[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Härjapõlvlaste kaitseala I mängu muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Härjapõlvlaste kaitseala I mängu muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Härjapõlvlaste kaitseala I mängu muljed

PostitusPostitas docsf 19:43 4. Veebr 2007

Esmane larpipohmakas on väljamagatud ja nüüd võib ka mängu meenutama hakata.
Kõigepealt, suur tänu ja sügav kummardus GM´idele, mäng oli vahva, asukoht õdus ja toit hea.
Teine suur tänu ja sügav kummardus läheb kõikidele kaasmängijatele, tublid olite!
Aja ülikooli rektor Albert von Sachenmacher nautis mängu täiel rinnal ja õhtu lõpuks olid ta juhtmed rohkem lühises kui Eesti Energia jaotusvõrk pärast tormi. Mäng oli pingeline ja tegevust jätkus pidevalt. Väga palju oli toredaid tegelaskujusid kellega sai rääkida ja mõtteid vahetada. Eritänud lähevad:

Michail Lenijev - Sai vahepeal rektori käest nii tuld kui tõrva kraesse aga aitas mul ka mitmeid ülesandeid lahendada ja infot koguda.
Mercedes Trustworthy - Ülikooli raudvara ja väga meeldiv vestluskaaslane.
Härra ja Proua IPKKK agent - Põhjustasite mulle korraliku peavalu ja lõpuks jõudsite ikka enne mind kurikaelte jälile.
Haldjakuninganna Titania - Väga meeldiv oli suuremate jooksmiste ja sekelduste vahepeal temaga veidi vestelda ja lõõgastuda.
Gillian O'Sheyton-Wells - Ma ei tea tänaseni kummal meist oli rohkem sekeldusi kaelas aga lõbus oli sinuga koos mängida!
Ema Teresa - Tema vaikne kõneviis ja rahulik olemine oli kui kindluse sammas selles möllavas kõrtsis. Väga hästi välja mängitud!
Jane Avril - Ta laulud olid väga nauditavad nii IG kui OG, kahju ainult, et aja puudusel temaga pikemalt vestelda ei saanud.
Härrased Napoleon ja Kutuzov - Paar parajaid. Kõigepealt tulid nad minu juurde sooviga rajada Sõjaajaloo õppetool siis oli Kutuzov kindlalt veendunud, et Napoleon pole Napoleon vaid mutant ja lõpuks selgus, et Kutuzov oli vaimust vaevatud... Eh, tegemist teiega jagus...
Vaim ja Shakespeare - Väga nauditavat rollimängu tegite ja vaimu sisseajamine jääb mulle kahtlemata kauaks meelde... eriti Trexxxi meeleheitlikud pingutused mitte naerda...
Lõbutüdruk ja Madrats - Teie suutsite mul viimase mõistuseraasu peast minema lüia kui ma peale mängu arvasin et olen killukesegagi pääsenud. Sutenöör Madrats ???
Härra O´toole - kelle loeng oli kahtlemata väga huvitav elamus.
Oop - No koopamees on koopamees ja hästi välja mängitud ka veel :)
Kõrtsimutandid - Te andsite omapoolse panuse minu juhtme kokkujooksutamiseks. Erikiitus pisikesele haldjakõrvadega mutandile kes mind pidevalt tüütas.
Eritänu läheb Peter Maxwellile sest ta suutis terve õhtu rektorile lisaprobleemide tekitamisest hoiduda.

Väga palju oli teisigi toredaid tegelasi kellega ajapuudusel sai vaid üksikud sõnad vahetatud või kellega üldse rääkida ei saanud.

Kokkuvõttes annaksin sellele larbile 5+ ja ainuke asi mille peale viriseksin oli see, et liiga vara lõppes :)
Poisid, ärge pekske segast.
Mul on ju valus.
docsf
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

GM'i esimesed mõttekillud

PostitusPostitas Lee 19:54 4. Veebr 2007

Kallid mängijad!

Ma tänan Teid kõiki veelkord vaimustava mängu ja kostüümidega (eriti Nancy, Montespan, Smith-Aton, Mary Arden, Albert von Sachenmacher, Kutuzov, Barbarella, MacGywer) olustiku loomise ning last but not the least, väga väga väga hea ja veenva rollimängu eest!!!

