Teema võib lõppenuks lugeda kasvõi sellisel põhjusel, et olgem ausad, Rutja asub ka parajalt kaugel kõigist keskustest ning see seab teatavad kõrgendatud logistilised nõudmised kogu üritusele. Ainult nädalavahetuseks sellist reisi ette võtta on natuke liiga palju. Teisalt teema. Kas erinevate süsteemide kokkutulek? Aga milliste? Peaaegu kindlalt usun, et see saaks siis olema ainult D&D, mis iseenesest pole ju paha süsteem, lihtsalt liiga tavaline. Kui sellist asja korraldada (ja üritus kujutaks ju endast, nagu mina aru olen saanud, üht suurt rollimängunädalavahetust võimalikult paljudes erinevates süsteemides, kasvõi näiteks sama seiklus ikka erinevatevamates süsteemides, mis iseenesest oleks lahe), siis oleks kindlasti huvi äratamise eesmärgil hea panna üles järgmist informatsiooni - millised süsteemid saavad esindatud, kes esindab, ja mida kujutab nädalavahetus endast üldisemalt (juhul kui minu visioon ei osutunud tõeks). ... Ja olgem veelkord ausad, kõigepealt peab olema idee, alles siis saab selle vastu tekkida huvi. Mitte et ma sooviksin sellega motti alla tõmmata, sest näiteks minust sellise ürituse algatajat ei oleks, seega tegelt pole mul ka nagu miskit kobisemist...
"Kristlik usk on otsast otsani ohvrite toomine: oma vabaduse, uhkuse, enesekindluse ohverdamine, enda orjusse andmine, enese sandistamine." - Friedrich Nietzsche