[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Muljed Jüriöö ülestõusu larpilt

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Muljed Jüriöö ülestõusu larpilt

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Muljed Jüriöö ülestõusu larpilt

PostitusPostitas hallsilm 16:59 22. Apr 2007

hallsilm
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 18:04 22. Apr 2007

All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas VincentArckharum 18:18 22. Apr 2007

"My name is a word of power on the lips of my followers. You can't escape me, i'm inside your mind."
VincentArckharum
Orkipäälik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas aratred 18:24 22. Apr 2007

aratred
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dan 18:31 22. Apr 2007

Oli tore !

Linnuses sees olles polnud puhtalt kilbi-mõõgaga midagi teha. Kui redelitega oleks hakatud müüri peale ronima, siis ehk oleks olnud.

Ei oskagi midagi väga rääkida... Vaimulikud olid tase omaette :) Tallinna bussijuht oli kaa tase omaette :D (tsiteerides teda: "teie teravad orad [bofrid] lõhuvad mu bussi ära ! ")

Jaa-jaa, ning sepikoda tuleb Karmusel vägev :) Riskept kõigi suunas kes suvatsesid appi tulla kui öeldi et abi on vaja - ja kerge hämmeldus nende suunas kes lonkisid kaks kätt taskus mööda kui oleks vaja olnud kaks minutit käsi külge panna. Ehk nagu keegi väga õieti ütles: "vaatad silmist sisse, kanaaju sirendab vastu".

Aitäh, korraldajad ! Teinekord uuesti !
Dan
Tuleloitsija

PostitusPostitas HeapFactor 18:46 22. Apr 2007

Üli hea oli.
Aga see oli jah nõme, et müüril oli og lint, sest suhe kindluse ja ründaja tüüpide vahel oli 1:3'le kui mitte hullem veel, ja see ka veel, et osad olid tõesti suremattud. peksin ühte tüüpi kindluse taga ~15x jalga ja siis lõpuks sai aru, et ta on surnud :lol: kui linnuses oleks olnud ~45 inimest siis oleks see olnud vallutatav ja kõik müürid avatud. ise surin korra ja tapsin kaks :) . Aga lõpus tegelt lõkke juures me ootasime 3 eestlase ja venelaste kambaga, et te ründate meid :P .. aga ei :(
aga algus oli palju parem.. käisime linnuses sees ja siis visati avastati mu karus naga alt nuga :rolle: ja lõpuks kui meid süüdistati ketserluses, siis lükati müüri pealt alla meid.. ja see oli ka ilgelt mõnus, kui me linnuse alla ligi 3x igast illi pritsisime ja tapsime ühe eestlase ära lootes, et saame sisse :) .. jääme siis järgmist aastat ootama..

aa ja külm oli öösel telgis magada :D
HeapFactor
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas eliises 18:54 22. Apr 2007

(Kustutasin eelmisest teemast postituse ja kirjutan siia uuesti)

Et väga hea oli, aga kindlasti mitte parem kui eelmise aasta sama üritus. Palju ülbeid inimesi - no tõsiselt, mind ei huvita, mis kõva ülem sa mängus oled, see ei anna sulle õigust käituda minuga nagu loomaga. Ühesõnaga, mõni võiks õppida inimese moodi rääkima. Nõmedaid juhuseid oli veelgi, aga no see selleks - inimesed on erinevad. >)

Telgis polnud see aasta sugugi külm võrreldes eelmise aasta jüriööga.. See aasta sai isegi magada. Vahepeal ärkasin ainult mingi 2x ülesse, sest jalad külmetasid. Muidu oli mõnus.

Tööd sai tehtud, selg vajab jälle ravimist, aga pole viga. Hea oli näha uuemaid ja vanemaid tuttavaid.

Üldkokkuvõttes jäin rahule. Suured tänud, toredad ja vähem-toredad inimesed. >)
Make love, not war!
eliises
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Kristjan Oad 19:10 22. Apr 2007

Olgu Issand meile armuline ja saatku meile appi võitlejate kaitsja, sõdalaste pühak Tharapiita!

