Ma uurisin siin paar tundi ringi ja tõesti väga loodan et mul õnnestus vähemalt õigesse teemasse postitada. Suhteliselt masendav oleks peale esimest postitust saada hoiatus, et selline teema on juba olemas vms. Igastahes olen uus larpis ja pole veel kordagi mänginud. Et siis kuidas alustada? Vaatasin ka selle teemalisi topicuid aga päris konkreetset vastust ei lugenud minu mõistus ikkagi välja. See relvade asi ja riietus on küll suhteliselt selge juba aga kohale minemine ja muu selline ei ole. Pisut imelik oleks ennast lihtsalt puhta lambist registreerida, siis kohale minna ja köki-möki teha, sest mitte millestki aru ei saa. Võtab kasvõi selle punktide lugemise (need elud mis turvistel on näiteks). Kas need märgitakse kuhugi üles või on kahevõitlus üks suur peast arvutamine? Olen mänginud D&D'd ja tundus suht loogiline informatsioon üles kirjutada. Samuti ei usu ma, et üks õnnetu GM suudab meelde jätta 30 või enama inimese kogu tausta informatsiooni. Siis konkreetne küsimus oleks, et kuidas see punktide jne. lugemine/jälgimine täpselt toimub? Ja kas kõikvõimalikud loitsud tuleks ka pähe õppida? Ja viimaks, kuidas minna kohale nii, et sa endale ja teistele häbi ei tee ja ka algajana suudad asjast lõbu tunda? ( Väga vabandan kui kõikidele nendele küsimustele on eelnevalt vastatud, kuid ei saa ju oodata, et inimene terve foorumi enne postitamist läbi loeb )
PS. Millal oleks esimene võimalus mõnes LARPis osaleda...? Ei märganud ühtegi viidet lähiajal toimuvate LARPide kohta.
Priist redigeeris pealkirja. Kõik, kes veel ei tea, palun korrake minu järel: larp, larbi, larpi...