juures toonitada, et see on nüüd IG või OG . Kui on tõesti takistamatu vajadus midagi mänguvälist teha, siis teed seda vaikselt teisi segamata või sellest kuidagi mängusisese jutuga märku andes. Ja kõik mis tehakse on mängusisene, v.a. erijuhud, niiet ka seda pole vaja toonitada.

Näide 1
Mati kukub tahtlikult vette.
"Oi, ma vist kukkusin vette. Ja see on kõik IG." - Vale
"Ah milline õnnetus, et ma vette kukkusin. Loodame, et edaspidi läheb paremini" - Parem

Näide 2

Mati kukub kogemata vette.
"Appi, ma kukkusin OG vette! ****!" - Vale
"Appi, ma kukkusin vette!" - Parem

Ja teiseks, juba naerma ajab, kui keegi ütleb:
"Tegin ühe väikese rituaali..."

Tundub, et rituaalid jms kombetalitused on LARPidel muutunud sama tavaliseks ning lihtsaks kui tänapäeval võileibade tegemine või prügi maha loopimine. Võiks aeg-ajalt mingit muud sõnagi selle asemel kasutada.

Ootan järgmist!

Teie,
Tove :5:
Kui sina mängid minuga Bd'tuzi, siis mängin mina sinuga Bd'tuzi.
Jalamees
Meister

PostitusPostitas Leofwyn 21:57 16. Jaan 2007

Leofwyn
Rändur

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 27 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll