Kui siin on senimaani räägitud vist põhiliselt lauatagusest rollimängust, siis mõtlesin, et kirjeldan pisut oma õudsat larbikogemust.
(ei, ma ei mõtle seda, et mäng õudselt halb oleks olnud, pigem vastupidi
)
Ühesõnaga, punt inimesi ärkab koos ühes majas, teadmata, kuidas nad sinna saanud on. Üsna lähedal on kolm pooleldi valmisehitet maja, muidu pole ümbruses midagi, telefonid mõistagi ei tööta.
Nii. Kaunis lihtsa lõksuga, (ühe poolvalmis maja aknast paistis tuluke, kellelgil oli suhkruhaigus ja mõtlesime, et ehk leiab sealt mingit abi), meelitati meid sinna poolvalmis majja sisse. Ma vist isegi avaldasin arvamust, et ehk keegi peaks ukse juurde valvesse jääma, et see ikka lahti püsiks, aga, kari lolle nagu me olime, keski meist seda ei teinud. Peaks mainima, et mingisugune usaldus üksteise vastu oli tekkinud - inimesed kipuvad säärastes olukordades kokku hoidma.
Nagu arvata oli, kohe kui me sisse olime astunud ja järgmisse tuppa kõndinud, läks uks kinni. Oli juba hilja, videvik, valgust oli vähe, elektrit polnud, seinad olid rõõmsalt betoonikarva. Ja seintel olid kirjad. Ma kõiki ei mäleta, aga üks jäi mulle eriti silma.
"Last one alive gets out".
Ja noh, umbes siis jõudis mulle kohale, kuidas asjad toimuma hakkavad - alguses me seda muidugi ei aktsepteeri, aga mingi hetk tuleb meil üksteist tapma hakata - ja siis on kogu see ühtsustunne meie vahelt kadunud, on kõigi sõda kõigi vastu. Küsimused nagu "kes esimesena ära pöörab? kelle närvid vastu ei pea?." Asjale lisas tooni veel see, et mingi hetk tuli välja selle käigu mõttetus, et maja oli poolvalmis ja seega kuidagi hingetu ja veel hunnik muid elemente.
Mingi hetk hakkasid maja ümber tiirlema veel kaunis hirmsad kollid, mustade kapuutside, pikkade värdküüntega ja puha, kes seetõttu, et uksed lukus olid, sisse ei pääsenud - ja kuigi majas midagi eluohtlikku ei olnud, ma pooleldi ootasin, kunas uksed lahti lähevad. Et ehk on siis mingi lootus põgeneda.
Kogu see olukord oli raskestikirjeldatavalt jälk, mul on tunne, et see postitus ei anna üldse vastavat emotsiooni edasi, aga mida ma siit välja noppida võin, on see, et atmosfäär on larbis õuduse koha pealt väga oluline element ja teiseks see, et kui kaotad igasuguse kindlustunde teiste peale loota, on ka päris kole.
suurte autodega veetakse surma /päev on tuhm/ kivi on hall /elekter ei anna armastust/ -fs-