Loodud segu Ajast, Ruumist ja Kosmosest kukkus fantastiline ning minu jaoks äärmiselt usutav ja loomutruu välja.

Eriti paitas GM'i silma ja tähelepanu:
Petersoni ja kahe Julia ootamatu kohtumine ja järgnev teemaarendus
Nancy Clayton tema favoriidid, ning favoriitide veenmismeetodid (vihe trollitööle ;) ja territoriaalvaidlus Jane Avriliga ;)
Igal rindel abivalmilt võitlev dekaan Gillian o'Sheyton-Wells, ning temaga teistele abi jagamisevalmiduses tihedalt kokureeriv Ema Teresa.
Ilukirjanduslik kolmainsus Shakespeare, tema ema ja Vaim.
Igale poole jõudev ja ametialast valvsust ilmutav inspektor Drayton
Mutantide ja kõrtsipere ning laevakoka tänuväärne teenindustöö
Lõbutüdruk, Madrats ja nende kliendid, kes sundisid GM'i mitu korda tagatoa ukse esimese hooga ukse kinni lööma ja mõtlema, oih, SEE ruum ON hõivatud.

Kindlasti oli veel palju, millest aga ei saa, või hetkel, eufooria ja pohmaka vahel kõlkudes ei meenu rääkida! Aga ma ootan Teie kroonikaid, et uus mäng saaks kindlasti pikem ja tunduvalt parem kui esimene ;).

Toimunud sündmustikku kajastavad järgmised "Gaianum Mores" tabloidipealkirjad:

Nancy Clayton korraldab järgmisena oma kihluspeo. Kes tema arvututest favoriitidest ja austajatest on õnnelik väljavalitu???

Eric Peterson, surnust taas fööniksina elavaks? Ja mitu naist tal õigupoolest on???

Üleloomuliku õppetoolis leidis aset esimene teaduslik inorkismikatse üle sajandite. Kas meie hinged on hädaohus???

Shakespeare kaotas Vaimu, Vaim kaotas Shakespeare'i.
Krahv Oxford ja krahvinna Lucy sisustavada sõna "visiitabielu" täiesti uues dimensioonis.
Aja Ülikool vabanes 10-aastasest absoluutselt mittevajalikust ja priiskavast ülalpidamisprojektist "Shakespeare".

Skandaal Aja Muuseumis - hindamatu kogus eksponaate osutus odavaiks võltsinguiks!

Ajaloolise draama viimane vaatus, Napoleoni ja Kutuzovi joomisvõistlus "Seas ja Viles"

Kes on tegelikult Grigori Rasputin?

Lühiteated:
Ema Teresa kandiatuur on aktsepteerimisel meie Galaktika Kaitsepühakuks.
Illegaalne mutandiäri tulnukatega
Veerejad on kuulutatud Ülemaaliselt tagaotsitavaiks ja illegaalideks
Inspektor Drayton sai ametikõrgendust ja on nüüd juhtivinspektor
IPKKK kontrollid Aja Ülikoolis
anguis in herba
Lee
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Crata 21:26 4. Veebr 2007

Aitäh kõigile väga intrigeeriva mängu eest! :)

Kohata puhkusereisilt tagasitulnuna iseend, kes leinab mu värsket abikaasat, oli päris ootamatu. Kuulda mitmesuguseid teooriaid, kuidas olukord selleni jõudis ja kuidas seda lahendada, oli väga segadusttekitav. Ohtrad (enam mitte sise)dialoogid iseendaga uue olukorra plusse ja miinuseid kaaludes olid kogu situatsiooni ebameeldivust väheke leevendavad, aga Ericu jagamisgraafiku koostamine (kui seda üldse vaja on) jäi seekord siiski tegemata. Eks näis, mis sellest välja tuleb.. :P

