Mmmm ma nägin seda unes:
Oli üks maailm. See oli tulevik. Seal ei olnud võlukunsti. Seal ei olnud tulnukaid ega matrixit. Seal oli maailm mis oli inimeste loodud. Seal suutsid veidike õppinud inimesed oma mõtteid mõneks ajaks materialiseerima nt. kukkumisel enda alla pehme asja luua. Ma mõtlesin selle üle. Ma mõtlesingi sellise maailma välja.
-
Alguses oli mõte. Mõtteid oli olnud juba mustmiljon aga see oli eriline. Iga mõte oli suutnud luua midagi, kuid need ei püsinud kaua. See mõte aga lõi universumi. Universumi, mis suutis mõelda Enda peale. See universum säilis. Siit võib lugeda Alguse.
Universum oli juba 20 miljardit (suhteline mõiste küll) aastat end teadvustanud, kui tema ühes osas tekkis miski, mis suutis end taas luua. See oli nö. elu. Varsti (mõni miljon aastat) tekkisid inimesed: pärast Universumit järgmine asi, ennast teadvustada suutsid. Nad arenesid ja suutsid elada läbi tänapäeva. Varsti pärast 21. sajandit tekkisid probleemid. Inimesed olid raisanud ära suur osa Maa ressursse ja olid hävimisele lähedal. Kuid siis jõudis inimkond järgmisse etappi. Sündis esimene 'võlur' kes õpetas inimestele Mõtte Jõudu. Lisaks sellele lõi ta ise maailma (temast võimsamat pole olnud). Inimesed olid leidnud omale uue kodu ja said uue võimaluse.
Loodud maailm oli suur. Seal kehtisid oma reeglid. Füüsikaseadused olid ümber tehtud. Mõtte jõud oli palju suurem. 'Võlur' lõi maailma mis varjas miljoneid saladusi. selle fauna ja floora oli tehtud Maa järgi kuid sisaldas ohtralt fantaasiat.
'Võlur suri kuid maailm jäi. See maailm suutis enda peale Mõelda.
...'
-
Enam vähem on maailmast ülevaade tehtud tehtud. Mõtlesin et selle alusel võiks luua fantaasiajutu.
Kommenteerige.
Võibolla tundus unes see lihtsalt liiga heas valguses.