Postitas uuk 5:57 2. Mär 2004
Tera Pipart Teie Labiilse Optimismi Hulka:
Meil on siin juba aastakese+ olnud Foorum. Kus, küsin ma Teilt, KUS on need sisukad arutlused SELLEL teemal?
Kas ainus võimalus nende tekitamiseks on Teie meelest eraldi "jaadajaada-grupi" moodustamine? Iseloomulik (ja oksele ajav, muide) on käesolevast teemast vastuhõiskav VÕLTSOPTIMISM ja -TEGUSUS a la "ma olen kah käpp".
Sindri sihverplaat!!!
Mis Teid SIIAMAANI on takistanud selle teemalisi asjalikke tekste tegemast?!? Igatühte ja isiklikult?
Miks kirjutasin:
1. Et järgmine kord sisse logides mõtleksid enne kirjutamist teemal "KUIDAS SEE, MIDA MA KIRJUTAN VÕIKS OLLA HUVITAV JA EDASIARENDAV (/SELGITAV) ROLLIMÄNGU SUHTES"
2. Surmani tüdinenud Foorumi aina süvenevast muutumisest jutukaks. Sotsialiseerumine on vajalik ja tore aga... on võrdlemisi kohutav, kui selle käigus muutub eraldi teemaks millegi asjaliku ajamine. Ja rõlge on selle juures see, et seda "asja" tegelikult ei aeta vaid selleks on vaja organiseerida mingi "ühisus". Ja sellega kogu "asja ajamine" enamasti ka piirdub. Parandage mind kui ma eksin.
3. Eelmisest punktis otseselt tulenev küsimus: Mis on selle Foorumi eesmärk ja otstarve Teie meelest?
Alati Teie
ÜrgKurjus
Viimati muutis
uuk, 13:06 2. Mär 2004, muudetud 1 kord kokku.
Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.