uskumatu!!!!
mu sümbiootik oli siiras meeles kindel, et raputas kaks aastat tagasi detsembris RP ja üldse eesti poliitilise kultuuri(tuse) tolmu jalgadelt. ja nüüd tabab karm reaalsus ka dragoni listi sisse
mul kulus tervelt 3 pingelist minutit, et teda arvuti taha jääma veenda, sest ilma temata kahjuks ei suuda ma võrgus kommunikeerida.
aga Pronto oli ikka ületamatu, täpselt Kontori või mis ta uus nimi nüüd on - Tagakambri?- stiilis: kui kauss sügeleb, kohe pasunasse
oma sümbiootikuga solidaarne olles oleks selline ettepanek:
siin keskkonnas poliitilist kihutustööd ei tehta.
seda sellepärast, et:
a) poliitilised erakonnad, kui inimkäitumise sotsiaalne vorm on kaotanud oma olulisuse eesti kultuuri edasikandumise tagajatena. pigem on nad muutunud oluliseks eesti kultuuri enesetapumehhanismi osaks (vrdl. vaata eesti kultuurikandjate vähenemise statistikat viimase 12 aasta jooksul)
b) inimesed, kes fännivad poliitikat, so leiavad, et poliitiline tegevus, sh võimuvõitlus sisaldab oluliselt FUNi, tapavad reeglina ära selle FUNi, mis peitub muudes rollimängudes. küsimus on lihtsas ökoloogilise nishi mahutavuses
c) meie poliitilise kultuuri(keskkonna) tase on tubli Aafrika keskmine. sellega kaasnev rutiin mõjutab paratamatult rutiini järgijate meelelaadi ka teistes suhtlus- ja toimekeskkondades. seda on ka praeguses teemanarratiivis (liigagi) tugevalt märgata. kui nüüd mõelda LERSi plaanide peale siirdada rollimängutegevusse (kasvatus)pedagoogilisi jms momente, siis peab valima - kas poliitika või pedagoogika ja muu humanistlik tegevus. need kaks asja kõlavad paraku praegusel ajajärgul kokku umbes nagu "kuningad ja kapsad". või nagu "siga ja kägu". või kui tahate poliitiliselt korrekstsemalt, siis kui "õli ja vesi"
pax vobiscum,
... ostis Tartu sõjalennuvälja ohvitseridelt paar kilomeetrit hõbedakarva traati. Ohvitserid ei teadnud nähtavasti, mida nad müüsid...