Ui see oli hea. Nii Manileiu turvamine ja noogardlaste proovimine enne pruudi andmist kui ka sõttaminek ja "liha" hulljulged pindakäigud.

Jumalatuuletsemine algas OG valusalt, ent läks edasi paremini.

Ja plaan mitte ei töötanud, vaid töötas piiratult - välja tungis kokku kümmekond? piiratavat, need kõik said ka maha löödud.

Ja ui see oli hea, kui Vägivald, Haljas ja Haugas ( :7: Celecirion ja Aratred) lõppeks müürist üle said. Kõige kõvem löömakogemus Kassinurmel.

Oli ka segavaid asju, aga tühja neist. Järgmisel aastal paremini. :)

Igati rahul K+&n
Kristjan Oad
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas manjolo 20:22 22. Apr 2007

tere,

olen uus nii teie foorumis kui ka esimest korda osalesin larbil. üldmulje jäi vägagi positiivne, kuid väikesed häirivad faktorid olid ka mis selle pildi perfektseks ei lasnud teha. ma olin sakslaste poolel ja kohe üldse ei saanud sellest ole vait ja oota taktikast. ma arvan et selline asi toob tulemuseni küll kuid mängu- ja protsessiliu tapab. samas olin ma väeüksuses 13 (UA, UA, UA) ja sain ka linnusest välja joosta ja reaalsesse võitlusesse astuda, mis oli väga kõva. Äärmiselt nõme oli paladinide suhtumine-kui me võita ei saa siis me ei ründa ja vingume ja kui isegi keegi tuleb siis peksame jalaga näkku. tahaksin mainida, et see kindlus polnud nii vallutamatu ja hundid peaaegu murdsid läbu üks isegi sai sisse ja kui kõik oleksid koos tulnud siis võibolla oleks ka actionit. aga nagu ma juba mainisin üldmulje oli tore.

tänan
manjolo
Vandersell

PostitusPostitas HeapFactor 20:29 22. Apr 2007

nad ei ründand selle pärast, et meid oli lõpus umbes ~35 ja teid oli ~100 + teil oli kinduls..
ja ei oleks saanud minna sinna rohkem mehi korraga sisse, sest redelil oli üks pulk puud + see oli väga libe + me ei sa ju oma meeste peal kõndida. ja kõik n.ö. eestlased vajusid kuidagi kiiresti ära :? .. aga ootan juba järgmist :)
HeapFactor
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 20:32 22. Apr 2007

Ma pigem muljetaks üldiselt.

Ilm rikkus jälle poolenisti kõik ära, paljud jäid haigeks ja jätsid sellepärast tulemata. Kui järgmine aasta (ptui, ptui, ptui) sama koerailm, siis soovitan ikka tasuta bussi juurest läbi käia, kuigi nimekirjas pole. 45-st tuli 29 ja neist ainult paar teatas, et ei tule.

Jüriöö üritus on mõeldud talguteks, et inimesed aitaks Kassinurmet korda teha, et kõigil oleks seal iga aasta mõnus käia. Larp on tänu korraldajate poolt abistajatele, osavõtjatele. Mõneti nägin teistsugust suhtumist tulijate poolt.

Mängust: rolli mõtlesin ise, oli selline väike proovikivi, et näha, mis saab, kas toimib, seda eriti lahinglarbil. Mängisin sakslasest aadlidaami, kes ise suurt midagi ei tee.
Järeldused: et vahva oleks, tuleb ise suur eeltöö ära teha, vaeva näha, kaaskonnaga, teiste mängijatega enne mängu suhelda. Siin suured tänud 13-le, kes mind saatis. Väike jõud selja taga tagas teatud respekti, pluss nad viitsisid mulle tähelepanu pöörata, ehk siis mul polnud igav, enamus ajast oli mul keegi sabas ja minu turvalist liiklemist tagamas ja ma ei pidanud vinguma, vaid nad ise mõtlesid ja kontrollisid.
Omaette elamus oli kahtlemata Batu (solist), Rauno ja Henzu (tantsutüdrukud) muusikaline esitus mulle eraldatud kloostritoas, kus ma muusikat nõudsin.
Sama vahva kui teised oli Cat, kelle ma endale õuedaamiks kauplesin. Tema tegi minust Emanda ja Preili. Kuna ma ise ringi kepselda ei soovinud oma pika kleidi tõttu, sebis tema ringi ja tegi abti elu üsna kiireks ning sundis teisi mulle tähelepanu pöörama.
Aadlikku pole nõme mängida kui vastavad tingimused luua. Küll aga pidin ma ennast kõvasti tagasi hoidma kui lahinguks läks, natuke kahju, et ei saanud osa võtta, kuid samas kõrvalt oli ka huvitav jälgida.

