Postitas Didlip 2:03 8. Mai 2005
kui ma hakkasin dragonit mängima, u. 4 aastat tagasi, siis ma lakkisin oma d 20 juukselakiga korduvalt üle, nii et ikka läikis, kui päike peale paistis... ja sinna juurde käisid muidugi meeletud mõttelised ja suulised õpetused ja soovitused... umbes 2 aastat käitus täring täiesti korralikult koos väikeste, reeglit kinnitavate eranditega, kuid mingi hetk hakkas ta jampsima: visked tulid enamuses 7-13 vahele... mõtlesin, et midagi peab olema valesti ja uurisin oma Kullakest ning avastasin, et lakk oli täiesti maha kulunud... ja järgmine hetk, kui võimalus tekkis, jooksin kodus vannituppa ja kordasin sama rituaali... kui ma õigesti mäletan, siis iga laki kihi juurde käis mingi soov ja soovi sai lausuda täpselt nii kaua, kuni lakk veel niiske oli... mõjus perfektselt...
kuid nüüd, oh häda, oh häda, täringud, kusjuures nüüd juba terve punt(kõik ilusti orantsi-valge kirjud, ainult 1 lilla, mis ilmselt ongi kurja juur), on otsustanud minu vastu streiki alustada... ei tea, kas julgebki enam mängida... ilmselt peaks tegema ühe korraliku, täringutele pühendatud päeva...
dead eyes see no future