Blogiteemadel on lood sedasi, et aasta aega iganädalast ilmumist on meeskonnale suhtkoht ränk katsumus olnud ja mina oma tahtejõu pealt lõputult ka liugu ei lase.
See tähendab, et kaalun praegu ilmumispäeva nihutamist neljapäevalt esmaspäevale (neljap sai valitud kui selline mõttetu päev, mil on hea reedeni asju arutada, aga diskussioonikohana Sisalik end õigustanud ei ole). Ühtlasi arvan, et iganädalane ilmumine on liig mis liig ja et üle nädala suudan ma kirjutada, aga siin on see, et saab keeruline olema meeles pidada kas "see nädal on ilmumisnädal" ja noh.. Ühesõnaga tuleb eeldada, et uut materjali tekib, kui tekib ja kui tekib, siis esmaspäeviti.
Mis toob meid uue materjali juurde. Sisuliselt on sedasi, et ilmumiseks tuleb sisalikku toita ehk siis kui tahad, et sisalikust midagi lugeda oleks, tuleb ka ise aegajalt klaviatuur haarata
Mul omal on doktorantuur ja internetikasutajate MTÜ vaja käima saada ja tegelikult tahaksin rohkem eesti omamütomaailma vundamenti mätsida ja üldse.
Igal juhul on Sisaliku sünnipäev reedesel päeval ja ilmselt istun Tartus mingisse kohta sel puhul maha.