Mina ei esinda siin foorumis/saidil rahva mandaati. Keegi ei ole mind valinud, küsisin lihtsalt valel ajal vales kohas, kas on mingit abi tarvis dragon.ee tegemisel. Dragon.ee on nagu sipelgate poolt veetav männiokas, mida kõik ise suunas tirivad ja mis seetõttu suht kaootiliselt, kuid kindlalt mingi umbmäärase pesa suunas liigub. Täielik kaos, ma ütlen
Mida sellega öelda tahtsin on see, et foorumi küsitlused ei ole minu jaoks mingil määral siduvad ega ka mitte kohustuslikud, ma isegi ei salli neid, kui aus olla. Aga mis sellest, rahvale nad meeldivad ja mõnikord tulevad ka kasuks. Rahvale meeldib sõna "mängujuht". Mulle ka. Samas meeldib sõna "mängumeister" mulle hetkel väljasureva sõnana rohkem ja minu panus männiokka vedamisel läks seekord selles suunas.
Kui keegi tunneb et talle on liiga tehtud, võib vaadata dragon.ee lehel ringi, ning leida mõni täitmata tekstiga alajaotus, neid on piisavalt. Siis kirjutage sinna täitev tekst, püüdke sinna sobitada sõna "mängujuht", võite seda teha ka korduvalt. Kui tekst valmis, saatke kellelegi kes seda on võimeline üles panema (mina ntx). Ongi panus tehtud, aitäh.