Muljetavaldavad olid kloostrisolijate tabardid, mida suurem enamus kandsid. Kohe sai aru, kellega tegemist, mis grupiga koos. Siin respekt narvalastele, hospitaliitidele, Hanzo grupile jne. Ilus oli lihtsalt.

chloe
Nati Kõvem Võlur

PostitusPostitas Nimgil 20:44 22. Apr 2007

See oli vahva, mõnus oli tööd visata teha, kuigi häiris, et ma põhimõtteliselt astusin rongist maha bussi peale siis tööle ilma et saaks riideid vahetada. Ma imestan, et ma sain üleüldse oma asjad pandud ja söödud kui uuesti taheti
"vabatahtlike". See oli nagu ainus häiriv asi.
Nüüd nati mängust ka. Passisin enamus ajast barikaadi juures. Suht tore oli seal. Kiitus nendele, kes esimese lainega tulid. Väga julged ja tublid olid nad.
Hospitaliidid tegid meie poolel asju palju paremaks. Nad kuulsid, et kuskil on arsti vaja ja olid kohe kohal parandamas, väga effektiivne. See hoidis meie rahvast müüri taga paremini elus.
Mõõga ja kilbiga ei olnud tõesti midagi linnuses sees. Au ja kiitus 13 põhilegeepikluutile oma julge rünnaku eest.
Teil vedas te olite ainsad meie seast kes korraliku lahingut nägid.
Nimgil
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Kristjan Oad 20:46 22. Apr 2007

Ja nende luud jäid kõrtsiseina äärde pleekima. :)
Kristjan Oad
Tuleloitsija

PostitusPostitas Leofwyn 20:46 22. Apr 2007

Värskelt mehelepandud noor vürstitar Tiina jäi ka rahule :D Olgugi, et teda nähti ka mõnedel hetkedel virisemas ja pirisemas, mida ta nüüd südamest häbeneb, sest MIDA on vinguda, kui tegelikult oli kõik olemas ja kõik hästi. Väikeste agadega mõlemas punktis, aga need on vaid ju pisidetalid.

Üks meeleolukamaid sündmusi oli ennelõunane naiste pataljoni moodustamine ja puude ära vedu :P Kuigi meiega liitusid ka paar väheke tugevamat vene noormeest, tegime me ikkagi ilma.

Teisena märgiksin ma ära enda mehelepanekut ning neid kõiki ettevalmistusi selleks. Pluss veel eraldi oma ülitoredat perekonda ja kõiki mu vaeseid ihukaitsjaid, keda ma mööda telginööri ja tihnikuid vedasin :D Ja loomulikult minu maailma kõige hoolitsevam peigmees Igor, tänu kellele ma omastasin lausa hüüdnime Printsess.

Tegelikult on ikkagi inimesed need, kes mängu teevad, niiet minu kõige palavamad kiidusõnad langevad noormehe kaela, kes laseb end siin foorumis lahkelt Faramiriks kutsuda. Olgugi, et sel ajal me juba OG olime, siis ta enesealgatuslikult küttis terve öö tütarlaste telki, ise saades vastutasuks kõva ja külma aseme. Lihtsalt tore, et leidub keegi, kes nii ennastohverdavalt teiste heaolu enda omast kõrgemale seab. :) Tehke järgi!
Leofwyn
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Elestir 21:14 22. Apr 2007

D&D - Demand and Demise, well for me anyways.
Elestir
Tõeotsija

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 36 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll