Postitas chloe 20:32 22. Apr 2007
Ma pigem muljetaks üldiselt.
Ilm rikkus jälle poolenisti kõik ära, paljud jäid haigeks ja jätsid sellepärast tulemata. Kui järgmine aasta (ptui, ptui, ptui) sama koerailm, siis soovitan ikka tasuta bussi juurest läbi käia, kuigi nimekirjas pole. 45-st tuli 29 ja neist ainult paar teatas, et ei tule.
Jüriöö üritus on mõeldud talguteks, et inimesed aitaks Kassinurmet korda teha, et kõigil oleks seal iga aasta mõnus käia. Larp on tänu korraldajate poolt abistajatele, osavõtjatele. Mõneti nägin teistsugust suhtumist tulijate poolt.
Mängust: rolli mõtlesin ise, oli selline väike proovikivi, et näha, mis saab, kas toimib, seda eriti lahinglarbil. Mängisin sakslasest aadlidaami, kes ise suurt midagi ei tee.
Järeldused: et vahva oleks, tuleb ise suur eeltöö ära teha, vaeva näha, kaaskonnaga, teiste mängijatega enne mängu suhelda. Siin suured tänud 13-le, kes mind saatis. Väike jõud selja taga tagas teatud respekti, pluss nad viitsisid mulle tähelepanu pöörata, ehk siis mul polnud igav, enamus ajast oli mul keegi sabas ja minu turvalist liiklemist tagamas ja ma ei pidanud vinguma, vaid nad ise mõtlesid ja kontrollisid.
Omaette elamus oli kahtlemata Batu (solist), Rauno ja Henzu (tantsutüdrukud) muusikaline esitus mulle eraldatud kloostritoas, kus ma muusikat nõudsin.
Sama vahva kui teised oli Cat, kelle ma endale õuedaamiks kauplesin. Tema tegi minust Emanda ja Preili. Kuna ma ise ringi kepselda ei soovinud oma pika kleidi tõttu, sebis tema ringi ja tegi abti elu üsna kiireks ning sundis teisi mulle tähelepanu pöörama.
Aadlikku pole nõme mängida kui vastavad tingimused luua. Küll aga pidin ma ennast kõvasti tagasi hoidma kui lahinguks läks, natuke kahju, et ei saanud osa võtta, kuid samas kõrvalt oli ka huvitav jälgida.
Muljetavaldavad olid kloostrisolijate tabardid, mida suurem enamus kandsid. Kohe sai aru, kellega tegemist, mis grupiga koos. Siin respekt narvalastele, hospitaliitidele, Hanzo grupile jne. Ilus oli lihtsalt.