Duelle pole mina eriti kunagi teinud IG. Neid asendasime me maadlemisega ehk siis Grapple->grapple->grapple jne jne. Praegune tegelane on mul küll Halfling ja mu vastaseks enamasti Elf Monk (tal siis minu ees üle +10 suurune eelis grapple'i osas)
.
Mul isiklikult on ära tapetud kaks tegelast. Üks siis Halfling Rogue keda peeti ekslikult monstrumiks kuna olin läinud heasüdamlikult külmetavatele kaaslastele väljast (olime koopas) lõkke jaoks puid tooma. Naasedes nägid nad aga koopasuus valguse taustal mörisevat (sülitasin/puhusin muda suust ja ninast välja) ja mudast kogu, kellele kergemeelselt lennutati sisse nool ja elektrikera. Olin siis kõvades miinustes ja ei viitsitud mind kaasa kah vedada luureretkele ja jäeti siis koopasse kuhu hiljem maha unustati.
Teine tegelane oli Mountain Orc Barbarian kellest oli kohe eriti kahju. Mängisin teda välja enamvähem neutral voi chaotci good alignmentiga. Ainus must pool oli see, et kui killimiseks läks siis lähenes tegevusele loominguliselt ja veriselt.
Surma põhjustas küll hoopis see, et kambas oli üks minust kõrgema leveliga maagiat täis riputatud Haldjas, kes siis mitte ei üritanudki minuga läbi saada kuigi ma enese arvates oleksin vist küll üks kuramuse talutav Orc olnud
. Temaga ma suhteid ära ei suutnudki klaarida ja lõpuks ma lihtsalt sõimasin teda kui ta mult aardekaarti nõudma hakkas ja seepeale võttis ta mu siis vibuga maha ja ma isegi ei jõudnud temani
Kusjuures mõlemale surmale aitas kaasa sama mängija. Olge kõik hoiatatud! Nuga võib selga saada ükskõik kellelt.