mnjah. ma siis noppisin vanematest mõned kõlbulikumad välja. uued tulevad siis, kui Usin-Anglachel tõesti usinaks hakkab ja oma tööotsaga kiiremini ühele poole saab
.
aga kui tulevad, siis needsamused d&d tegelased: argkunn, shadow ja payl...ja dragon.ee desktop...
asjad, millega elyysiumis haiget tehakse:
-nojah...kui sa mõnele ikka plaatturvises vastu jooksed, saab kaa ju haiget
-vasakult: odin, tormivasar.
-europe, tömptera, pistoda, sirp, siug...
-hommikutäht ja okaspomm
-bor-döran, ilgard, heitekirves(mõni teadjam oskab ehk öelda, sobib selline imeloom heitekirveks?)
edasi tulevad nimetud:
-kirkade üle käis vist vahepeal elyysiumi nolkide vahel vaidlus, et need ei näe kirkade moodi välja. teie?
elyysiumi loomaaed:
-marati Nunnu. ei saa aru tast. pole just eriline kassnaiste austaja...
-Myrgandir(üks kääbiku alaklasse) Tasuja(druiid teisisõnu). suundumuselt fundamentalist, radikaal, ökoterrorist? kumb see nüüd oligi?
...härmahabemeid nottimas.
-marat...jah, ma tean, et sulle see ei meeldi. möla maha
-varjukaarnad: haldjate eliit. süsimustad silmamunad ja juuksed. kaarnasulgedest keep. turvise kõhuosa üksteise peale asetatud ja mithrilisse kastetud kaarnasulgedest.
ühesõnaga: kaarnafetishi väljund.
-preester. vihane preester...seelikuga
-kõrg-kõrg-kõrghaldjad. need kõige kõrgemad haldjad üldse.
tegelikult ootaks ka tarkasid onusid kommenteerima relvi ja turviseid. et kas on nii võimalik jne.
ja elyysiumi nolkidele niipalju, et ma ei hakanud nüüd 'mõtleva maailma teatmikust' kõike ümber kirjutama. kui vajadus tekib ja keegi küsib, siis võite täpsustada...
sõim? laim? kriitika? või kiidusõnad hoopistükkis?
laske tulla...
Anglachel