aaAArgh!!!
Ma lihtsalt ei suuda seda uskuda mida ma siin enda sõnumi kohal näen. Hea küll, rollimänguritele pugemisest ma saan aru. See on mõistetav. Äkki tõesti toob mõne hääle sisse, inimesi on igasuguseid.
Aga.... see "idee" rollimängupealinnast.... APPI!!! .... on see ikka kindel, et Sa seal volikogus nii väga ohutu oleksid? Üldsusele? Ma millegi pärast muutusin koletult kahtlustavaks ja väga-väga umbusklikuks.
LISATUD:
Ei, pagan, mul hakkas sellest natuke nagu halb ka. Mis mõttes, et kandideerin raehärraks ja vajan ideid?! See, ma loodan, on mingi nali? Lähen volikokku ja siis me hakkame alles "tegema", anname linnale misiganespealinna tiitli? Taevas tule appi!
Üks asi mida ma tean on, et uuele volikogule antakse arutada muudatused Tartu linna ehitusmääruses. Mida näiteks Sina sellest teemast reaalselt tead? Oled ettevalmistunud? Kehtiv ehitusmäärus on juba läbi uuritud? Seisukohad?
Mis Sa arvad, millega volikogus tegeletakse? Kas ja kuidas tegevus seal on erinev linnavalitsuse ning tema ametnike tegevusest? Sissejuhatuseks ma tahaks vastuseid sellistele lihtsatele ja konkreetsetele küsimustele. Ei ole grammigi retoorilised küsimused.