Esmane larpipohmakas on väljamagatud ja nüüd võib ka mängu meenutama hakata.
Kõigepealt, suur tänu ja sügav kummardus GM´idele, mäng oli vahva, asukoht õdus ja toit hea.
Teine suur tänu ja sügav kummardus läheb kõikidele kaasmängijatele, tublid olite!
Aja ülikooli rektor Albert von Sachenmacher nautis mängu täiel rinnal ja õhtu lõpuks olid ta juhtmed rohkem lühises kui Eesti Energia jaotusvõrk pärast tormi. Mäng oli pingeline ja tegevust jätkus pidevalt. Väga palju oli toredaid tegelaskujusid kellega sai rääkida ja mõtteid vahetada. Eritänud lähevad:
Michail Lenijev - Sai vahepeal rektori käest nii tuld kui tõrva kraesse aga aitas mul ka mitmeid ülesandeid lahendada ja infot koguda.
Mercedes Trustworthy - Ülikooli raudvara ja väga meeldiv vestluskaaslane.
Härra ja Proua IPKKK agent - Põhjustasite mulle korraliku peavalu ja lõpuks jõudsite ikka enne mind kurikaelte jälile.
Haldjakuninganna Titania - Väga meeldiv oli suuremate jooksmiste ja sekelduste vahepeal temaga veidi vestelda ja lõõgastuda.
Gillian O'Sheyton-Wells - Ma ei tea tänaseni kummal meist oli rohkem sekeldusi kaelas aga lõbus oli sinuga koos mängida!
Ema Teresa - Tema vaikne kõneviis ja rahulik olemine oli kui kindluse sammas selles möllavas kõrtsis. Väga hästi välja mängitud!
Jane Avril - Ta laulud olid väga nauditavad nii IG kui OG, kahju ainult, et aja puudusel temaga pikemalt vestelda ei saanud.
Härrased Napoleon ja Kutuzov - Paar parajaid. Kõigepealt tulid nad minu juurde sooviga rajada Sõjaajaloo õppetool siis oli Kutuzov kindlalt veendunud, et Napoleon pole Napoleon vaid mutant ja lõpuks selgus, et Kutuzov oli vaimust vaevatud... Eh, tegemist teiega jagus...
Vaim ja Shakespeare - Väga nauditavat rollimängu tegite ja vaimu sisseajamine jääb mulle kahtlemata kauaks meelde... eriti Trexxxi meeleheitlikud pingutused mitte naerda...
Lõbutüdruk ja Madrats - Teie suutsite mul viimase mõistuseraasu peast minema lüia kui ma peale mängu arvasin et olen killukesegagi pääsenud. Sutenöör Madrats ???
Härra O´toole - kelle loeng oli kahtlemata väga huvitav elamus.
Oop - No koopamees on koopamees ja hästi välja mängitud ka veel
Kõrtsimutandid - Te andsite omapoolse panuse minu juhtme kokkujooksutamiseks. Erikiitus pisikesele haldjakõrvadega mutandile kes mind pidevalt tüütas.
Eritänu läheb Peter Maxwellile sest ta suutis terve õhtu rektorile lisaprobleemide tekitamisest hoiduda.
Väga palju oli teisigi toredaid tegelasi kellega ajapuudusel sai vaid üksikud sõnad vahetatud või kellega üldse rääkida ei saanud.
Kokkuvõttes annaksin sellele larbile 5+ ja ainuke asi mille peale viriseksin oli see, et liiga vara lõppes