Religiooni- ja poliitikateemade piirang katseajaga märtsi lõpuni oli ilmselgelt lühike. Poliitika- ja religiooniteemaatika keelamine dragonis peaks olema lõplik. Katseaeg nagu näha ei paranda midagi.
Selline kisma tühja asja pärast on labane. Ära hakkagi mulle uuk seletama, et asi oli sinu sõnapruuki väärt või üleüldse kuidagimoodi kohane. See postitus ei olnud adresseeritud ju sulle, kui sa nagu selgus ei kuulu RP-sse. Kas sa paneksid pahaks ja hakaksid mind ründama, kui ma oleksin loonud näiteks kõrtsi foorumis teema, kus ma kutsun ülesse dragonistidest kaalujälgijad või talisuplejad oma kaaskannatajale mõnel siseüritusel kaasa elama (näiteks kuus kuud söömata vmt). Ei tahaks hästi uskuda.
See on tegelikult lausa hämmastav kui palju sappi võivad tekitada poliitilised ja usulised erimeelsused.
Teen ettepaneku nende teemade lõplikuks keelustamiseks dragoni foorumis. Sest ei näe muud mõistliku lahendust, kuna sugugi mitte kõik foorumi liikmed ei ole suutelised oma keelt ja käitumist kontrollima.
Ei kuulu RP-sse ning ei kuulu ka nende toetajate hulka. Asi on põhimõtteline.