Igatahes suured tänud GMidele väga omapärase kogemuse pakkumise eest! :)
Esimene eritänu läheb ennekõike iseendale - Sirelli esituses - õnneks sain ma endaga väga hästi läbi ;)
Lisaks loomulikult minu kallis vaieldava juriidilise staatusega abikaasa Eric - Priisti esituses - nagu ma (mõlemad) nägin, siis talle hakkas mõte kahest Juliast üha enam meeldima :P
Armas ja abivalmis sõbranna Mary - Piri esituses - oleks tahtnud rohkem suhelda, aga mul oli endaga nii palju tegemist, et jäi aega väheks..
Meie natuke teistsuguse saatusega saatusekaaslane Peter Maxwell - Mimicu esituses - ehk meie analoogne juhtum aitab kaasa mingi lahenduse leidmisel.
Loomulikult ei saa jätta mainimata Nancy Claytonit - Liiliatydruku esituses - kes mulle (mõlemale ilmselt) pidevat peavalu valmistas oma huviga Ericu vastu ning eriti tiheda Claudia, Jenniferi ja teiste mainimisega :P
Ja kõik teised, kes te olite toredad ja tekitasite õhkkonda ja kellega ma suhtlesin ja kelle nimesid ma ei tea ja/või ei nimetanud, aitäh! :)
my inner child is a mean little bastard - anon

ACrata
Crata
Mistress

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Liilia 21:27 4. Veebr 2007

Armsad GMid ja kaasmängijad, oli väga tore koos Teiega mängida nii erilist ja suurejoonelist seiklust, midagi sellist pole ammu kohanud ja see oli vaimustav! :D
Minu siiras ja südamest tulev tänu Teile, kes te tegite selle mängu nautimise võimalikuks.

Siiralt Teie kaos, meeleheide ja korralagedus - Nancy Clayton, üle pika aja oma jalakesi tõstmas üle "Siga ja Vile" läve, et oma järjekordset favoriiti avalikuse ees eksponeerida.

Mon ami, Napoleun, merci! Selliseid komplimete just iga päev ei kuule..
Tõeliselt säravalt suurkuju, kelle käevangus iga daam, end kindlana tunneb :)
Ja kui tüütult sõjaline ja Kutuzovi juurde kaduv sa suutsid olla...
Anna andeks, aga Sinu aeg minu kõrval on läbi, ma vajan noort liha ja värsket verd!

Michail (Lenijev) - nii tore oli Sinuga õhtust süüa, Sa püüdsid mind maha rahustada, tänagu Sind selle eest need, kes tänu Sinule kergemalt pääsesid! ;) Ma ju nii tahtsin seda...ma olen valmis selleks ohverduseks, Sa saad selle, mis on Su suurim soov... Vaata ainult, et Sa ei kahetse! Ma saan alati oma tahtmise :P
ps: Ma ei andesta Sulle iial, et sa MINU asemel valisid Ema Theresa!!!
Me veel räägime sellest!
pps: Haa, nagu ma ei teaks, et Mercedes Trustworthy on Sinusse armunud, vaata kuidas ta sind vaatab!

Jane Avril - ma loodan, et sind saadetakse kohe niipea kui vähegi võimalik tagasi! Pole kohta samas galaktikas kahele nii kaunile naisele kui meie kaks! Üks meist peab areenilt lahkuma - ja see oled SINA!
Ma oleksin su isegi oma peole kutsunud, kui sa poles olnud nii ilus...sa ju saad aru, ma ei talu rivaale, ma ellimineerin neid!
Ja mina nägin Montespan´i esimesena!!! Ei maksa tahta seda, mis hakkab kuuluma mulle ja Sa lihtsalt ei jätnud mulle muud võimalust, kui Sind välistada...

Maximillian de Montespan - vahel tasub käia, kummalistes kohtades, et leida kedagi erilist... Kedagi, keda ihkab hing....kedagi...
Tulihingelist ja alati truud prantslast, kelle meelitused panevad sulama iga naise südamed...
Sa tulid selleks et jääda... :love: Saatuse keerdkäikude kiuste...
Sest ma tahan nii!

Eric Peterson, mu poiss, Sind jäävad igatsema Camilla ja Jennifer ja teised, Sinu talendi tulihingelised austajannad, kes Sind minu peol pikisilmi ootavad...
ps. Lahtus on alati lahendus!
Julia Petersonid :D - see oli äärmiselt armas :lol:

Peter Maxwelli, ma veel õpetan Teid nautima elu, selle sõna tõelises tähenduses, elu on kaunite kunstide mäng...mida saab tunda vaid pidutsedes läbi elu minnes!
Ps. Ära siis unusta, mu pidu, sa lubasid kohal olla!
Ilma Oopita!

