Huvi pärast sooviksin teada... kui võtame sõna "kunst", siis mis teile esimesena pähe turgatab ning miks?
Samuti huvitab mind, milline kunst on teie jaoks esikohal ja kui vajalik see teiele on?
Omalt poolt võin öelda, et kui sõna "kunst" meeltesse manan, hüppab laksust silme ette ALATI see jube KUKU kohvik oma tavapärase klientuuriga. Seda seletada ma päris täpselt ei oskagi... võib-olla ma olen seal minevikus mingi kultuurishoki saanud, mõjub ehk senini äkki too kontsentreerunud mandumuse pehkinud hõng tollest paigast... ei tea
Igal juhul, sellest pildist saan lahti vaid midagi ilusat vaadates.
Kunstidest esimesel kohal on millegipärast viimasel ajal digitaalkunst (2d, 3d, fotograafia, film), edasi tuleb elektrooniline, eksperimentaalmuusika(täpsemalt klassifitseerima ma hetkel ei hakka, kardan, et sõnadest puudu tuleb) ja sealt edasi animemaailm (lai, ikka veel avastamata territorium, olen vaimustuses, aga pole enda jaoks suutnud lõpuni lahti seletada, millest täpselt).
Vajalikkuse koha pealt... olen täielik sõltlane, võõrutusnähud tekivad lausa kui pole mõnda aega midagi ilusat näinud/kuulanud/teinud