Krahv John Oxford - milline teenindus ja mis saab mu peo menüüst??? Ma ei tõsta enam kunagi jalga sellesse paika! Ilma Johnita ei ole "Siga ja Vile" enam see, mis varem...
Minu siiras kaastunne Lusyle, mehe tema ajastusse lahkumise puhul.

Kõrtsimutandid - eriti see karvane ja kõrvadega asi, keda ma "Lendoravaks" ja "Karvaseks nahkhiireks" pidasin - midagi nii kohutavat pole ma tükk aega näinud!
Ma tahtsin tõepoolest lõpuks osta mutanti, et teda kõrvupidi seina külge kinni naelutada - ei ma pole vägivaldne, aga siis ta ei saaks mu silme ees virvendada niimoodi!

Troll - ma tänan Sind isiklikult, teenete eest! Ma ei uskunudki varem, et need needused on olemas... :rolle:
Tahaksid sa minu aiamakeses ennast sisse seada...või keldris? Seal on piisavalt rõske ja mugav sinu elu...ja ei ühtegi härjapõlvlast...
Sa mõtle selle üle...

Shakespeare - tore, otsene oht minu peo rikkumisele vähenes tunduvalt :P
Sinu kohalhoidmise projekt on sellega ühel pool...
Aga sa suutsid anda niipalju tsirkust, ma pole midagi nii veidrat veel näinud, kui sinust vaimu välja ajamine :roll:
ps. Shakespeare emme ootab sind kodus õunakoogiga juba 10 aastat!

Shakespeare emme, sulle asjade seletamine oli nii tõsine mineviku inimese harimise programm, kahju, et mind sellest eemale kisti.
Ja sina oma hardunud leinas poja elutu keha kohal, ajal mil me Montespan´iga ülal lava juures õrnusi vahetasime...nii :3:

Barbarella,Smith-Aton, Mary Arden, Lõbutüdruk, Madrats, Haldjate Kuninganna, ja kõik teised, kes Nancyga kokku puutusid, või tema teelt kabuhirmus pagesid...
Ma usun, et meie kohtumine ei jää mitte viimaseks...

Näeme, siis minu kihluspeol...
Jah, ma olen otsustanud!
Siiralt Teie
Nancy Clayton

Uut mängu ootama jäädes.... :7:
Viimati muutis Liilia, 15:46 5. Veebr 2007, muudetud 1 kord kokku.
Teach me laughter -
save my soul!
Liilia
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Yrgnaine 1:08 5. Veebr 2007

Yrgnaine
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 9:50 5. Veebr 2007

Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

PostitusPostitas Aweron 16:44 5. Veebr 2007

Viimati muutis Aweron, 1:54 6. Veebr 2007, muudetud 1 kord kokku.
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Florian 17:01 5. Veebr 2007

Ma tahan pilte!

Barbarellale meeldisid kõik, peale ühe karjuva naisolevuse, kes süüdistas teda kloonimises ja võõra tuvi omastamises. Kõik tõestati kui alatu vale!

Aitäh McGaiverile, kes mu laeva ära parandas ja toredale Trollile, kes mulle pudeliga pähe lõi ja minu armsale Kapten Johnile, kes oli nõus mulle meeskonna organiseerima ning mind röövida üritas ja kõikidele toredatele professoritele, kellest midagi kasu ei olnud ja inspektorile, kes veerejaid jahtis ja kirjanikule, kes mulle informatsiooni ei andnud.. te kõik olite nii toredad, kuigi keelt on teil võimatu ära võtta :)

Eriti tervitan potentsiaalseid pardaloomi Tuvi, Kassi ja Veinikärbest.

Elul on ilusa une nägu
Florian
Raudkäsi

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Mimic 17:45 5. Veebr 2007

Dancing on the edge of a blade
Rollimäng on Kõigelooja poolt soositud ja seeläbi kohustuslik
Mimic
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shalaya 18:00 5. Veebr 2007

Shalaya

http://urbaanika.blogspot.com/
Shalaya
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Flora 20:59 5. Veebr 2007

Kollakaspunaste lillede varjus peidus on veidike sinist...
Flora
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Florian 22:29 5. Veebr 2007

Elul on ilusa une nägu
Florian
Raudkäsi

PostitusPostitas Aweron 1:53 6. Veebr 2007

Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar